ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска | 3:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ / Левски (София) - Сутиеска |29.06|
Точно както и предполагах - в нападение сме доста по-класни от миналият сезон, халфовата линия е една идея по слаба, а в защита що годе на същото ниво. Трябва им време да се сработят. Определено съм разочерован от десният бек Цветкович. Дано се лъжа, но мисля, че той се очертава слабата ни позиция в защита. Идва леко бавен, а не компенсира с позициониране или с дефанзивни качества. Определено Алвеша не беше по-лош от тоя, но има време.
-
Jordan1914
- Контакти:
Хора,осъзнайте се малко.Ами ако бяхме паднали днес?Ако бяхме направили равен?Ако бяхме били само с 1 гол разлика?Да,неприятно е,че вкараха гол на чужд терен и си оставиха много добри шансове с това голче,защото ще са много надъхани следващият мач,а и ще бъдат с поне 4-ма върнати титуляри(поне ЦЗ от днес няма да играе),но нямаме право да съдим момчетата,при положение,че от двата бека,през центъра и крилата и ЦН сме нови.Прохазка,цял сезон игра бек,а сега игра дефанзивен халф.Според мен,Панайотов е за по-напред,не е за стопер да ги спира.Стискаме палци,подркепяме отбора и се надяваме на 13-ти Юли,ние да играем срещу Хайдук Сплит.САМО ЛЕВСКИ! <3
- popokutepetel
- Контакти:
Kirilland написа:Скандално слаби сте . И тази година ше се страда .
Върза ви нереално в този мач а и черногорци са физкултурници . Срещу професионален отбор няма да е така .
Като фен без отбор определено ги разбираш нещата
Поне да беше припознал Лудогорец вместо Литекс белким има радост и в твоята душа в Европа.
-
Jordan1914
- Контакти:
Rage написа:Точно както и предполагах - в нападение сме доста по-класни от миналият сезон, халфовата линия е една идея по слаба, а в защита що годе на същото ниво. Трябва им време да се сработят. Определено съм разочерован от десният бек Цветкович. Дано се лъжа, но мисля, че той се очертава слабата ни позиция в защита. Идва леко бавен, а не компенсира с позициониране или с дефанзивни качества. Определено Алвеша не беше по-лош от тоя, но има време.
ХАХАХАХХАХАХ ти сериозен ли си,да даваш мнение за токущо дошъл футболист,който има 1 изигран мач,а и крилото,което игра срещу него,се видя,че им беше един от най-добрите.Дай да се караме на Мапуку,че не си вкара и другите 2 положения....!!!!
- popokutepetel
- Контакти:
Jordan1914 написа:Хора,осъзнайте се малко.Ами ако бяхме паднали днес?Ако бяхме направили равен?Ако бяхме били само с 1 гол разлика?Да,неприятно е,че вкараха гол на чужд терен и си оставиха много добри шансове с това голче,защото ще са много надъхани следващият мач,а и ще бъдат с поне 4-ма върнати титуляри(поне ЦЗ от днес няма да играе),но нямаме право да съдим момчетата,при положение,че от двата бека,през центъра и крилата и ЦН сме нови.Прохазка,цял сезон игра бек,а сега игра дефанзивен халф.Според мен,Панайотов е за по-напред,не е за стопер да ги спира.Стискаме палци,подркепяме отбора и се надяваме на 13-ти Юли,ние да играем срещу Хайдук Сплит.САМО ЛЕВСКИ! <3
Не ме притеснява вкарания гол, а играта на Левски срещу тотален аутсайдер и това как върнаха интригата при напълно спечелен мач.
Ако отпаднем от тези при този резултат Митов трябва да го обесят на гредата на една от вратите на Герена
Днес играхме с двама човека по-малко,Нар и Адениджи,сърбина на бека нещо не ми вдъхва доверие,добър мач на Мапуку,Прохазка и Панайотов 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
-
Jordan1914
- Контакти:
popokutepetel написа:Jordan1914 написа:Хора,осъзнайте се малко.Ами ако бяхме паднали днес?Ако бяхме направили равен?Ако бяхме били само с 1 гол разлика?Да,неприятно е,че вкараха гол на чужд терен и си оставиха много добри шансове с това голче,защото ще са много надъхани следващият мач,а и ще бъдат с поне 4-ма върнати титуляри(поне ЦЗ от днес няма да играе),но нямаме право да съдим момчетата,при положение,че от двата бека,през центъра и крилата и ЦН сме нови.Прохазка,цял сезон игра бек,а сега игра дефанзивен халф.Според мен,Панайотов е за по-напред,не е за стопер да ги спира.Стискаме палци,подркепяме отбора и се надяваме на 13-ти Юли,ние да играем срещу Хайдук Сплит.САМО ЛЕВСКИ! <3
Не ме притеснява вкарания гол, а играта на Левски срещу тотален аутсайдер и това как върнаха интригата при напълно спечелен мач.
Ако отпаднем от тези при този резултат Митов трябва да го обесят на гредата на една от вратите на Герена
Митов закъсня ужасно,много със смените и затова той носи 50% вина за гола им.Трябваше да пусне Ангелов на мястото на НАР и да заиграем 4-4-2 с Мапуку и Баба отпред и след това да пусне Буш вместо Мапуку.
Jordan1914 написа:Rage написа:Точно както и предполагах - в нападение сме доста по-класни от миналият сезон, халфовата линия е една идея по слаба, а в защита що годе на същото ниво. Трябва им време да се сработят. Определено съм разочерован от десният бек Цветкович. Дано се лъжа, но мисля, че той се очертава слабата ни позиция в защита. Идва леко бавен, а не компенсира с позициониране или с дефанзивни качества. Определено Алвеша не беше по-лош от тоя, но има време.
ХАХАХАХХАХАХ ти сериозен ли си,да даваш мнение за токущо дошъл футболист,който има 1 изигран мач,а и крилото,което игра срещу него,се видя,че им беше един от най-добрите.Дай да се караме на Мапуку,че не си вкара и другите 2 положения....!!!!
Ами да серьозен съм. 6 нови имаше в този отбор и всички други бяха на ниво. Времето ще покаже, но един чужденец, трябва да прави разликата в наша полза, както Прохазка и Мапуку. Това не означава, че го отписвам. Просто първият му мач, не беше на ниво. Дано в бъдеще покаже повече.
mikata написа:Днес играхме с двама човека по-малко,Нар и Адениджи,сърбина на бека нещо не ми вдъхва доверие,добър мач на Мапуку,Прохазка и Панайотов
Абсолютно съм съгласен с теб. Добавям само, че на Витов му трябва малко време и ще почне да ги къса.
Има нещо генерално сбъркано в начина на водене на играта на Левски. Не изглежда подредена, динамична, никакво пакетно придвижване, няма правилно заставане и движение с цел изолиране на зоните през които могат да ни атакуват. Въобще пълен хаос. Този мач Мапуку направи разликата. Иначе резултата щеше да е много лош за нас.