ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

drvasko98
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 15.10.2016 | 16:00

Мнениеот drvasko98 » 14 окт 2016 16:55

Аз искам да ги бием така както през 2000 година, по същия начин с 4-3

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 14 окт 2016 17:36

Прекалено много се нагнети обстановката преди този мач, но няма как да е друго след като отстреща са комплексирания гном гриша ганчев, който и сина си би продал (сигурен, съм че майка си вече е продал при друг удобен случай), ако може да навреди на Левски и най-долната утайка "винаги верни фенове" (разграничавам ги от нормалните чорбари ;) ) на несъществуващото ЦСКА, които веднага му станаха върли поддръжници. Огромна вина за напрежението имат и малоумните български медии, които не пропускат случай да излязат с провокативно заглавие, статия или репортаж, с което да дадат повод на малоумните 15-20 годишни маргинали от двете страни да си сипят закани и заплахи по форуми и фейсбуци

Положителното в случая е, че поне ще се съберат хора на стадиона.

От самия мач очаквам много ритане, провокации и селски номера от скамейката на отбора в червено. Според мен онези ще започнат по-нахъсано на кило кръв и метър кожа, най-вече защото победа в този мач ще им даде възможност да дишат свободно, защото ще отклони за известно време вниманието на обществеността от преименивания Литекс и всички съпъстващи процеси. Загуба директно пуска по спиралата в забвението на посредствеността на средняците

Ако не пуснем ранен гол, онези нямат шанс и резултата, който ще поемат зависи от това колко рано им вкараме първия. При всяко положение е изключително важно да влезем в мача максимално концентрирани и без грам отстъпване в единоборствата за първа топка.

0:2, държим първото място и чакаме домакинството на Берое 8-)
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 14 окт 2016 17:42

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SOEvUAYEdxg[/youtube]

Е това очаквам след цялата уродщина от Литекс и МВР и платените драскачи по сайтовете и платените провокатори !!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 14 окт 2016 18:01

Нещо от хибрида много се натягат и със сигурност ще се хвърлят на кило кръв и метър кожа. Дано наште влезнат спокойни в мача, без пренавиване и напрежение, все пак играем срещу отбор борещ се за припознаване. Жалко че дедо се изцепи малко неподготвен, но ако може да ги мотивира и успокои и да ги треснем ще е безценно.

Притеснението ми е защитата колкото и стабилна да е на теория. От игра не виждам как може да ни изненадат, но някой далечен шут (там Йорга ми се вижда несигурен) или центриране може неприятно да изненадат и да си направим мача труден.

Ако играем с обичайната висока преса и ги бием за първа топка и при ранен гол за нас го качваме на разлика, все пак това е кърпачев и няма манталитета на покойника. При благоприятно развитие за нас очаквам да има пак довиждане в 75 мин като обикновено.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 окт 2016 18:19

Kotooshu написа:Е това очаквам след цялата уродщина от Литекс ........ !!!

Господин Петев дали е бесен селянин? :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 14 окт 2016 18:23

Добре е да се каже,че и в този форум се забелязват припознавачи.Припознавачи, на един вече забравен тандем,загубил спечелен финал за Купата в Бургас,загубили титла в първенство само с 1 съперник,състоящ се от усмихнат,послушко-треньор и един осмокласник-инжИнер,които направиха всичко възможно да съсипят Левски с любезното сътрудничество на секретарката на тотото Ива,вечно надупена,с обути прашки за оня селяндур-мутра от Банкя...Но това е вече в миналото!

Прави ми впечатление,че Спортал бяха една от приближените на Ел Инжинеро медии.Те уволняват Люпко от ден 1 и докато Левски вегетираше при Гонзо,те бяха на пангара всеки ден,бранейки тоя тъпунгер с новини тип "партенки".Дори Бидоните не са си позволявали такава наглост и лицемерие!За съжаление и журналистите,отразяващи футбола са като футболните ръководители - ПРОСТИ! Успяха да нагнетят достатъчно напрежение в медиите и вестниците.Точно това искат т.нар. маргинализирани слоеве от двете агитки - малките пишлегари,крайните ултраси,откровените хулигани,търсещи боя,прикрити зад шалче,откровените наркомани и пияндури.Тези хора винаги са били малцинство в агитката и постепенно бяха изтикани от сектора,но това е още 1 удобна възможност да се стигне до ексцесии и бой в сектора.

Нека прибавим към това простотиите на МВР и провинциалистката същност на Ганчев "да накаже шопите" + старите мачове с Литекс в Ловеч все да са "на кръв".

Е,за съжаление това не променя факта,че Вечното дерби "умря" на 09.09.2016.

Няма по-голям срам от това - да си пряк участник и свидетел в закриването на кауза в която си вярвал,а накрая да плюеш на всичко в което си вярвал само и само да си част от ЕДНА ИЗМАМА!

Това не е ВЕЧНОТО ДЕРБИ,това е пародия!

САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 окт 2016 18:24

drvasko98 написа:Аз искам да ги бием така както през 2000 година, по същия начин с 4-3

И тогава треньор на Литекс беше румънец, както е и сега. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 окт 2016 18:25

Групата на Левски за мача с преименуваното акционерно дружество:

Боян Йоргачевич, Иван Чворович, Веселин Минев, Виктор Генев, Сърджан Лукин, Симон Сандберг, Александър Александров, Димитър Пиргов, Сашо Александров, Мики Орачев, Георги Костадинов, Джереми де Ноойер, Мехди Бурабия, Роман Прохазка, Франсис Нар, Хеан Деса, Божидар Краев, Антонио Аниете, Бабатунде Адениджи
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 14 окт 2016 18:31

olimpi написа:Нещо от хибрида много се натягат и със сигурност ще се хвърлят на кило кръв и метър кожа. Дано наште влезнат спокойни в мача, без пренавиване и напрежение, все пак играем срещу отбор борещ се за припознаване. Жалко че дедо се изцепи малко неподготвен, но ако може да ги мотивира и успокои и да ги треснем ще е безценно.

Притеснението ми е защитата колкото и стабилна да е на теория. От игра не виждам как може да ни изненадат, но някой далечен шут (там Йорга ми се вижда несигурен) или центриране може неприятно да изненадат и да си направим мача труден.

Ако играем с обичайната висока преса и ги бием за първа топка и при ранен гол за нас го качваме на разлика, все пак това е кърпачев и няма манталитета на покойника. При благоприятно развитие за нас очаквам да има пак довиждане в 75 мин като обикновено.

Абсолютно подкрепям,тръгнат ли да се надиграват с нас,мистер Стойкица ли беше,Йорданеску ли ще бъде изпратен с първия чартер за Букурещ :lol: Славия получи 4,Верея 4, Дунав си отиде само с 2,Пирин също.Всички победи бяха на 0!

Люпко знае как се печелят такива мачове,а на "припознавачите" в нашият сектор им пожелавам да отидат при своя любимец,там някъде далеч на Изток край морето.

САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 14 окт 2016 18:34

blue avalanche написа:Понеже вашите са се скъсали да играят с глава! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
И "единият от централните ви защитници" направо накъса мрежите с глава.
А нашите "неуверени" защитници за 9 мача - 3 гола. Е,заедно с вратаря,де... :mrgreen:
Искам цял мач само с центрирания да играете.

Аз не искам, но твърде вероятно е да е така... Ако беше прочел по-внимателно мнението ми, щеше да разбереш, че точно това ме дразни и мен - не ни се получава играта на центрирания, защото няма кой да ги завършва, но продължаваме рядко да сваляме топката на земята. Така че не са се скъсали, просто единият е показал някакъв потенциал в това отношение, което е твърде вероятно да се окаже без значение за мача утре, ако няма ситуации или просто не се възползва от тях ;) Ние не сме в подобна серия като вас, така че не можем да се похвалим с толкова голове ;Р :lol:
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Върни се в “Левски”