metodito написа:Nuke написа:Как върви селекцията на Гонзи?![]()
![]()
Изумен съм от това, че бизнесмени си поверяват парите на доказан некадърник като него.
Ми направи си сметка какви "бизнесмени" са.За жалост в нашия клуб - ФК "Левски" количествените натрупвания в последните няколко години (визирам бройката на пристигнали и заминали си футболисти) доведе до изменение в качеството: все по-зле и все по-зле. Така, че нека да е вторият вариант: един-двама но с качество
Последният качествен трансферен прозорец беше при Ясен. Между другото Гонзо и тогава беше шеф. Последва онова природно бедствие Ники Костов и дзвездите на Диамунтен и онова момче от Миньор Перник ли беше - Милен Георгиев...+ оше няколко некадърника.И когато тези един-двама се контузят или умората ги налегне, защото нямаме достатъчно играчи да се върти състава какво правим и какъв е смисъла от такава селекция?
Е, на Мъри първата селекция не беше ли така. Пускаш юношки и това е. Убеден съм, че и Мъри е искал десет Бардоновци, но имаше само един. Другото, което е спомняте ли си, мисля, че Веско беше контузен и Мъри сложи Копи на бека - в един мач със Славия мисля беше. И той се справи страхотно. Или позицията на Огнянов в мача с Челси тук. На мен лично това ми липсва при Стоев - фантазията и експериментирането. Колко бяха мачовете, в които Курдов и Умар започнаха титуляри заедно, например? Или да видим Китимбала на крилото?
А как мислите, един Дани Кики дали няма да ни свърши работа? Знам, че е несериозник и играе когато му скимне, но пък като играе - играе. Другите, които бих искал да видя са Карагарен, който беше изместен от титулярно място от Бакалов и Бекир Расим, който предполагам, че "морето" ще го пуснат без пари. За дефанзивен халф мисля е чудесно решение. Много здрав и висок. На мястото на Владо да речем, а Владо да е резерва. За центъра на защитата, знам, че ще прозвучи като ерес, но... един Кирил Котев би бил добро решение.
Карагерен и особено Расим няма да ни свършат работа.. виж, за Дани Кики съм напълно съгласен! Малко му куца режима, ама да кажем, че ще осъзнае какъв шанс му се дава. И всичко това са си наши празни писаници.. едва ли ще проявим интерес към него. Утре започваме, а дано кацне някой на място!