Марек (Дупница) - Левски (София) 1-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Марек и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

bastuna203
Контакти:

Re: Марек (Дупница) - Левски (София)

Мнениеот bastuna203 » 04 окт 2014 19:11

santiliana написа:В заключение ще кажа следното: Не ви ли прави впечатление голямата машинация, която става в А група? От страна на някои собственици на клубове и т.нар. "букмейкъри"? Какво имам в предвид? Само през последните два кръга се получиха резултати, които меко казано са нелогични...Нека конкретизирам:
Берое играе в Стара Загора, където просто няма начин да загуби...Освен всичко друго е и в прекрасна форма...А какво се получи- заралии приемат ЦСКА и без да си дадат никакъв зор, спортсменски загубват от т. нар. армейци...Без да пуснат "кръв", както го правят винаги срещу водещите отбори... В другият дерби мач от този кръг лъкатушещият и непостоянен отбор на Левски приема хегемона в последните 3 години в България- шампиона Лудогорец. И го "убива" само за 45 минути...Същият Лудогорец в сряда надигра кралския клуб от Мадрид... Вчера Берое получава свръхестествени сили и громи Локо Сф насред Надежда, а днес Левски едвам се добра до спасителен хикс в Дупница...Сега очаквам Локо Пд да ударят категорично Литекс, независимо, че смърфовете са "умрели" отвсякъде по принцип...Но защо ли? Ами следващото гостуване на Левски е именно на Лаута... Няма нищо случайно просто...
А иначе, ние тук си се хапем по форумите един - друг, а други прибират парата ;) Също е положението и с мачовете на Славия, Черно море... Може би единствени Ботев Пд до този момент не влизат в заверите на "тото играчите", но има време и те да се включат в играта...
Погледнете мачовете от последните кръгове и ще се убедите в тези мои размисли...
Затова, не е необходимо да се ядосваме за каквото и да било...Всичко е нагласено както трябва...

Берое-ЦСКА - никога Берое няма да е фаворит срещу ЦСКА. Да, мачът е троен, но в никакъв случай Берое не може да се счита за фаворит.
Левски - Лудогорец - никога Лудогорец няма да е фаворит, когато гостува на Левски или ЦСКА - ако искаш наречи го манталитет. По-добри са по принцип и от двата отбора, но мачът си е троен!
Локо Сф - Беоре - ако Локо бяха повели, мачът сигурно щеше да свърши по друг начин
Локо Пд - Литекс - виж треньора на Литекс, няма да коментирам повече ;)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 окт 2014 19:14

bastuna203 написа:
santiliana написа:В заключение ще кажа следното: Не ви ли прави впечатление голямата машинация, която става в А група? От страна на някои собственици на клубове и т.нар. "букмейкъри"? Какво имам в предвид? Само през последните два кръга се получиха резултати, които меко казано са нелогични...Нека конкретизирам:
Берое играе в Стара Загора, където просто няма начин да загуби...Освен всичко друго е и в прекрасна форма...А какво се получи- заралии приемат ЦСКА и без да си дадат никакъв зор, спортсменски загубват от т. нар. армейци...Без да пуснат "кръв", както го правят винаги срещу водещите отбори... В другият дерби мач от този кръг лъкатушещият и непостоянен отбор на Левски приема хегемона в последните 3 години в България- шампиона Лудогорец. И го "убива" само за 45 минути...Същият Лудогорец в сряда надигра кралския клуб от Мадрид... Вчера Берое получава свръхестествени сили и громи Локо Сф насред Надежда, а днес Левски едвам се добра до спасителен хикс в Дупница...Сега очаквам Локо Пд да ударят категорично Литекс, независимо, че смърфовете са "умрели" отвсякъде по принцип...Но защо ли? Ами следващото гостуване на Левски е именно на Лаута... Няма нищо случайно просто...
А иначе, ние тук си се хапем по форумите един - друг, а други прибират парата ;) Също е положението и с мачовете на Славия, Черно море... Може би единствени Ботев Пд до този момент не влизат в заверите на "тото играчите", но има време и те да се включат в играта...
Погледнете мачовете от последните кръгове и ще се убедите в тези мои размисли...
Затова, не е необходимо да се ядосваме за каквото и да било...Всичко е нагласено както трябва...

Берое-ЦСКА - никога Берое няма да е фаворит срещу ЦСКА. Да, мачът е троен, но в никакъв случай Берое не може да се счита за фаворит.
Левски - Лудогорец - никога Лудогорец няма да е фаворит, когато гостува на Левски или ЦСКА - ако искаш наречи го манталитет. По-добри са по принцип и от двата отбора, но мачът си е троен!
Локо Сф - Беоре - ако Локо бяха повели, мачът сигурно щеше да свърши по друг начин
Локо Пд - Литекс - виж треньора на Литекс, няма да коментирам повече ;)

Защо да не е фаворит "Лудогорец"? Хората играят ФУТБОЛ, момче младо. "Левски" и ЦСКА играят ганкиното и ако се представят в Европа през следващия сезон, отново ще станат за резил.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 окт 2014 19:15

santiliana написа: Всичко е нагласено както трябва...

Че има такива работи е ясно на всички. Доказано е че го има по света а и у нас дори. Няма как да повярва човек, че всичките мачове през настоящия шампионат са честни. Но няма и как да се докаже точно определен мач че е уреден. Във футбола всеки може да бие всеки. Има много обстоятелства, които могат да доведат до загуба или победа. Няма как при всяко по-изненадващо нещо да се мисли че е само тото. Има неща като подценяваме, мотивация, премия,късмет, умора, контузии, картони, съдийски решения и куп други детайли.Не всичко е тото, но е ясно, че го има.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 окт 2014 19:30

Player написа:
santiliana написа: Всичко е нагласено както трябва...

Че има такива работи е ясно на всички. Доказано е че го има по света а и у нас дори. Няма как да повярва човек, че всичките мачове през настоящия шампионат са честни. Но няма и как да се докаже точно определен мач че е уреден. Във футбола всеки може да бие всеки. Има много обстоятелства, които могат да доведат до загуба или победа. Няма как при всяко по-изненадващо нещо да се мисли че е само тото. Има неща като подценяваме, мотивация, премия,късмет, умора, контузии, картони, съдийски решения и куп други детайли.Не всичко е тото, но е ясно, че го има.

Мисълта ми е, че всичко се прави така, че всички да са доволни...Затова и Славия няма да изпадне, въпреки, че са под всякаква критика... От сега е ясно, че си отиват Хасково и Марек... Другите ще си правят "ми-ми" и ще се радват на живота... ЦСКА ще се опита да размъти водата на Лудогорец, но няма как да се получи...А ние май е по-добре да не влизаме в първата шестица за втората фаза, защото с тия "звезди" ще берем срамове...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 окт 2014 19:30

"Феновете" на Левски играят някакъв странен тотализатор. Още не са си получили "печалбата" от знамето миналата седмица, а вече залагат за джакпот... с натрупване. Интересно ми е кога "Ръководтсвото на тотото" ще им изплати заслуженото и дали натрупалите се в джакпота приходи ще бъдат достатъчно, за да могат онези с маските да са доволни
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 04 окт 2014 19:33

Този Краев ако не го искате, може да ни го дадете на нас ! Може и да стане добър футболист при нас! Просто бизнес предложение! Защото се прокрадват мнения, че днес нищо не е показал, а аз си мисля, че беше най-добрия на терена . И е страшно грозно от страна на инж.Гонзо да си мие ръцете с него и другите млади .

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 04 окт 2014 19:36

Също не споделям мненията за уредените мачове, защото от няколко години, горе долу откакто Лудогорец влезна в А група, малко се поразбъркаха картите и по-трудно стават врътките.. От друга страна, миналия сезoн, например, резултатът на мача Левски-Литекс на Герена (1:2) ми го казаха два часа преди мача.. Глупакът аз, не повярвах, а след последния съдийски сигнал гледах тъпо поне половин час :lol: Така че врътки има, но са по-нарядко и там, където най-малко очакваш...
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 окт 2014 19:38

CSKA69 написа:Също не споделям мненията за уредените мачове, защото от няколко години, горе долу откакто Лудогорец влезна в А група, малко се поразбъркаха картите и по-трудно стават врътките.. От друга страна, миналия сезoн, например, резултатът на мача Левски-Литекс на Герена (1:2) ми го казаха два часа преди мача.. Глупакът аз, не повярвах, а след последния съдийски сигнал гледах тъпо поне половин час :lol: Така че врътки има, но са по-нарядко и там, където най-малко очакваш...

"Звездите ми го говорят" а? :lol: :lol: :lol:
Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 04 окт 2014 19:41

Stahlgewitter написа:
CSKA69 написа:Също не споделям мненията за уредените мачове, защото от няколко години, горе долу откакто Лудогорец влезна в А група, малко се поразбъркаха картите и по-трудно стават врътките.. От друга страна, миналия сезoн, например, резултатът на мача Левски-Литекс на Герена (1:2) ми го казаха два часа преди мача.. Глупакът аз, не повярвах, а след последния съдийски сигнал гледах тъпо поне половин час :lol: Така че врътки има, но са по-нарядко и там, където най-малко очакваш...

"Звездите ми го говорят" а? :lol: :lol: :lol:

Ако искаш вярвай, ако искаш не - казаха ми го хора много навътре в залаганията, аз самият не залагам и по принцип недолюбвам хазартните игри..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 окт 2014 19:45

Докога тези качулки и маски ще петнят името ни и публиката ? Докога ще са на свобода ? Кога клубът ще вземе мерки ?
Тези са 50 пъти по-вредни от батков.

Върни се в “Левски”