Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Берое Ст. Загора и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 2-1 FT

Мнениеот siniq_fen » 10 авг 2014 22:24

mtaraduda написа:
Stahlgewitter написа:
mtaraduda написа:Най - криминалната смяна беше Божи за Гаджев ... Колкото и да не му се играе на Владо, пак е 5 класи над Сърмов, Бедоя и т.н.

Ваги избяга като женски полов орган според мен.

Приятелю, какво по точно можеше да направи Владо, да не излезе ли? Нямаш право ако поне маааааааалко, ама много мъничко разбираш от футбол да извадиш най - добрия ти халф, за да пуснеш ялов нападател като божи86, който освен да ме накара да се ударя 5 пъти по главата друго не успя. Всеки друг да беше извадил - Бедоя, Домофоня, Аниете все едно, но точно Владо нямаш право ... И другото - имаш Велев и Прохазка и пускаш Сърмов - говори за тотална некадърност.

А вярно - значи са трима със Стефчо Велев. Ама не съм чувал някой да прогресира от пейката.
Само Левски!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Берое Ст. Загора - Левски София | 10.08 20:00ч.

Мнениеот groti » 10 авг 2014 22:24

MagicMoments написа:
groti написа:
MagicMoments написа:В пъти по-добра игра отколкото при Мурсия

ти сериозно ли? :shock:
Поредния идиотски мач. гонзо трябва да си вдигне жълт картон,ако има някакви принципи. Не мога да разбера защо махнахме Блажевич и докарахме 2ма на негово място. Това да махаш титулярен вратар по този начин е пълна аматьорщина... Както и всичко,което се върши в Левски в последните месеци. руслан михайлов няма място на Герена,но незнайно защо гонзо също го търпи. Сигурно заради перуката.
Толкова селски и слаб Берое и ти да си по-слаб от него е ненормално.

Гледах и двата домакински мача на Мурсия на стадиона + дербито по Тв и в сравнение с тези мачове играем в много по-добре и ако не беше Кунчев си биехме без проблеми.Повече положения,повече настървеност,извършени ранни смени- в пъти по-добре отколкото при испанеца.Махане на Бедоя от титулярния състав+ налагане на двойка дефанзивни халфове Прохазка-Велев и ще побеждаваме.

Сега ще хвалим гонзо,че е сменил контузения Минев ли? Той Минев сам поиска смяна малко преди края на полувремето. Или да го похвалим за смяната гаджев - божи 86? Иначе за настървеността съм съгласен. Нашите балкански говеда не могат да работят с европеец. Нормално образи като жадното,Кокала и гонзо успяват да ги надъхат.
Лично аз видях 2 положения всичко на всико (може и да греша). Иначе бедоя е откровенно менте и се чудя дали не трябва да бъде пробван на мястото на сърмов.
110 години любов!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 10 авг 2014 22:24

Stahlgewitter написа:Бахти ташака,дори и аз не знам какво да кажа...

Сменяй аватара :!:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 10 авг 2014 22:25

Кунчев - Левски 2:1 КР. Добре че победителя не игра през второто полувреме. А тези испанчета как може за 3 секунди и двамата един след друг да не уцелят топката на 3-4 метра от вратата. Като добавим и гмуркането на Божинов става ясна комедиината трупа Левски, която имаше представление днес в Стара Загора. Ще изядат хляба на "Комиците" тия в синьо.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 10 авг 2014 22:26

wilge написа:Гонзо, професоре, да те е*а в простака. Твоите решения за селекция и тактика трябва да влязат в наръчниците по футбол като пример какво НЕ ТРЯБВА да се прави. Ако ти е останала капка мъжество и грам достойнство знаеш какво трябва да направиш!

Мда, всички са виновни, а Гонзо най-много. Само ТодАр е чист и неопетнен. За него нито дума.
Последна промяна от niki87 на 10 авг 2014 22:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 10 авг 2014 22:27

maximalniq написа:Виновниците за всичко това дами и господа са онези с качулките, които изгониха Петев и Наско, изгониха двама можещи и доказали се. Дълго ще берем това, което те направиха. Десет човека. Лека вечер.

И юбилея ти организираха тия с качулките.Стадиона и без това е празен заради мнения на такива като тебе свободен си да си изразиш позицията срещу качулките.С Петев и Гъза минимум шампиони бяхме.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 10 авг 2014 22:27

mtaraduda написа:
Stahlgewitter написа:
mtaraduda написа:Най - криминалната смяна беше Божи за Гаджев ... Колкото и да не му се играе на Владо, пак е 5 класи над Сърмов, Бедоя и т.н.

Ваги избяга като женски полов орган според мен.

Приятелю, какво по точно можеше да направи Владо, да не излезе ли? Нямаш право ако поне маааааааалко, ама много мъничко разбираш от футбол да извадиш най - добрия ти халф, за да пуснеш ялов нападател като божи86, който освен да ме накара да се ударя 5 пъти по главата друго не успя. Всеки друг да беше извадил - Бедоя, Домофоня, Аниете все едно, но точно Владо нямаш право ... И другото - имаш Велев и Прохазка и пускаш Сърмов - говори за тотална некадърност.

Ако смяташ,че Гаджев е стойностен футболист явно си с много ниски изисквания.
Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 10 авг 2014 22:28

Пълен шок :!: Заради крайно дебелия Ушев изпуснах първите 15 мин. на мача, а на всичкото отгоре ме натресоха при марулите и ми взеха шалчето, добре че ми го върнаха щото щяха да стават циркове...За мача тоя Стефано гледам, че е пуснал 2 вратарски гола :evil: АЗ побеснях след гола на тоя подчовек Мапуку, а после се опита да им подари още 2 гола. Ако зависеше от мене го връзвах да тича след автобуса до София. Тоя другия пич Бедоя го е страх да се бори за топката, нямам идея кой го домъкна в Левски? Гонзо с безкрайно грешен състав и смени. Прохазка резерва :o Божинов нямам идея защо влезе? Дано Херо удари по масата още утре и да се започне да се гради, щото в момента си е е**ло майката :( Гонзо вкарва прекалено много емоции, които му пречат. Сватбата направи всичко възможно, за да се осере мача. Отивам да се до напия, че то се не трае...
Последна промяна от bilyaletdinov на 10 авг 2014 22:30, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 10 авг 2014 22:28

Гонзо като голям "мъжкар" първи побърза да се скрие. Сега Топчо трябва да се оправдава пред медиите. И как може да каже, пред Тв 7, че той не е треньора, като цял мач подскачаше и показваше подутите жили на врата си.

Въпросът вече не е "Кой предложи Пеевски?", а "Кой доведе Кунчев?" кой? кой? кой? :roll:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 10 авг 2014 22:28

mtaraduda написа:Приятелю, какво по точно можеше да направи Владо, да не излезе ли? Нямаш право ако поне маааааааалко, ама много мъничко разбираш от футбол да извадиш най - добрия ти халф, за да пуснеш ялов нападател като божи86, който освен да ме накара да се ударя 5 пъти по главата друго не успя. Всеки друг да беше извадил - Бедоя, Домофоня, Аниете все едно, но точно Владо нямаш право ... И другото - имаш Велев и Прохазка и пускаш Сърмов - говори за тотална некадърност.

Аз пък смятам, че Аниете не е никак лош футболист. И най-важното е, че всички привлечени са били одобрени от Гонзо. Защото както той каза "Като си тръгне треньора какво ще ги правим(правя) тези футболисти". Тази Стефания Кунчева да се радва, че не съм му защитник, защото след втория гол щях да му разбия зъбите. Колко мача трябва да оака. И защо Гонзо не го извади веднага и ще му посочи ли пътя, както на Блажевич?

Върни се в “Левски”