Левски удря всички в земята с петима милионери

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Re: Декларация на феновете на Левски за новия спонсор

Мнениеот Mickey Mauser » 28 фев 2012 22:45

орчо войвода написа:
Red Hot написа:http://www.prosport.bg/news/23632-Sinite-fenove-vyzstanaha-sreshtu-Adzhybadem.html
Нищо лично. 30 000 Щвейцарски франка глоба за Левски

възставам :arrow: Остаряла (и вече неправилна) форма на въставам.

Много станахте филолозите :lol:
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Пресконференция на новия спонсор в Левски

Мнениеот BadBoy » 28 фев 2012 22:55

Mickey Mauser написа:
Lucas_Leiva написа:
BadBoy написа:Вземете да ходите на мач без значение кой е противника по 20 000 на стадиона и няма да има нужда да падате толкова ниско за някакви си 120 000лв на година. Да нямате фенска маса пък вие и двата отбора се надпреварвате кои са били повече, но само в интернет.

Поздравления, човек. Точно им го каза... Аз си признавам, че не ходя на всички мачове, ама са тука у форума всички ще се изкарат гоУемите фенове. :evil:

От 15 години не ходя на НИТО един мач,защото не искам да се смесвам и да патя от наркомани,психопати,недоразвити умствено и пуснати от полицията поради "липса" на доказателства бандити.
Когато СЗ,офанзива и всички тези боклуци се окажат там където им е мястото-или в лудницата или в затвора,тогава пак ще отида :lol:

Когато човек няма желание, то оправдание винаги ще намери.
Фракции има навсякъде по света, също така навсякъде стават инциденти, но пък стадионите им пълни, що така?

На заем от друг форум:

kolonka знаеш ли колко ме грее мнението на мнозинството ? Резултата от цялата работа ще е :

- ще получим едни 100 000 лв на години, с които да платим косенето на тревата
- публиката ще се разедини...
- ще се изпокараме
- името ни вече е свързано с резняци и другия път, когато ни скандират КЗЛ - какво ще отговорим "турци сте"?! значи тогава - турци е нарицателно, а когато ни носят кинти - "емиии няма лошо..."
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 фев 2012 22:58

По основната тема: жалкото в случаят е, че водещите у нас отбори нямат 100 000лв за да си лекуват играчите, а това наистина са жълти пари когато става дума за футбол.

Пълнете си стадионите без да търсите оправдания и тогава всичко ще бъде много по-лесно.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 фев 2012 23:14

Объркал си се. Надценяваш противника, подценяваш своите..Маршал Жуков има интересни мнения по въпроса.Битката се води на много фронтове, кой знае...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 28 фев 2012 23:14

Понеже се захванахме за историята искам да попитам какво Ви е отношението към Гърция, защото преди Турция сме били около два века под Гръцко робство и една цяла Българска армия е била ослепена. Когато говорим за Турско робство трябва да си изясниме понятието робство за да сме обективни. Разбира се не бих повторил думата присъствие, но според мен е било едно присъединяване и завладяване на територия, каквото е било характерно за феодализма по това време. Същото е било навлизането на Аспарух в Славянски територии и по- късно съвместно с тях разширяване на територията ни, като сме завладявали земи от тогавашната Гръцка империя. България се е борила не за освобождаване от робство, а за независима държава, така, като в наше време направиха косоварите например, което не означава, че са били под Сръбско робство. Ами областите на България с Български турци могат ли да твърдят, че са под Българско робство и кой им би повярвал такова твърдение. Освен това търговските отношения не винаги се съобразяват с политически или други принципи. По време на комунизма България е снабдявала шести Американски флот с различни хранителни стоки, а сме били член на Варшавския договор и значи ли това, че сме били предатели. За тази болница е правен телевизионен репортаж и синът ми като оператор е бил там. Това, което ми разказа ме накара да се срамувам, че съм Българин. Освен това там се лекуват много Българи, които получават шанса си за втори живот, е питам аз те предатели ли са?. Руските военни лекари са лекували Германци по време на войната на територията на Германия и какво да кажем ли, че са предатели и т.н и т.н. Лично аз не съм туркофил, но предпочитам Турция за съсед отколкото Гърция. Единственото нещо, което категорично отхвърлям от турция е исляма.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 фев 2012 23:20

Малоумна декларация. Това е най-краткият коментар.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 фев 2012 23:30

plamak написа:Понеже се захванахме за историята искам да попитам какво Ви е отношението към Гърция, защото преди Турция сме били около два века под Гръцко робство и една цяла Българска армия е била ослепена..

А преди и след това бая гръцки армии са били еб.ни...Това е историята, така е станало...Ние сега какво сме виновни за това? Живеем в друг свят!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 фев 2012 00:06

Ако трябва да съм честен, преди време се изсмях на тая новина, но ето че е истина. Доста хора одобряват с две ръце турската болница, ала друга група проявяват изкривен селско-кръчмарски патриотизъм. Средно положение почти няма. Турция отдавна не е синоним на еничари и кърджалии, напротив - в момента са една доста добре развита светска държава, като това е благодарение на управниците на същата тая държава. Това е реалността.
Аз лично пробвам да търся положителното в тази вест, ще се опитам да се абстрахирам от история и някои лични расистки виждания, просто защото имам добри приятели турци. С тия хора се срещнах в Америка, а се оказа че бяха най-свестните хора с които се запознах там за цели 5 месеца. Още тогава тия пичове малко пречупиха омразата ми към тая нация, като с поведение, коректност, искреност и уважение към различната ни религия и история, както и към националните ценности, показаха че наистина живеем в ново и променено време.
По-скоро приветствам идеята отборът да получава медицинска помощ от модерни заведения, види се че няма да се веят турски байряци на Герена, нито пък български играчи ще целуват турско лого като вкарат гол. От цялата схема, или поне от тази която ни беше представена дотук, печели отборът. Ала лично на мен, тая новина ми нагарча лекичко в устата...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 29 фев 2012 00:26

Не ви обичам като отбор, още повече след мача есента и вас феновете не обичам въпреки че не всички са за общ знаменател, но безкрайно много уважавам и обичам Васил Левски, Христо Ботев нека да не ги изреждам... но... това е СРАМ! това е гавра в името на апостола, Батков го опреличавам като поп Кръстьо а всички около него, като еничари!
Или си свалете Батков или да се преименувате на Витоша или Герена.
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА СЕ ПЕТНИ ИМЕТО НА АПОСТОЛА!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 29 фев 2012 00:42

Напълно подкрепям декларацията! Футболен клуб Левски не трябва да има нищо общо с турци :!:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Левски”