Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Kris_men2000
Re: Всекидневната около Левски
На някой направи ли му впечатление десният защитник на Монтана -Пашов.Това момче много ми хареса,как отиграва спокойно спорни топки,как влиза здраво и чисто в противниковия играч и му отнема топката.Как при спорни ситуации изпреварва противника и веднага тръгва на контра атака.Малко е черен мисля ,че е циганче но много ми хареса този играч.И последно този Пашов е на светлинни години пред Александров.Спокоен (най-важното),здрав физически и има сносна техника.Идеален е за ЛЕВСКИ.Гонзо недей да спиш а го наблюдавай това момче и зимата го взимай в ЛЕВСКИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Kris_men2000 написа:На някой направи ли му впечатление десният защитник на Монтана -Пашов.Това момче много ми хареса,как отиграва спокойно спорни топки,как влиза здраво и чисто в противниковия играч и му отнема топката.Как при спорни ситуации изпреварва противника и веднага тръгва на контра атака.Малко е черен мисля ,че е циганче но много ми хареса този играч.И последно този Пашов е на светлинни години пред Александров.Спокоен (най-важното),здрав физически и има сносна техника.Идеален е за ЛЕВСКИ.Гонзо недей да спиш а го наблюдавай това момче и зимата го взимай в ЛЕВСКИ.
Не е циганче, а баба му е от африкански произход
Само Левски!
ralka_levskarka написа:Фенове зарадваха Роман Прохазка със специално изработен за него колаж!
Словакът изказва своята искрена благодарност за вниманието и обещава да даде всичко от себе си, за да донесе радост на всички привърженици на тима!
Супер! Определено той ми е любимеца от сегашния състав.
siniq_fen написа:Някой ще пусне ли тема за мача с Литекс?
Готово.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
- metodito
- Контакти:
По отношение на Роман, аз трябва да черпя Стоев (или той мен), щото ме слуша. Преди седмици написах, че искам Прохи в средата с капитанската лента и ХОП! готово. Роман няма място отзад. В същото време осъзнавам, че ни трябва човек за там... но защо точно Прохазка.
Между другото Стоев за един мач направи това, което Костов не успя за 20 - да играем без деветка и то успешно.
Между другото Стоев за един мач направи това, което Костов не успя за 20 - да играем без деветка и то успешно.
Така е, суперуспешно играхме и създадохме .... 0 голови положения. Но си прав това ще ни е успешната игра, представям си как ще е, ако играем зле в нападение. До няколко мача очаквам да играем успешно и без защитници.
- metodito
- Контакти:
drvasko98 написа:Така е, суперуспешно играхме и създадохме .... 0 голови положения. Но си прав това ще ни е успешната игра, представям си как ще е, ако играем зле в нападение. До няколко мача очаквам да играем успешно и без защитници.
Е, чакай де, човек... Първи официален мач. Като гост в Пловдив. На "Ботев" (пловдивското ЦСКА). Със съдия, свирещ срещу нас. Без деветка. Без Бедоя. Няма ги Гаджев, Аниете... Играем мач за мач, засега. С Локото видях много хубави неща. Държахме средата на терена, Дидо и Керхер са чудесна двойка и тепърва ще се сработват. И двамата могат да изнасят топката добре. Австриецът е добър на втория етаж, малкия е техничен и бърз. Единствено с Курдов обаче не виждам как ще стане. Костадинов не изглежда като другите беройци, идвали на Герена. Де Ноойер се вижда, че е научен и сериозен футболист. Запазихме Божо. И пак казвам, нека гледаме мач за мач.
Този отбор се нуждае от време. Важното е, че най-после имаме реално нов отбор. Този път наистина започваме на чисто, като запазихме най-ценното от стария отбор - Краев и Роман. Кофти ми е за Пламен и Владо, но какво да се направи. Може да е за добро - и за двете страни.
Между другото, от този репортаж: https://www.youtube.com/watch?v=c4i1G0tdKH4 може да се каже, че Пламен е спасил отбора си срещу Легия. Но отново излиза доста напред. Утре, ако намеря стрийм ще го гледам.
metodito написа:drvasko98 написа:Така е, суперуспешно играхме и създадохме .... 0 голови положения. Но си прав това ще ни е успешната игра, представям си как ще е, ако играем зле в нападение. До няколко мача очаквам да играем успешно и без защитници.
Е, чакай де, човек... Първи официален мач. Като гост в Пловдив. На "Ботев" (пловдивското ЦСКА). Със съдия, свирещ срещу нас. Без деветка. Без Бедоя. Няма ги Гаджев, Аниете... Играем мач за мач, засега. С Локото видях много хубави неща. Държахме средата на терена, Дидо и Керхер са чудесна двойка и тепърва ще се сработват. И двамата могат да изнасят топката добре. Австриецът е добър на втория етаж, малкия е техничен и бърз. Единствено с Курдов обаче не виждам как ще стане. Костадинов не изглежда като другите беройци, идвали на Герена. Де Ноойер се вижда, че е научен и сериозен футболист. Запазихме Божо. И пак казвам, нека гледаме мач за мач.
Този отбор се нуждае от време. Важното е, че най-после имаме реално нов отбор. Този път наистина започваме на чисто, като запазихме най-ценното от стария отбор - Краев и Роман. Кофти ми е за Пламен и Владо, но какво да се направи. Може да е за добро - и за двете страни.
Между другото, от този репортаж: https://www.youtube.com/watch?v=c4i1G0tdKH4 може да се каже, че Пламен е спасил отбора си срещу Легия. Но отново излиза доста напред. Утре, ако намеря стрийм ще го гледам.
Ние винаги сме били силен отбор, когато сме имали деветка. За последно Гаррата. Дано Курдов поне малко е като баща си, новото черно франсе не ми вдъхва доверие (дано не съм прав).
От видяното дотук аферим на СС, изстиска максимума от тези играчи. Имаме най накрая вратар, което е основата за читава защита. За сега сме без десен бек (жалко за Алвеша), но последният ни читав такъв беше Пелето - тотално отписан тогава. Дидо и Кархер изглеждат обещаващи, но австриеца ми се вижда малко тролей (за нашето бавно първенство става). В момента без Минев по левия сме щета. Надявам се след няколко мача отзад да се заздравим и нещата да си дойдат намясто, потенциалът за това го има макар и ограничен откъм резерви.
В средата с Роман, Цоневи, холандеца и Костадинов + Бедоя само ще се напасват нещата. Остава да се върне Абди и ще заприличаме на отбор след 5-6 кръга.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Сектор Б загуби един истински привърженик - Велислав Мирчев почина, наръгвайки се с нож, само на 20 години. Почивай в Мир, откачалке!
Последна промяна от ralka_levskarka на 24 юли 2015 21:25, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]