Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 20 юли 2015 13:52

Няма нужда да се извиняваш.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 юли 2015 14:02

Между другото класен или не, Алвеша е доста труден за преодоляване бек, и тази новина в никакъв случай не трябва да ни радва, особено ако си припомним играта на Асприля от Ловеч. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 20 юли 2015 16:01

Алвеша си е много борбен и нахъсан винаги. Това от много време ни липсва като качество на играчите в защита. Няма да се правя на спец, какъвто не съм за му дам оценка на уменията, но това че се раздава и е мъжко момче е много добре. Той е от тези които биха оставили литър кръв и метър кожа на терена. Трябваше да играе повече пролетта.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 юли 2015 20:21

Player написа:Алвеша си е много борбен и нахъсан винаги. Това от много време ни липсва като качество на играчите в защита. Няма да се правя на спец, какъвто не съм за му дам оценка на уменията, но това че се раздава и е мъжко момче е много добре. Той е от тези които биха оставили литър кръв и метър кожа на терена. Трябваше да играе повече пролетта.

+1. Неговият проблем не е в топките, а в краката му. Подобно на Старокин, Легендата, Сърминьо - ми вижда се момчетата искат, ама... Сърмов съм го виждал толкова пъти да се хвърля без изобщо да мисли за здравето си. Да не говорим Старокин колко пъти играе с превързана глава или ръка, ама играе... как сега, не е важно :mrgreen: !

bayern_munchen

Мнениеот bayern_munchen » 20 юли 2015 22:10

Mного хубаво ви го набутахме този въпросният Алвеша!!!Това цигане освен да ръга и блъска друго не може, само че при ченгета ще му върви, по-малко фалове за балтиите!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 юли 2015 22:32

bayern_munchen написа:Mного хубаво ви го набутахме този въпросният Алвеша!!!Това цигане освен да ръга и блъска друго не може, само че при ченгета ще му върви, по-малко фалове за балтиите!

Даваййййй, лей се слово тъпанчево, че скоро ще си на курорт и само ще четеш. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 20 юли 2015 23:50

Със сигурност не е приятна новината за контузията на Александров, но този човек изобщо няма място в състава, камо ли в титулярния ;)
Абсолютно недоумявам защо бяха махнати много по-добри бекове в лицето на Ради Димитров и Крумов, за да дойде Сашо... жалко за момчето , неприятна травма, но аз лично предпочитам Прохазка да играе като бек.
Само Левски!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 юли 2015 14:37

Изображение

Фенове зарадваха Роман Прохазка със специално изработен за него колаж!

Словакът изказва своята искрена благодарност за вниманието и обещава да даде всичко от себе си, за да донесе радост на всички привърженици на тима!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 21 юли 2015 17:44

хаха какво смешно наказание за треньора , напускал зоната от 2 метра .И какво стана пак се оказах прав , че и тази година Левски само съдийте могат да го спрат ! защо няма наказание за измисления рефер който не даде дузпата за Левски и червения картон на онзи разбойник от ботев, както няма наказание и за самия разбойник , нали има видеозаписи или те важат само за наказания срещу Левски ?
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 21 юли 2015 17:57

batmanlevski написа:хаха какво смешно наказание за треньора , напускал зоната от 2 метра .И какво стана пак се оказах прав , че и тази година Левски само съдийте могат да го спрат ! защо няма наказание за измисления рефер който не даде дузпата за Левски и червения картон на онзи разбойник от ботев, както няма наказание и за самия разбойник , нали има видеозаписи или те важат само за наказания срещу Левски ?

Видеото е само срещу Левски, не знаеш ли? Дембеле така го наказаха, защото на запис се видя, че дръпнал флагчето на страничния. Пацо също имаше едно наказание за едно влизане в крака. За наказанията на публиката е редовно. Виж другите публики може да си хвърлят бутилки, павета и каквото още им падне и няма да има проблеми. Направо правилника трябва да пише така: за излизане от зоната на треньора на Левски наказанието е следното... но другите треньори може да влязат и на центъра с целия си щаб и няма да има проблеми. Публиката на Левски ако хвърли една пиратка глобата е... но за другите публики не важи това и може да хвърлят всичко, стига само да няма смъртен случай, че тогава трябва да измислим все нещичко, от кумова срама така да се каже.
Направо да ги направят кратки и ясно наказанията за Левски, за да си знаем, какво ни чака.

Върни се в “Левски”