Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 14 юли 2015 16:37

Крайно време беше!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 15 юли 2015 07:37

Когато на предишния УС на Левски, представителите на НКП и Тръста отказаха да подпишат първоначално предложения от Тикетпро договор, тук се появиха всякакви интерпретации. Истината е, че благодарение на това, бяха променени следните параметри: http://sinyabulgaria.org/ogromen-uspeh-za-levski-pri-pregovorite-s-tickepro/.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юли 2015 08:35

Гледам хейта продължава с пълна сила. Няма лошо. Да си дребна душа не ти трябва да си голяма работа. Виж да храчиш дава крила. Капитанът на "Левски" си тръгна. Кажете една добра дума за него, ако ли не... SHUT THE FUCK UP!!! Не знам, много тъжна работа е българина днес. Мисля, че този форум може да се смята за горе-долу представителна извадка за (младия) българин днес. Не говоря само за синия подфорум.

В последните седмици съм втрещен от нещо - говоренето около Гърция. Целият този хейт и злорадство: "мръсни византийци, мрете в л///на! Ей сега ще видите кон боб яде ли", "Дойде и Видовден за вас!", и разни такива. Няма въобще да споменавам това, че тук става дума за една престъпна схема, по която IMF и големите банки работят, че обикновените гърци нямат каквато и да е вина за всичко... и... както и да е. Но това шопското... Бе не си виждаме наср..ите за...ници. Много ми хареса по "Хоризонт", мисля социолог беше, който си го каза много хубаво. Работата е не толкова, че мразим другите, ние мразим себе си. Не може да мразиш себе си и да обичаш другите. А гърците имат работеща икономика и индустрия,а ние онея 16 млрд. как ще ги върнем. Ние не произвеждаме нищо, ние нямаме индустрия, нямаме нищо. Гърците се вдигат и казват "ОХИ!", независимо от всичко (и в двата сучая бяха прецакани, но по този начин си запазваха достойнството), а ние само тихичко си казваме "ох...", псуваме под сурдинка и си обръщаме гърба за поредната порция камшични удари, смеейки се на съседа, дето е получил един удар повече от нас. Не народ, а мърша! Не съм го казал аз.

Капитанът на "Левски" се оттегли. Проявете уважение или замълчете! Или си останете мишоци и си хейтвайте на воля. Които и да сте, с тоя хейт... за никъде не сте! И България е там. На майн...та си!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 юли 2015 10:04

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 15 юли 2015 16:14

До кога НКП ще си мълчи и няма да поиска изясняване на ситуацията в Левски във връзка с все по-тесните връзки с Пеевски от ДПС? Първо адвокатът му после Виваком. Какво следва? Кой е следващия спонсор? Лафка?
Нека да излязат и да кажат някои по колко им се плаща за спокойствие. Продавате се за жълти стотинки на гърба на Левски. Защо всички се правят на приятно разсеяни?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юли 2015 16:50

Neron написа:До кога НКП ще си мълчи и няма да поиска изясняване на ситуацията в Левски във връзка с все по-тесните връзки с Пеевски от ДПС? Първо адвокатът му после Виваком. Какво следва? Кой е следващия спонсор? Лафка?
Нека да излязат и да кажат някои по колко им се плаща за спокойствие. Продавате се за жълти стотинки на гърба на Левски. Защо всички се правят на приятно разсеяни?

Лично на мен не ми пука. Защо ли?! Доскоро на "Левски" начело! не на друг, стоеше доносник от ДС и бивш комсомолски секретар, свързан с руската мафия. Шишко поне съм сигурен, че не е свързан пряко с бившите служби. Просто още е ходил... търкалял се под масата още, по времето на Живков...Но да, кофти е, но какво да се направи. Чист президент на клуб от А група.... КОЙ?

Знам, че между двама престъпника няма по-добър или по-лош, но това с Батков беше направо провакация. "Левски", който е мачкан от безродници като тоя, да бъде оглавяван след Промените от такъв!!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 юли 2015 17:50

Neron написа:До кога НКП ще си мълчи и няма да поиска изясняване на ситуацията в Левски във връзка с все по-тесните връзки с Пеевски от ДПС? Първо адвокатът му после Виваком. Какво следва? Кой е следващия спонсор? Лафка?

Точно пък от нкп не можеш да очакваш нещо такова. Не си ли спомняш махането на плакати срещу батков и как биха левскари в Б,защото са издигнали такива ? Ще им платят и няма да си отворят устата.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 15 юли 2015 18:26

По-добре в А окръжна с децата отколкото с мутри и ДПС да живуркаме безцелно в А група. За това и на мачовете ще ходят по 1500 2000 човека и чорбарите ще са повече във В група. За какво обединение говори арменчето, като и той е на заплата?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 15 юли 2015 18:26

Как чист човек, ще става собственик на професионален футболен клуб? В тази тото мафия днес с голямото лоби на букитата, няма как да има чист човек. Може би на аматьорски клуб, ама на професионален няма начин. Дори да се появи по случайност такъв, ще се оцапа много бързо. Сигурно всеки иска неговия клуб да има честен собственик, но няма начин. Големи фирми , концерни и мафиоти си въртят клубовете и си правят далаверите. Няма да допуснат някой почтен да им разваля бизнеса ей така. Нищо че нашите президенти говорят, че от футбол пари не се изкарват и само дават ли дават...

emokanar
Контакти:

Мнениеот emokanar » 16 юли 2015 09:10

Методи, позаинтересувай се кой е дядото на Шиши /бащата на Ирен Кръстева/.Това, че не знаеш някои неща, не ти дава основания да пишеш ГЛУПОСТИ за отбора ти.Защото от глупостите които си написал, за мен става ясно, че не ти е проблем , в събота да дойдеш на мач с фес, или чалма. :oops: :oops:

Върни се в “Левски”