Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 11 юли 2015 14:17

Ако няма промени в Левски до месец-два, значи и на новите въобще не им пука за Левски и са го взели заради далавери.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 юли 2015 14:25

Eminem написа:Ако няма промени в Левски до месец-два, значи и на новите въобще не им пука за Левски и са го взели заради далавери.

Какви промени по конкретно визираш? Иначе ако някой си мисли, че на онзи например от Пловдив му пука за Левски... Сега негови материали участват в строителството на сектор А. Поне докато има строителство при нас, може да се правят на загрижени и тримата. Тонев дойде и започна с идеите за нов стадион. Има ли поръчки за строителство на нещо скъпо, винаги се появяват разни хора да усвояват поръчки и пари.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 юли 2015 14:38

Player написа:
Eminem написа:Ако няма промени в Левски до месец-два, значи и на новите въобще не им пука за Левски и са го взели заради далавери.

Какви промени по конкретно визираш? Иначе ако някой си мисли, че на онзи например от Пловдив му пука за Левски... Сега негови материали участват в строителството на сектор А. Поне докато има строителство при нас, може да се правят на загрижени и тримата. Тонев дойде и започна с идеите за нов стадион. Има ли поръчки за строителство на нещо скъпо, винаги се появяват разни хора да усвояват поръчки и пари.

Спортният и финансовият директор да бъдат сменени. Назначаване на маркетингови специалисти. Изкореняване на корупцията в школата. Назначаване на специалист за школата. Изграждане на стратегия и визия за бъдещето.
Изясняване на собствеността.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юли 2015 14:40

Eminem написа:
Player написа:

Спортният и финансовият директор да бъдат сменени. Назначаване на маркетингови специалисти. Изкореняване на корупцията в школата. Назначаване на специалист за школата. Изграждане на стратегия и визия за бъдещето.

Ориентирай се към научната фантастика, а не към български ФК с тези желания.
Последна промяна от Кашчей на 11 юли 2015 20:09, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 юли 2015 18:12

Eminem написа:
Player написа:

А дано, ама надали.

g_d_i
Контакти:

Защо пак махнаха традиционното "Л" от фланелката на Левски ?

Мнениеот g_d_i » 12 юли 2015 00:44

Няма ли да си върнат бяло "Л" на син фон върху фланелките. Преди 3 години когато Тонев дойде на власт сложиха емблемата ( сигурно буфера се е правил на интересен и иска да е новатор). Феновете се вдигнаха във форумите и си поискаха традиционната фланелка в син цвят с бяло "Л" на сърцето. Сега пак Тонев се явява, като началник и пак сменят екипа. Не стига , че е махнал "Л" ами са сложили супер умален вариант на емблемата. Какво мислят феновете на ЛЕВСКИ по въпроса? Искаме ли си традиционният екип?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Защо пак махнаха традиционното "Л" от фланелката на Левс

Мнениеот Eminem » 12 юли 2015 01:48

Аз предпочитам Л-то. Не знам защо сега се мълчи по този въпрос.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юли 2015 06:56

Повече от обнадежден съм за новия "Левски" този сезон, а и занапред! С две условности, които съвсем не са малки. На първо място Дидо и Макс да бъдат налагани, като основна титулярна защитна централна двойка. Другото, което е Боби Цонев да е титуляр. Ако бъдат изпълнени тези две условия, "Левски" в спортен план ще го бъде! И не, не говоря за титла, купа и алабала. Всичко с времето си. Просто настоящата конфигурация, която игра с локото има бъдеще!

Боби Цонев има възможността не просто да наследи достойно Владо - борбеност, настойчивост, добра техника - тези неща си ги има момчето и още как, но прави и нещо, което Владо не прави - ходи напред. Разбира се, това е явно и под давление на Стоев. Единственото, което няма в сравнение с Владо - физика и стабилност. Това обаче с правилна диета и повечко време във фитнеса се оправя.

Костадинов може би не е типичния бероец, дошъл на Герена да о$ере всичко. Холандецът е класа!Махмудов ми се изгуби нещо...

Но това, което видях от защитата много ми хареса. Страхувам се обаче, че Белаид може да бъде поставен до Кернер, което ще е мега-тъпотията! Странно е на официалното представяне, треньорът да прави експерименти, но... Става дума за поставянето на Краев на обратното крило. Не се получи. От другата страна обаче връзката Александров-Прохазка беше супер добра, като Роман не рискуваше, задържайки се повече към средата на полето и Локо нямаха шанс да пробият оттам. Браво и на Алвеша.

Сега, това, което не ми хареса.

Курдов.
Все едно гледам Георги Христов номер две. Просто ужас. Според мен девети номер трябва да се замрази и да се дава по заслуги. Наско не знам кога ще го заслужи. Ми има техника момчето. Високо, горе-долу бързо (движи се малко по робокопски като Домо), но не знам карък ли е що ли... И гледа да обработва топката. Не е от тези, като Гонзо да речем, дето с първото докосване и ще стреля към вратата.

Завръщането на Белаид.
И от това, което каза Гонзо, и от Стоев, си мисля, че именно Аймен гласят за партньор на Макс.

Липсата на Владо.
В началото на мача се усети определено. С трима дефанзивни - Ноойер, Костадинов и Близнака не се усеща толкова липсата му, но тримата поотделно (изключая Ноойер, който ми е мъгла) нямат качествата му. Все пак Стоев направи страхотен ход, че именно трима човека постави да разбиват атаките на Локо, които с хода на мача бяха изядени от халфовете ни и не можеха да организират атаки и така Камбуров беше някаква безгласна буква.

Титулярната конфигурация.
Ще е доста любопитно как ще изглежда титулярната единадесеторка. Тази, която излезе вчера много ми хареса, но явно няма да е така в мачовете в първенството. От Стоев ще зависи много, защото се видя, че Краев не може да играе с двата крака добре и там не му беше позицията. Много е важно това къде ще е Прохазка - дали ще е моторът на "Левски" в средата на терена, забит в ъгъла, където между другото не се представя добре като бек или на крилото за сметка на най-добрия българин в състава, и един от най-обещаващите таланти на "Левски" и България - Б.Краев.

Лично аз това, което исках да видя - пълна промяна в центъра на защитата - стана факт. Дали ще е това централната двойка предстои да разберем. Аз не искам титла и купа още тая година, може и другия сезон да не е, но тази конфигурация има бъдеще определено, като отборът е супер млад. Важно е сега Стоев и Гонзо да си спазят обещанието и да не гледаме на зима пак шест нови.

drvasko98
Контакти:

Re: Защо пак махнаха традиционното "Л" от фланелката на Левс

Мнениеот drvasko98 » 12 юли 2015 11:12

Аз ще дам банкет, ако Курдов е като Георги Христов

run1973
Контакти:

Поредното безумие на сините фенчета

Мнениеот run1973 » 12 юли 2015 13:47

30 привърженици на Левски са нападнали журналисти на Евроком в Студентски град тази нощ. Причината била, че жертвите са слушали фенски песни на ЦСКА. Това подразнило ултрасите на синия клуб, които веднага скочили на бой. Стажантът в телевизията П. Б. е бил зверски пребит и откаран с линейка. Другите четирима са с леки контузии.
Днес 30 минути след полунощ, фенове на Левски атакуваха журналисти на Евроком. В 19 блок в Студентски град няколко минути след като петимата потърпевши се събрали, за да празнуват рождения ден на единствения, който не е от екипа на Евроком, по прозореца на апартамента бил хвърлен камък. Единият от журналистите отворил да види какво се случва и видял трима души, които гордо заявили, че са привърженици на Левски и го предизвикали да излезе авън. Журналистът не отговорил на поканата, а отишъл до охраната да каже за случващото се. Долу, пред входа на блока, обаче ги причакали трима привърженици, но не първоначалните. Те са били въоръжени с ножове, палки и тръби. Феновете хвърлили тръба по една от жертвите и са счупили два прозореца.

Когато журналистите се опитали да изяснят случващото се, нови 20 души са скочили на бой на жертвите. Смяташе се, че нападението било в следствие от фенските песни и музиката. То обаче е целенасочено. От 2 седмици насам кола следи журналист на Евроком и водещата на Ултраспорт. Освен това, пространството около блока е изцяло тревна площ и няма как човек да е минал случайно оттам.

http://eurocom.bg/sport/article/atakata ... -planirana

Винаги когато злобата,зависта и наркотиците са част от цялата измет от сектор Б ще продължават и подобни изстъпления.Дали има нужда да се надяваме,че тази сволоч ще бъде открита и наказана за деянието си.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Левски”