Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 27 юли 2020 09:15

Old_death написа:
damyanov1963 написа:
Mitata написа:
WPWW написа:Отбор, който е създаден 48-а, през върлия сталинизъм, няма нищо общо с бкп, вероятно са го основали фашисти, а може би аполитични, тогава всеки е можел да прави нови дружества и армията не е имала нищо общо с режима. :mrgreen:

Cкоро някой може да напише, че Цска е бил отбор на политически дисиденти, борци срещу комунизма, който печели 9 поредни титли въпреки репресиите на бкп и "отбора на ДC" /cъздаден далеч преди режима/ :) Иcториите с литекс имат отявлени шизо ефекти.

Фенове на първия ведомствен отбор в България да обвиняват другия отбор, че бил отбор на БКП!?
Какъв отбор на дисиденсти сте били? С Цола Драгойчева, с Велчев, Солаков и Батето начело? И с футболисти от ДС? Хайде стига глупости!

Прав си. Още помня, как изброените от тебе личности отмениха нареждането на Милко Балев и БКП да се разформирова Левски, като му се отнеме шампионската титла и правото на участие в КЕШ и се накажат най-добрите му футболисти да на играят до живот, както и да се провали трансфера на Емо Спасов в Порто, а преди това отмениха и наказанието на Киро Миланов наложено му от М. Балев и той да не играе до живот.

Разкажи за случая с отнетата ви титла, че ми стана интересно!

Случая го знаеш много добре, ако пък не си бил роден по онова време, значи не можеш да спориш с мене за футболна история :idea: :idea: :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 юли 2020 09:18

damyanov1963 написа:
ivo55 написа:Ми като си нямат с какво да се гордеят, се налага да разказват на децата си измислици. Иначе ще прогледнат, че подкрепят отбора на всички власти с "герои" офицери от комунистическата държавна сигурност, комсомолски секретари и обикновени шпиони на комунистическата власт като Георги Марков, Тодор Батков, Друмев и всякаква друга комунистическа номенклатура. И че "агитката" им бие останалата част от феновете им и продават наркотици по училищата. Луда работа. като собственика на отбора им - Тита Откачалката.

И това го пише някой, който разправяше, че БНА по времето на соца ръководена от члена на Политбюро на ЦК на БКП, бившия шумкар от бандата Чавдар - армейски генерал Добри Джуров, който носеше маршалски пагони и от 1984-та година увеличи наборната служба с още 3(три) месеца, за да го направят Маршал( само че не му се получи :lol:), била Деполитизирана :lol:

Това със задръжките от три месеца като войник и аз съм го играл но през 1979г. и пак се говореше за маршали,явно военните ни пускаха партенки и психически ни мачкаха.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 27 юли 2020 09:24

Баща ми,лека му пръст,който играеше и разбираше футбола,казваше"ако вместо Гунди беше загинал Соколето ,сега стадиона щеше да се казва Георги Соколов ,и Жоро беше по-добър но непослушен".

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 27 юли 2020 09:26

Tsetsochisloto написа:Припсове, идва Денят на Страшния съд! Тогава ще се изправите пред мен и ще ви накажа. Готови ли сте да ви бие Краси Балъков, най-слабият треньор в Ефбет лига? Ако ви бием с треньор Балъка, сгъвайте цирка и се прибирайте в Микре.

Число,хареса ли ти контролата с "Берое"?Щото Балъков каза ,че сте играли супер и така ще продължавате.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 юли 2020 09:28

damyanov1963 написа:
Old_death написа:
damyanov1963 написа:
Mitata написа:
WPWW написа:Отбор, който е създаден 48-а, през върлия сталинизъм, няма нищо общо с бкп, вероятно са го основали фашисти, а може би аполитични, тогава всеки е можел да прави нови дружества и армията не е имала нищо общо с режима. :mrgreen:

Cкоро някой може да напише, че Цска е бил отбор на политически дисиденти, борци срещу комунизма, който печели 9 поредни титли въпреки репресиите на бкп и "отбора на ДC" /cъздаден далеч преди режима/ :) Иcториите с литекс имат отявлени шизо ефекти.

Фенове на първия ведомствен отбор в България да обвиняват другия отбор, че бил отбор на БКП!?
Какъв отбор на дисиденсти сте били? С Цола Драгойчева, с Велчев, Солаков и Батето начело? И с футболисти от ДС? Хайде стига глупости!

Прав си. Още помня, как изброените от тебе личности отмениха нареждането на Милко Балев и БКП да се разформирова Левски, като му се отнеме шампионската титла и правото на участие в КЕШ и се накажат най-добрите му футболисти да на играят до живот, както и да се провали трансфера на Емо Спасов в Порто, а преди това отмениха и наказанието на Киро Миланов наложено му от М. Балев и той да не играе до живот.

Случая го знаеш много добре, ако пък не си бил роден по онова време, значи не можеш да спориш с мене за футболна история :idea: :idea: :idea:

Малко ни послъгваш,на вас ви взеха титла, на нас купа, но после ги върнаха.Наказаните не бяха само от Левски, но ти както винаги ни дезинформираш.Имаш право да го броиш Спасов че е играл в Порто :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 юли 2020 09:50

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
ivo55 написа:Ми като си нямат с какво да се гордеят, се налага да разказват на децата си измислици. Иначе ще прогледнат, че подкрепят отбора на всички власти с "герои" офицери от комунистическата държавна сигурност, комсомолски секретари и обикновени шпиони на комунистическата власт като Георги Марков, Тодор Батков, Друмев и всякаква друга комунистическа номенклатура. И че "агитката" им бие останалата част от феновете им и продават наркотици по училищата. Луда работа. като собственика на отбора им - Тита Откачалката.

И това го пише някой, който разправяше, че БНА по времето на соца ръководена от члена на Политбюро на ЦК на БКП, бившия шумкар от бандата Чавдар - армейски генерал Добри Джуров, който носеше маршалски пагони и от 1984-та година увеличи наборната служба с още 3(три) месеца, за да го направят Маршал( само че не му се получи :lol:), била Деполитизирана :lol:

Това със задръжките от три месеца като войник и аз съм го играл но през 1979г. и пак се говореше за маршали,явно военните ни пускаха партенки и психически ни мачкаха.

Аз се уволних през 83-та през октомври. През 84-та се уволни един приятел, пак през октомври и ни събра на купон у тях по случай уволнението. Та отиваме вечерта у тях, цяла компания, звъниме на вратата и той отваря пребледнял, ни жив, ни умрял и ни показва новата повиквателна за още три месеца и така беше и със следващите набори. Ние купона си го направихме, нямаше да хвърляме толкова пиене я, но мисълта ми е защо вие отричате и спорите за всеки действителен факт?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 юли 2020 10:01

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
Old_death написа:
damyanov1963 написа:
Mitata написа:

Малко ни послъгваш,на вас ви взеха титла, на нас купа, но после ги върнаха.Наказаните не бяха само от Левски, но ти както винаги ни дезинформираш.Имаш право да го броиш Спасов че е играл в Порто :) .

А ти по навик продължаваш да манипулираш.
Върнаха ги след 89-та година при новата власт, но участието в ЕКТ нямаше как да го върнат, а Левски тогава беше отстранил два пъти подред Щутгарт(седемте поредни победи над вас не ги броя) и знаеш ли кой беше единствения наказан футболист от вас - 19 годишния никому неизвестен тогава дошъл току що от Хеброс Харманли - Христо Стоичков.
А Емо Спасов не можа да отиде в Порто именно заради наказанието, незнам какво искаше да кажеш с това.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 27 юли 2020 10:16

анто маина написа:Баща ми,лека му пръст,който играеше и разбираше футбола,казваше"ако вместо Гунди беше загинал Соколето ,сега стадиона щеше да се казва Георги Соколов ,и Жоро беше по-добър но непослушен".

Когато Соколето почина стадиона още не се казваше Георги Аспарухов :idea:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 юли 2020 10:22

damyanov1963 написа:
Old_death написа:
damyanov1963 написа:
Mitata написа:

Нямам спомен да си светил на раждането ми, но на този мач бях на стадиона. По стар обичай доволно си извил ръцете на истината. Преди мача имаше една поредица от ваши победи. Бяхте сигурни, че това ще е поредната и това е причината нервите на някои от вашите футболисти да не издържат. Емо Спасов ми беше съученик и имах много добро мнение за него, но той беше в основата на неприятните сценки. Оттук започват откровените ти лъжи. Тогава с решение на ЦК на БКП, нищо общо със Балев,а по личното нареждане на Живков, бяха закрити и двата отбора, като персонално бяха извадени от футбола играчи от двете страни, въпреки опитите ти отново да се правите на репресирани. А в реабилитацията на наказаните също няма политически мотив. Просто предстоеше Световното първенство и се оказа, че няма кой да играе в националния отбор.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 юли 2020 10:30

Дамянов,това за Спасов го пиша защото вие обичате митове и легенди :), нямаме против да го броим че е играл в Порто.Да се оплаквате от Тодор Живков и в същото време зет му дълги години да ви е началник не е много логично.
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “Левски”