Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

krumeto
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот krumeto » 05 мар 2022 14:08

Защо ли величавате оранжевите неможачи!
1 - 1
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 05 мар 2022 14:15

Dust написа:Долу на терена категорично ЦСКА-София превъзхождат като единици тези на Левски и в това две мнения няма.
Дали ще е с гол разлика или размазващ резултата трудно може да се прогнозира.
Били сме свидетели на какво ли не.

И по-цвят и по-възраст!
Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 мар 2022 14:16

Припоците ги е сковало едно такова чувство :lol: :lol:
Какъв срам ще берат ако скъпоценната им селекциика + Йомов на който прякора в съблекалнята му е - "Чужденеца" :roll:
вземат паднат от тия дето всеки момент ще фалират

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 мар 2022 14:28

Ако маскираните утре паднат и след това не спечелят купата, това ще е началото на края на ловешкия цирк. Да не говорим, че стадион няма да видят ако нещастния богаташ не успее да налапа имота на стадиона. Това ще бъде капак на неговото нещастие. :)
" Верни", покажете, че обичате Литекс повече от колкото мразите Левски и подкрепете ментето си. После не приемаме извинения за ниска ваша посещаемост на срещата. :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 05 мар 2022 14:56

Непринуден написа:
Sstefanov написа:Само приказките ви са големи. Отбора ви е толкова голям, колкото празнината в мозъците ви.

Така направена от теб констаттацията излиза, че или сме много умни (няма никаква празнина в мозъците ни) или ЦСКА е голям отбор (ако сме глупаци и зеят празнини в мозъците ни, колкото са по-големи толкова сме по-глупави, но точно толкова и голям отбор е ЦСКА). Левскарска му работа. Що ли не се учудвам.

Излиза, че според вас или сме страшно интелигентни и много над нивото ви или че ЦСКА е европейски гранд. И при двата варианта не сте на нивото ни за разговор. Не сте от същия ранг, вие или клуба ви.

Ами точно така бе непринуден, ако бяхте умни нямаше да сте от "великия" цска-литекс. Никой никога не твърдял, че за България Цска не е най титулования клуб. Ясно е колко можеш да разибраш, екотой клошар.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 мар 2022 15:01

На Мъри му било хубаво да бие ЦСКА .
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 05 мар 2022 15:04

delqnski47 написа:На Мъри му било хубаво да бие ЦСКА .

Бе и на мен ми е хубаво да съм на плаж на Малдивите с коктейл в ръка и харни пОтки около мен, ама не всеки ден ми се получава , да не кажа хич :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 мар 2022 15:08

bubka написа:

Бе и на мен ми е хубаво да съм на плаж на Малдивите с коктейл в ръка и харни пОтки около мен, ама не всеки ден ми се получава , да не кажа хич :lol: .

Като не ти е ден можеш спокойно да се излегнеш на тераса с един Швепс в ръка и да си кажеш - Не е важно къде съм и какво пия , а как им викам - На Малдивите съм с коктейлче :)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 05 мар 2022 15:12

bubka написа:

Ако имаше палми на Герена щеше все да си там! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 мар 2022 15:14

bubka написа:

Аз друго имам предвид с това . :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”