Вдругиден - дербито Роман срещу Давид.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Ясен Петров опроверга появилите се информации, че е водил разговори с Левски преди мача с Лудогорец за купата. Специалистът изгледа на живо двубоя на "Герена".
"Не мога ли да отида на мач със сина си и приятели? Нямам ли право? Не е коректно в такъв момент за Левски, в който постига голяма победа, да се пишат такива неща. Левски си има треньор, щаб... Аз ходя на много мачове. Това означава ли, че ще поема всеки отбор, който гледам? Особено в такъв момент, в който има позитивна искра за Левски. Няма нищо вярно - няма разговори, няма нищо. Когато е нищо, е нищо...", коментира Петров пред "Тема Спорт".
"Левски няма нужда от такова нещо в момента. Не мога да не ходя на мачове, на мен това ми е животът. Няма как да си стоя в къщи. Най-неприятното е, че всичко идва в момент, в който има импулс в Левски. Някой вкарва напрежение, което не е колегиално към хората, които работят на "Герена". Този голям импулс трябва да се задържи и продължи. Сега Левски няма нужда от интриги, а това е интрига, в която аз съм замесен".
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Левски играе слабо, не спечели голям мач, излъга Лудогорец с дузпи за Купата, но за статистиката и този мач е "хикс".
Цифрите показват, че Петър Хубчев в първенството спечели 61,63% от възможните точки начело на тима, отбелязва "Меридиан мач".
Ако погледнем треньорите, които са оставали като Хубчев - поне 6 месеца в Левски, ще видим, че от 1997 година само при Делио Роси успеваемостта е била по-ниска - 60,61%. Разликата е минимална в полза на Хубчев, но италианецът поне класира Левски на финал за Купата, добавя изданието.
Луков си го помним като юноша на Левски. Тогава не беше такъв, че да кажем как става за вратар на Левски. Той прогресира в последните години.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, futbolqga, vencin и 23 госта