Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 27 юни 2015 12:26

1982 написа:
Avanti_Ragazzi написа:
1982 написа:
Sinite ot Sofia написа: Защо ония не задаваха въпроси относно Александър Ангелов и връзката му с Пеевски, през изминалите не малко години, през които споменатият адвокат е бил на работа в Левски?

Защото тогава е бил просто работещ в Левски, сега става съсобственик, с много голям дял. Логично е да се запитаме - откъде тази мощ изведнъж, че да вземеш цели 33%, нали толкова взима, ако не се лъжа ??! Щом те допускат до такъв голям дял от баницата, явно имаш дебел гръб, няма какво да се лъжем - и тримата са нечии представители, те не са истинските собственици на Левски. Най-малкото, нямат нито парите, нито влиянието и властта, за да ръководят такъв клуб.

Помни ми думите, тези няма да дадат и 1 лев от тях! Всички пари запланувани в бюджета са от собствени приходи (около 60% от бюджета или около 4 милиона лева) и от предстоящи спонсори (около 40 % или 2.5 милиона лева).

О, сигурен съм. Убеден съм, че Тонев и досега не е дал 1 лев от своя джоб, влачи някакви пари отнякъде - и при първия си престой, и сега, но откъде .... един Господ знае.

Това му е работата, а не да вади пари от джоба си.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 27 юни 2015 12:44

Не смятате ли, че Левски трябва да се върне към своята идентичност, от гл.т. на "Л-то" на гърдите? От край време играем с него и си се превърна в неотделим символ (поне до последните години).. емблемата е окей, ама на екипите трябва да стои "Л" (не е същото, когато е скрито по този начин)! Заговори се за това след като видяхме новите екипи, но после ни вопъл ни стон.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юни 2015 12:53

Sinite ot Sofia написа:Не смятате ли, че Левски трябва да се върне към своята идентичност, от гл.т. на "Л-то" на гърдите? От край време играем с него и си се превърна в неотделим символ (поне до последните години).. емблемата е окей, ама на екипите трябва да стои "Л" (не е същото, когато е скрито по този начин)! Заговори се за това след като видяхме новите екипи, но после ни вопъл ни стон.

Напълно съгласен.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юни 2015 12:57

Tommi написа:
1982 написа:
О, сигурен съм. Убеден съм, че Тонев и досега не е дал 1 лев от своя джоб, влачи някакви пари отнякъде - и при първия си престой, и сега, но откъде .... един Господ знае.

Ама е хубаво да се знае и откъде ги влачи тези пари, а не да има пълно затъмнение. Някой му снася пари, въпросът е Кой ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 27 юни 2015 13:04

Серж Йофу -Баден ( Швейцария ) , Екундайо Джайеоба-ФК Непа Лагос ( Нигерия ) , Гара Дембеле-Пиерикос ( Гърция ) ,Базил де Карвальо -Страсбург ( франция ) ето четирима футболисти направили фурор в България и Левски , дошли тук от непретенциозни отбори със свободни трансфери , това показва ,че просто трябва да се търси, качествени футболисти има и то свободни !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 юни 2015 13:09

Следващата проверка на "сините" е срещу шампиона на "Б" група и новак в елита - Монтана. Двубоят е планиран за 1 юли отново в Самоков.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юни 2015 13:11

1982 написа:
Tommi написа:
1982 написа:

Ама е хубаво да се знае и откъде ги влачи тези пари, а не да има пълно затъмнение. Някой му снася пари, въпросът е Кой ?!

Можеш ли да ми посочиш една фирма в света, за която има такава публично достъпна и напълно доказуема (примерно със съответните договори) информация? :)
Ако днес Тонев излезе и каже официално "Намерих спонсор за Левски", веднага ще излязат недоброжелателите и ще кажат "Какъв спонсор бе, тия пари ги е дал Пеевски". Една фирма даде 6-цифрена сума като дарение и веднага се появиха коментари, че е близка до Бойко, до Цветан Цветанов, че печелят поръчки с условието да помогнат на Левски и какво ли още не. Като ти кажат, че сестра ти е еди-каква си ходи да доказваш, че нямаш сестра. :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 юни 2015 13:39

batmanlevski написа:Серж Йофу -Баден ( Швейцария ) , Екундайо Джайеоба-ФК Непа Лагос ( Нигерия ) , Гара Дембеле-Пиерикос ( Гърция ) ,Базил де Карвальо -Страсбург ( франция ) ето четирима футболисти направили фурор в България и Левски , дошли тук от непретенциозни отбори със свободни трансфери , това показва ,че просто трябва да се търси, качествени футболисти има и то свободни !

Всички тези играчи първо играха в други български отбори, адаптираха се добре и после Левски ги взе, което значи че нашите почти нищо читаво не откриват от неизвестни клубове сами открай време

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 27 юни 2015 13:48

Tommi написа:
1982 написа:
Tommi написа:
1982 написа:

Можеш ли да ми посочиш една фирма в света, за която има такава публично достъпна и напълно доказуема (примерно със съответните договори) информация? :)
Ако днес Тонев излезе и каже официално "Намерих спонсор за Левски", веднага ще излязат недоброжелателите и ще кажат "Какъв спонсор бе, тия пари ги е дал Пеевски". Една фирма даде 6-цифрена сума като дарение и веднага се появиха коментари, че е близка до Бойко, до Цветан Цветанов, че печелят поръчки с условието да помогнат на Левски и какво ли още не. Като ти кажат, че сестра ти е еди-каква си ходи да доказваш, че нямаш сестра. :)

Проблема е, че Тонев с изцепките си като "другите начини" и постоянното забавяне на строителството на стадиона би трябвало да не може да припари до нормална фирма за каквото и да било. Така че е крайно нелогично да се поверят каквито и да е пари на фигура, която не само, че е доказала, че не спазва публично обявените си обещания, а на всичкото отгоре няма нищо общо със спряганите фирми спонсори, като Виваком. И то не за друго, а защото е известен като собственик на нощни заведения. Ако нещата на това място, което прилича все по-малко на държава, имаха логика, от Виваком нямаше и да го приемат ресторантьора, защото не са от една и съща сфера.
Така че се налага извода, че Тонев има връзки с тези фирма, които нямат нищо общо с легалният му бизнес. Такива се наричат fixers, или на български, брокери на власт. Така че е крайно интересно защо тези фирми ще инвестират в "Левски", след като Тонев очевидно няма нищо общо с тях. Поредната не-умна Тоньова постъпка с това пъчене какви фирми ще привлече. Лъснаха му още от мизериите.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 юни 2015 14:13

fiesta написа:Проблема е, че Тонев с изцепките си като "другите начини" и постоянното забавяне на строителството на стадиона би трябвало да не може да припари до нормална фирма за каквото и да било. Така че е крайно нелогично да се поверят каквито и да е пари на фигура, която не само, че е доказала, че не спазва публично обявените си обещания, а на всичкото отгоре няма нищо общо със спряганите фирми спонсори, като Виваком. И то не за друго, а защото е известен като собственик на нощни заведения. Ако нещата на това място, което прилича все по-малко на държава, имаха логика, от Виваком нямаше и да го приемат ресторантьора, защото не са от една и съща сфера.
Така че се налага извода, че Тонев има връзки с тези фирма, които нямат нищо общо с легалният му бизнес. Такива се наричат fixers, или на български, брокери на власт. Така че е крайно интересно защо тези фирми ще инвестират в "Левски", след като Тонев очевидно няма нищо общо с тях. Поредната не-умна Тоньова постъпка с това пъчене какви фирми ще привлече. Лъснаха му още от мизериите.

Защо пък трябва да има някакви връзки с дадена фирма, за да ни бъде спонсор? Това са просто бизнес отношения.

Върни се в “Левски”