1982 написа:Avanti_Ragazzi написа:1982 написа:Sinite ot Sofia написа: Защо ония не задаваха въпроси относно Александър Ангелов и връзката му с Пеевски, през изминалите не малко години, през които споменатият адвокат е бил на работа в Левски?
Защото тогава е бил просто работещ в Левски, сега става съсобственик, с много голям дял. Логично е да се запитаме - откъде тази мощ изведнъж, че да вземеш цели 33%, нали толкова взима, ако не се лъжа ??! Щом те допускат до такъв голям дял от баницата, явно имаш дебел гръб, няма какво да се лъжем - и тримата са нечии представители, те не са истинските собственици на Левски. Най-малкото, нямат нито парите, нито влиянието и властта, за да ръководят такъв клуб.
Помни ми думите, тези няма да дадат и 1 лев от тях! Всички пари запланувани в бюджета са от собствени приходи (около 60% от бюджета или около 4 милиона лева) и от предстоящи спонсори (около 40 % или 2.5 милиона лева).
О, сигурен съм. Убеден съм, че Тонев и досега не е дал 1 лев от своя джоб, влачи някакви пари отнякъде - и при първия си престой, и сега, но откъде .... един Господ знае.
Това му е работата, а не да вади пари от джоба си.