Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот GA_ veliki » 25 юни 2015 18:39

Der Schmarotzer написа:
GA_ veliki написа:
Der Schmarotzer написа:Дали ще има промяна в Левски ще се разбере само ако има промени в ръководството на отбора. Да оставят Стоев, а останалите по живо, по здраво към дома...., ако искат може и по трибуните като запалянковци. За спортно-технически директор да се сложи мислещ и можещ човек, не е задължително да е българин или привърженик на Левски. Трябва да е преди всичко можещ. Ако няма промени там, значи, ще си кретаме както последните години...

Преди време получих бан само защото казах, че Стоев е слаб треньор.Нека пак ме баннат но ще повторя, за мен Стоев е слаб треньор, както и 99%от треньорите у нас.

Ще си позволя да не се съглася с теб. Ако Инджинеро не се меси в работата на Стоев нещата ще тръгнат, иначе и Моуриньо да дойде, резултатът ще е същият.

Надявам се да бъркам.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 25 юни 2015 22:05

Ужасно е да се говори за футбол в България. Хиляди теми за новите собственици на "Левски". За съжаление имаше и много левскари, които обръщаха внимание на другите отбори и пускаха теми за тях. Футболната ни култура отразява много ясно, защо сме на това дередже.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 юни 2015 22:33

Пичове, покрай цялата суматоха около смяната на собствеността в любимия син клуб някак на заден план остана позицията и дейността на "Синя България", а те не са никак малки. Почудих се защо стана така и реших информативно да публикувам следното, разбира се, след одобрението на Васил Колев. Не търсете текста в Жужъл, няма да го намерите. ;) Не искам в никакъв случай да пропагандирам тръста, но искам повече сини братя да са информирани за дейността му :!: Оттам насетне всеки сам да си преценява.

...Видях и какво се дискутира. Ще се опитам накратко да ви напиша около собствеността и позицията, която тръста изрази в мое лице и в присъствието на доста гости.
Има трима нови собственици, бяха представени. Обясних им на двама от тях (Николай Иванов не присъстваше), че предполагам са наясно, че имената им се свързват като подставени лица на двама политици и осъзнават какво означава това за тях самите като отговорност. Естествено ние никога не можем да твърдим официално, че част от Левски е например на Пеевски, а не на Александър Ангелов, защото в Тръговския регистър ще пише неговото име. От собствениците зависи доколко темата ще бъде "актуална" или левскарите ще се занимават с друго. При всички случаи е ясно, че за левскарите Пеевски ще е дразнител винаги и ако действията на собствениците или нещо друго предполага циркулирането на това име, то ще има проблем със сигурност. При всички случаи в историята на Левски не мисля, че някога ще пише, че собственик на Левски е бил Делян Пеевски.
Естествено вторият важен момент беше с т.нар. 15%. Тодор Батков се гъна много, като обясни, че в сегашната ситуация не било възможно да прехвърли тези проценти, но вярвал, че новите собственици ще го направят. Те обявиха, че това ще стане, но не могат да се ангажират с точни проценти и т.н., на което им отговорих, че се надявам, че за никой от тримата притежанието на пакет акции на Левски не е самоцел предполагам, което потвърдиха.
Разбрахме се защо ще изчакаме още малко за тези акции и за какво всъщност са ни тези акции (преповторихме го). Тънкият момент тук е, че се очаква четвърти акционер, за който няма да говорим, защото има подписан договор за кофиденциалност и трябва да се придържаме към него. Ако обаче се случи така, както е планирано и беше представено, с две ръце се подписвам, че ще е супер вариант за Левски. Даже нещо повече, това ще е идеалната формула към момента. Говорим не за физическо лице, а за много солидна компания, която със сигурност няма как да бъде подвластна на политическата конюктура и ще бъде гаранция за стабилност. Ако това се случи и се стигне до конфигурация с трима акционери като физически лица с по-голям дял (без значение подставени или неподставени), голяма компания със солиден дял, тръста и още 1091 малки акционери, със сигурност имаме отлична структура на собствеността.
Правя веднага още едно уточнение като добавка. Днес беше поставен от мен въпросът, че тръстът би желал Левски да стане публично дружество със съответната държавна регулация и очакваме новите собственици да направят стъпките към това. Ако тези стъпки не бъдат направени то тръстът ще започне да събира дребни акционери, ще раздробим дяловете си и ще създадем ситуация с 10 000 акционери, при която вече има императивно изискване на държавата, макар да чакаме две години. Но ако собствениците се съпротивляват, това естествено значи война с привържениците на Левски и би потвърдило, че нямат чисти и добри намерения към клуба. Тук мога да кажа, че Ангелов изрази мнение, че това е посоката и трябва да сме публично дружество.
По отношение управлението. Имам лошо усещане, че ще се опитат да ни извадят от Управителния съвет и се подготвя тази почва. Дано да бъркам. Ако се случи, то ще значи, че ще се направи опит за създаване на хранилки и източване на бюджета на клуба. Казвам го съвсем убедено. Няма разумно обяснение защо биха извадили структурите на привържениците, след като гостите днес например се убедиха как работи УС и колко готино е да има опозиция. Ще се опитаме да говорим с тримата акционери поотделно по въпроса. Нашата позиция е, че ние сами ще излезе от УС, когато заработи като нормален клуб.
И веднага пример. Ако не бяхме ние, днес щеше набързо да се подпише с Тикетпро за билетите, а никак не сме убедени, че това е най-добрият вариант. Има плюсове, има минуси. Само ние с НКП обаче днес обяснявахме, че трябва по-внимателен анализ и ще заседаваме допълнително само по тази тема другата седмица, когато ще сме подготвени с цифри. Ще видим дали наистина е изгодни, ще смятаме. Без нас, това ставаше решение моментално. Сега ако го бяхме гласували, нямаше да мине.
Лошото е, че има и усещане на хора около клуба, че лесно може да се правят сделки с клуба, което е лошо. Човекът на Тикетпро каза например, че ще удовлетворят всички желания на феновете, но аз го поправих, че в момента говори не с феновете, а с УС на Левски.
Завършвам с това. Тръстът постигна много като има някакво влияние в Левски. Сега е време да се борим да го запазим и трябва всички да сме убедени, че го искаме. Предполагам ще ме разберете.
Това значи, че искаме да имаме силен тръст и всички да полагаме усилия в тази насока.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 юни 2015 23:20

TristaNNN написа: Говорим не за физическо лице, а за много солидна компания, която със сигурност няма как да бъде подвластна на политическата конюктура и ще бъде гаранция за стабилност.

Това го тълкувам като чуждестранна компания, която не оперира на българския пазар (или има някакво представителство, но не е изнесла производство и други дейности у нас). :?

А аз съм против идеята да станем публично дружество.
За останалото - нека да участват в УС, нека да придобият собственост, нека да осъществяват някакъв контрол и да бъдат опозиция, когато е необходимо. Нямам възражения за това.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 юни 2015 01:32

TristaNNN написа:Пичове, покрай цялата суматоха около смяната на собствеността в любимия син клуб някак на заден план остана позицията и дейността на "Синя България", а те не са никак малки. Почудих се защо стана така и реших информативно да публикувам следното, разбира се, след одобрението на Васил Колев. Не търсете текста в Жужъл, няма да го намерите. ;) Не искам в никакъв случай да пропагандирам тръста, но искам повече сини братя да са информирани за дейността му :!: Оттам насетне всеки сам да си преценява.

...Видях и какво се дискутира. Ще се опитам накратко да ви напиша около собствеността и позицията, която тръста изрази в мое лице и в присъствието на доста гости.
Има трима нови собственици, бяха представени. Обясних им на двама от тях (Николай Иванов не присъстваше), че предполагам са наясно, че имената им се свързват като подставени лица на двама политици и осъзнават какво означава това за тях самите като отговорност. Естествено ние никога не можем да твърдим официално, че част от Левски е например на Пеевски, а не на Александър Ангелов, защото в Тръговския регистър ще пише неговото име. От собствениците зависи доколко темата ще бъде "актуална" или левскарите ще се занимават с друго. При всички случаи е ясно, че за левскарите Пеевски ще е дразнител винаги и ако действията на собствениците или нещо друго предполага циркулирането на това име, то ще има проблем със сигурност. При всички случаи в историята на Левски не мисля, че някога ще пише, че собственик на Левски е бил Делян Пеевски.
Естествено вторият важен момент беше с т.нар. 15%. Тодор Батков се гъна много, като обясни, че в сегашната ситуация не било възможно да прехвърли тези проценти, но вярвал, че новите собственици ще го направят. Те обявиха, че това ще стане, но не могат да се ангажират с точни проценти и т.н., на което им отговорих, че се надявам, че за никой от тримата притежанието на пакет акции на Левски не е самоцел предполагам, което потвърдиха.
Разбрахме се защо ще изчакаме още малко за тези акции и за какво всъщност са ни тези акции (преповторихме го). Тънкият момент тук е, че се очаква четвърти акционер, за който няма да говорим, защото има подписан договор за кофиденциалност и трябва да се придържаме към него. Ако обаче се случи така, както е планирано и беше представено, с две ръце се подписвам, че ще е супер вариант за Левски. Даже нещо повече, това ще е идеалната формула към момента. Говорим не за физическо лице, а за много солидна компания, която със сигурност няма как да бъде подвластна на политическата конюктура и ще бъде гаранция за стабилност. Ако това се случи и се стигне до конфигурация с трима акционери като физически лица с по-голям дял (без значение подставени или неподставени), голяма компания със солиден дял, тръста и още 1091 малки акционери, със сигурност имаме отлична структура на собствеността.
Правя веднага още едно уточнение като добавка. Днес беше поставен от мен въпросът, че тръстът би желал Левски да стане публично дружество със съответната държавна регулация и очакваме новите собственици да направят стъпките към това. Ако тези стъпки не бъдат направени то тръстът ще започне да събира дребни акционери, ще раздробим дяловете си и ще създадем ситуация с 10 000 акционери, при която вече има императивно изискване на държавата, макар да чакаме две години. Но ако собствениците се съпротивляват, това естествено значи война с привържениците на Левски и би потвърдило, че нямат чисти и добри намерения към клуба. Тук мога да кажа, че Ангелов изрази мнение, че това е посоката и трябва да сме публично дружество.
По отношение управлението. Имам лошо усещане, че ще се опитат да ни извадят от Управителния съвет и се подготвя тази почва. Дано да бъркам. Ако се случи, то ще значи, че ще се направи опит за създаване на хранилки и източване на бюджета на клуба. Казвам го съвсем убедено. Няма разумно обяснение защо биха извадили структурите на привържениците, след като гостите днес например се убедиха как работи УС и колко готино е да има опозиция. Ще се опитаме да говорим с тримата акционери поотделно по въпроса. Нашата позиция е, че ние сами ще излезе от УС, когато заработи като нормален клуб.
И веднага пример. Ако не бяхме ние, днес щеше набързо да се подпише с Тикетпро за билетите, а никак не сме убедени, че това е най-добрият вариант. Има плюсове, има минуси. Само ние с НКП обаче днес обяснявахме, че трябва по-внимателен анализ и ще заседаваме допълнително само по тази тема другата седмица, когато ще сме подготвени с цифри. Ще видим дали наистина е изгодни, ще смятаме. Без нас, това ставаше решение моментално. Сега ако го бяхме гласували, нямаше да мине.
Лошото е, че има и усещане на хора около клуба, че лесно може да се правят сделки с клуба, което е лошо. Човекът на Тикетпро каза например, че ще удовлетворят всички желания на феновете, но аз го поправих, че в момента говори не с феновете, а с УС на Левски.
Завършвам с това. Тръстът постигна много като има някакво влияние в Левски. Сега е време да се борим да го запазим и трябва всички да сме убедени, че го искаме. Предполагам ще ме разберете.
Това значи, че искаме да имаме силен тръст и всички да полагаме усилия в тази насока.

Колев освен спортно технически профан явно и като мениджър е същият. Този кога ще говори за футбол, това все пак е футболен клуб ако още не го е разбрал. Присъствието им с нищо не е подобрило представянето на отбора.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 юни 2015 01:36

Това е съобщението което му написах на Колев по-рано през деня, понеже ми омръзна да ни правят на идиоти, ако разбира се те самите не са такива.
Г-н Колев вчера Батков се махна, но след като прочетох днешното ви изявление явно батковщината остава. Казвате Левски оцелял заради Гонзо, как не става ясно, с това, че се е разбрал с повечето играчи да напуснат без искания към клуба, ок но нали той ги е привлекал преди това с присъщата си некадърност. Няма нужда да се изнася информация по медиите за да се види резултата от свършената работа от директорът слънце, тя се вижда от безпристрастната статистика, откакто той е в Левски (шест сезона) успехът е НУЛА титли, НУЛА купи, друг критерии за свършена работа от треньор и директор НЯМА, освен успехите. Но да се върнем към последният сезон, който излиза от мнението ви, че е бил страшно успешен, отборът не спечели отново нищо, а да стана първи в групата на неудачниците, невероятен успех според вашият критерии и на директорът без грам чест и достойнство. Не е имало директор с повече управленски и медиен комфорт като този, дори останалите директори бяха скъсвани от критика при титли и купи но безгрешният гусин Иванов- НЕ, той просто е безгрешен, почнете да различавате футболистът от директорът Гонзо. Феновете(организираните) не искали оставки, а вие сигурни ли сте да ли те разбират от футбол, никъде по света не се питат фенове харесва ли ви треньорът и директорът, пък и как няма да си мълчат като всеки месец Батков им плаща за охраната и кетъринга на мачовете. Останалите не организираните, ни просто не ходим на стадиона да гледаме ФК Гонзо, просто за бездарни пиеси на бездарен режисьор пари не даваме. Не се и питайте защо феновете не могат сами да издържат клуба, а няма и фирми които да дават никой не иска да дава пари като знае какъв човек ще се разпорежда с тях. Вие трвърдите, че Левски е оцелял благодарение на Гонзо, а аз твърдя, че Левски отива по пътя на ЦСКА към А окръжна, ако не по административен път то по спортно-технически, с оглед резултатите на клуба, май по-скоро аз ще се окажа прав колкото спасител е директорът, Но за вас резултатите не са важни и в А окръжна пак ще си искате Гонзо. Дано новите хора в надзорният съвет не мислят като вас, защото тогава с напускането на Батков не се променило нищо към добро. Ще си позволя и един съвет към вас, компромис в името на Левски НЕ СЕ прави, и в Левски НЯМА място за симпатии.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 26 юни 2015 07:29

С доста голямо самочувствие си говорил за себе си :lol:
Аз не съм "организиран" фен, но ходя, когато мога да гледам "Левски". Футболът не е само резултати! Да не говорим, че точно сега трябва да се ходи по мачове...

ПП Дано този сезон не ни наказват постоянно, глупаво е.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 юни 2015 09:31

milen.hristov написа:Колев освен спортно технически профан явно и като мениджър е същият. Този кога ще говори за футбол, това все пак е футболен клуб ако още не го е разбрал. Присъствието им с нищо не е подобрило представянето на отбора.

Те да не са треньори по футбол случайно? Иначе не знам откъде у теб е тази ненавист и нереални очаквания, че едва ли не "Синя България" ще оправи всички проблеми на Левски. А първото ти изречение хич няма и да го коментирам, че ще ме пратят във виртуалния карцер на форума за доста време.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 26 юни 2015 09:32

GA_ veliki написа:
Der Schmarotzer написа:
GA_ veliki написа:
Der Schmarotzer написа:Дали ще има промяна в Левски ще се разбере само ако има промени в ръководството на отбора. Да оставят Стоев, а останалите по живо, по здраво към дома...., ако искат може и по трибуните като запалянковци. За спортно-технически директор да се сложи мислещ и можещ човек, не е задължително да е българин или привърженик на Левски. Трябва да е преди всичко можещ. Ако няма промени там, значи, ще си кретаме както последните години...

Преди време получих бан само защото казах, че Стоев е слаб треньор.Нека пак ме баннат но ще повторя, за мен Стоев е слаб треньор, както и 99%от треньорите у нас.

Ще си позволя да не се съглася с теб. Ако Инджинеро не се меси в работата на Стоев нещата ще тръгнат, иначе и Моуриньо да дойде, резултатът ще е същият.

Надявам се да бъркам.

"Преоблякъл се Илия,пак в тия..." За какви промени се говори в Левски след като бе оставен основния виновник клуба да е в окаяно положение - неграмотния некадърник Гонзо.И този индивид ще прави селекция.6 години видяхме какво направи с отбора.За мен промени няма.Нещо повече - очаквам след време сегашните "собственици" на Левски да прехвърлят отново акциите на Батков.Всичко е прах в очите...Чакам с нетърпение и завръщането на другия "спасител",вечния трансфер - повлеканата-интригант Гаджев.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 26 юни 2015 10:29

Акъл дават всички, да видим пари кой ще даде. Защото всичко продължава по старому. Говори се все в бъдеще време. Нещо типично за човек който нещо не е направил. А ако е и неук и некадърен- няма и да направи. А когато го защитава друг, който и толкова не е направил....всички знаем онази приказка за майката. Явно дървото все още не е раздрусано достатъчно и още гнили плодове се гушат в клоните му. Помислете върху следното: Кой е този богат човек дето ще повери парите си да ги управлява т.н. Гонзо и Васил Колев да му казва какво да прави?

Върни се в “Левски”