Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Никой не е казал, че ще изсипва по 6.5 млн.на година. Не бързайте да ги харчите за селекция
Доста трудности има за преодоляване, но сме поели надявам се по правилния път.

onegavon написа:Както си му е реда при вас се спази традицията по ченгеджийски всичко да си остане държавна тайна.Пак бушони ще управляват, пак скрита собственост.Вие сте единственият клуб в тази страна със засекретенено финансиране и тайни собственици.Е няма да скъсате както казва Жаклин със спартаковщината.
Доколкото може да се вярва на Тонев, той заяви, че на всеки 3 месеца ще се прави финансов одит и всеки ще може да провери откъде идват парите и къде отиват. Надявам се това да се случи за да може "многознайковци" като теб да не реват повече...
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
- GA_ veliki
- Контакти:
korteneca написа:onegavon написа:Както си му е реда при вас се спази традицията по ченгеджийски всичко да си остане държавна тайна.Пак бушони ще управляват, пак скрита собственост.Вие сте единственият клуб в тази страна със засекретенено финансиране и тайни собственици.Е няма да скъсате както казва Жаклин със спартаковщината.
Доколкото може да се вярва на Тонев, той заяви, че на всеки 3 месеца ще се прави финансов одит и всеки ще може да провери откъде идват парите и къде отиват. Надявам се това да се случи за да може "многознайковци" като теб да не реват повече...
На Тонев не може да се вярва, ако беще пич до сега трубуната трябваше да е готова.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- GA_ veliki
- Контакти:
eddie написа:.. Адвокат Александър Ангелов е член на надзорния съвет на синия клуб. Той е обслужвал Цветан Василев, но после преминава в лагера на Делян Пеевски. В едно от многото си изявления от Белград Василев описва как през април 2014 г. Ангелов му е поискал от името на Пеевски "безвъзмездно прехвърляне на пакети от акции от почти всички тези дружества, за които говорихме преди малко" (по-нагоре в интервюто се споменават БТК, двата мултиплекса, "Дунарит", "Петрол" - бел. ред.). Тогава вече започва разрива между Василев и Пеевски...
дневник
Ами едва ли биха се скарали за "пари за семки", по-скоро кавгата е била за едни 4млрд от един фонд.Темата все пак е табу и много журналя могат да се упражняват с нея.
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- makedonski
- Контакти:
Благодаря ти Господи, че ни отърва от този комунистически тумор!
- GA_ veliki
- Контакти:
vaskonti написа:Как го виждаш един спонсор да дава 6.5 милиона на година?А как изобщо решихте, че идва спонсор с толкова кинти?
Изглежда ми точно като оня с пурите и другия с казината около Елин Пелин

"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
Доктор Н написа: но сме поели надявам се по правилния път.
Изключено! У нас почти нищо не върви по правилния път, а още по-малко когато са замесени "съмнителни лица"
vaskonti написа:Как го виждаш един спонсор да дава 6.5 милиона на година?А как изобщо решихте, че идва спонсор с толкова кинти?
Ще видим как, времето ще покаже

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:vaskonti написа:Как го виждаш един спонсор да дава 6.5 милиона на година?А как изобщо решихте, че идва спонсор с толкова кинти?
Ще видим как, времето ще покажеМоже да стане, а може и да не стане.
Не, аз не разбрах как решихте, че изобщо ще има такъв спонсор? В спортала има една малоумна статия, в която се сливат две отделни новини в една - първата, че бюджета ви ще е 6.5 милиона на година и втората, че идвал голям спонсор. Те така са представили нещата, все едно тоя спонсор ще осигурява целия този бюджет от 6.5 милиона...

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Tommi написа:Ако наистина ще има спонсор, който да дава 19,5 млн. лв. за три години (т.е. средно по 6,5 млн. лв.) на година), съвсем спокойно бюджетът може да се качи до към 7,5 млн. лв чрез по-малки спонсори и други приходи. Тук е важно да се отчетат по-ниски приходи от билети, защото сектор "А" ще дръпне зрители от "В", а може би и от "Б". Но може би разходите умишлено се свиват до 6,5, за да се получи излишък, с който да се чисти дългът към НАП. От казаното от Тонев ми се струва обаче, че някои неща не са съвсем изпипани в детайли и са повече като идеи. Примерно намерението да се плаща по 1,5 млн. лв. на НАП и задължението да се изплати за 3 години няма да се случи, защото за този период ще се натрупа още около 1 млн. лв. лихваи. Също така твърдения, че целта е след еди-колко си години да не дължим нищо на никого бият малко на популизъм и е малко притеснително да се изказват от човек, който има претенциите да ръководи финансовата дейност.Но няма да обяснявам защо.
Как го виждаш един спонсор да дава 6.5 милиона на година?А как изобщо решихте, че идва спонсор с толкова кинти?
Според Тонев толкова са осигурени за период от 3 години.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!