С това мислене сме и на това място. Що въобще участваме и в А група. Дай в Б да отиваме...
Относно юношите... Има си треньор, той казва какво да става на терена. Имахме треньор, който беше лишен от пари и какво направи? Тръгна да мрънка и да обвинява "това, с което разполага" - като Илиан, Стоев и Гонзо ли? Не! Извади едно крило от юношите, извади един нападател и един защитник, взе един "старец", и направи работата. Но се иска на първо време да вярваш, след това да имаш и топки. Никой!досега, освен Митов и Кокала след Мъри не вярваше в отбора. Що се отнася до селекцията... Вижте Лудогорец. Там не треньора е важен. Чорбаджията развърза кесията, езеха добри футболисти, които не те се бутат, а треньорите. Луис Енрике колко е селектирал? Видя се, че както Петев, така и Дерменджиев не са нищо особено. Но Лудогорец, Барса и тъ нъ... имат организация и ръководство. Гонзо може да си мисли, че така лесно става работата, ама...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
И какво да е мисленето ? Нормалното мислене е, че когато има основа, когато се изгради отбор тогава идват целите за титли, ЕКТ и т.н. Човек трябва реално да преценя ситуацията, а не да се изхвърля без основание.
Имаме ли отбор за ЕКТ ? Та ние още не сме събрали отбор за А група. Стига глупости, не е като да нямате примери.
Ако отново искате да гледате как падаме от първия срещнат, са си ваши лични извращения. Ние пари от ЛЕ няма да видим, защото парите, които ще спечелим от 1 кръг ще отидат за глобата ни.
Имаме ли отбор за ЕКТ ? Та ние още не сме събрали отбор за А група. Стига глупости, не е като да нямате примери.
Ако отново искате да гледате как падаме от първия срещнат, са си ваши лични извращения. Ние пари от ЛЕ няма да видим, защото парите, които ще спечелим от 1 кръг ще отидат за глобата ни.
С това мислене сме и на това място. Що въобще участваме и в А група. Дай в Б да отиваме...
И какво ние мисленето. Аз с Левски съм видял и добро и зло (почти закриване преди 30г.). С тези играчи реалностите са тези. Видя се на финала за купата. В момента имаме някакъв вратар (а не Пацо-тигура, на който от 3 удара влизат 2 гола), един защитник, който знае какво е Левски и има манталитет, но е вече на години. Нямаме нападател ?! Кой ще вкарва голове ?!
Мъки с голмайстор на отбора Ники Илиев или Иван Василев съм гледал вече.
Най-важното е да се запази някаква стабилност, докато се намери нов спонсор и чак след това може да станем пак Левски...иначе не ми се мисли.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- metodito
- Контакти:
olimpi написа:С това мислене сме и на това място. Що въобще участваме и в А група. Дай в Б да отиваме...
И какво ние мисленето. Аз с Левски съм видял и добро и зло (почти закриване преди 30г.). С тези играчи реалностите са тези. Видя се на финала за купата. В момента имаме някакъв вратар (а не Пацо-тигура, на който от 3 удара влизат 2 гола), един защитник, който знае какво е Левски и има манталитет, но е вече на години. Нямаме нападател ?! Кой ще вкарва голове ?!
Мъки с голмайстор на отбора Ники Илиев или Иван Василев съм гледал вече.
Най-важното е да се запази някаква стабилност, докато се намери нов спонсор и чак след това може да станем пак Левски...иначе не ми се мисли.
Идеята ми да го напиша това е, че те тея неща невинаги стават по сценарий. Ако не беше така Манчестър Сити да имат три Шампионски лиги досега. Мъри с какво отиде втория път (след Беверен) в Европа? "Левски" трябва винаги да се бори за върха и за максимума! Няма абсолютно никакво значение, дали ще стигнем върха. ВАЖНОТО Е ДА ОПИТВАМЕ!
Иначе по тая логика, Мъри щеше да каже: "Че ние за какво ни е тая ШЛ, я да си стоим в кочинката". Не е ли така. Отидохме, натупаха ни как си знаят, но поне се пробвахме.

И обратното - може да имаме треньор, играчи, отбор, но да не се получат нещата - срещаме още в началото Бешикташ, Галатасарай или Динамо Киев и дотам с Европътъ. Няма сценарий. Аз пък искам в Европа.
Мъри с какво отиде втория път (след Беверен) в Европа?
Играчите на Мъри след Беверен направо са като на Бразилия 82 в сравнение със сегашните. Имаше пълноценна защита + сигурен вратар и работеща средна линия с истински футболисти като Борето и Ричи (по-късно Бардон). Дори в нешампионския сезон имахме истински ЦП като Чилика, да не говорим за Бижутера.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- metodito
- Контакти:
olimpi написа:Мъри с какво отиде втория път (след Беверен) в Европа?
Играчите на Мъри след Беверен направо са като на Бразилия 82 в сравнение със сегашните. Имаше пълноценна защита + сигурен вратар и работеща средна линия с истински футболисти като Борето и Ричи (по-късно Бардон). Дори в нешампионския сезон имахме истински ЦП като Чилика, да не говорим за Бижутера.
Колкото и да харесвам Йовчо, Аниете е по-добър. Имам предвид, че Мъри отиде с няколко юношки в Европа - не със селекция някаква скъпа...+Борето, който едва ли не го бяха отписали. Според мен Мъри, ако имаше футболисти като Аниете, Краев и Роман щеше да се представи още по-добре. Но както и да е. Този отбор сега съм убеден, че е по-скъп от онзи, ама... Точно защитата е огромната разлика между онзи отбор - и разбира се неспортните неща около отбора - ръководството. Като почнеш от Наско, който се довери на Мъри, минеш през самия Мъри и Цанко, и въобще всеки си знаеше мястото.
Eminem написа:И какво да е мисленето ? Нормалното мислене е, че когато има основа, когато се изгради отбор тогава идват целите за титли, ЕКТ и т.н. Човек трябва реално да преценя ситуацията, а не да се изхвърля без основание.
Ти така си мислиш. Кой предполагаше, че Дания ще спечели европейското 1992г. след като ги събраха от плажовете? Дисквалифицираха Югославия тогава и следващия в последния момент на пожар ги извикаха и ги удариха всичките. Това е спорт и всичко може. Нека да играем в Европа, пък каквото стане. Поне ще има малко свежи приходи от публика, ТВ и УЕФА. Ясно е че ще отиват за глоби и изплащания, но по-добре от нищо.
Именно заради неучастието в Европа намалявате бюджета. Добри пари се полагат дори и при отпадане от първия съперник. Сбърканото във вашия случай е, че бюджета е бил първоначално изготвен като включващ приходите от ЕКТ, а би трябвало да е точно обратното. Бюджет се прави при песимистичен сценарий, а всеки приход отгоре е добре дошъл и може да се разпредели като премии на футболисти + треньори или... още по-добре за погасяване на текущи и дългосрочни пасиви. Затова става все по-зле положението в Левски и в ЦСКА -- калкулират се приходи, които по никакъв начин не са сигурни. Вие поне взимате някакви адекватни мерки, макар и много закъснели.
olimpi написа:veni__85 написа:Искам да попитам нещо понеже , ако отворя тема или напиша в друга ще ме нападнат фенове на другите отбори.
Новината е от днес но не свързана с Левски.Днес стана ясно , че ако евентуално се създаде отбор Литекс (София) , бъдещите софиянци губят лиценза си за Европа. До колкото знам Ботев нямат лиценз за Европа. Ако се случи това престъпление спрямо Футбола и законите може Левски ли да играе в Европа.
Хич не ни трябва участие в ЕКТ. С този отбор ще има излагация. Вярно, трябват ни пари, но едва ли щяхме да минем повече от един кръг.
И аз съм на това мнение , но си мисля , че може да има наказание от УЕФА за всички отбори (така мисля). Пък , ако така се стекат нещата може и Аниете да си промени мнението.
Методи, в настоящия отбор няма нито един играч, който да притежава класата на Топчо, да не говорим за тази на Йовов, Мечо, Бардон или недай Боже Боримиров. Мъри имаше наследен готов отбор трениран 5 години от хора като Петрович, Муслин и Георги Василев и само добави 2-3 имена като с Бардон по средата на сезона се уцели 6 от тотото, каквото се случва веднъж на 20 години или никога. Приликтаа с настоящото е само в сините цветове на екипите и местообитанието.