Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Мистри » 12 юни 2015 20:51

gzagorov написа:
Доктор Н написа:Не знам доколко е вярно. Написаното от НКП е точно и не виждам как "загробва" Левски.

Никой не отрича, че най-голямата религиозна общност в България е християнската. Най-вероятно най-голямата спортна клубна общност е тази на привържениците на "Левски". Но написаното от НКП в никакъв случай не е точно.

Написаното няма нужда от коментар.Само хора неуки, под влиянието на психотропни могат да напишат такава глупост.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 юни 2015 21:00

Ако бяха драснали ''след китайците'' щеше да е по окей....ама.... :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 юни 2015 22:54

Groucho написа:
metodito написа:Да чета как някакви ... (няма как да ги определя просто) наричат капитана на любимия ми отбор "Ваги", гаврят се с него по най-тролски начин, забравяйки за кого говорят, кажеш нещо наопаки, наричат те "мизерник", и въобще... Заjbi! Отвратна работа.

[offtopic]Абсолютно! Аз се отказах от този раздел след мача с Търнава, когато Йовов беше на прицел.[/offtopic]

Ще ви кажа нещо по принцип. Значи някой мисли и казва нещо с което не си съгласен и ти просто се отказваш от мнението си. Не мога да ви разбера. Значи няма да спорите и да отстоявате мнение, че ще си премълчите и откажете от спор. Няма значение дали сте прави или не, но да се отказваш, защото не всички мислят като теб е безумие. Няма как всички да мислят еднакво за каквото и да било и не трябва да е така. Единомислието е пагубно. Така че казвайте си мнението, ако пък никой друг не мисли като вас, значи сте уникални. Аз лично нямам проблем, ако ще и всичките 7 милиарда души да не споделят мнението ми. Иначе най-лесно е да се откажеш, но и най-жалко и безрезултатно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юни 2015 03:40

Player написа:
Groucho написа:
metodito написа:Да чета как някакви ... (няма как да ги определя просто) наричат капитана на любимия ми отбор "Ваги", гаврят се с него по най-тролски начин, забравяйки за кого говорят, кажеш нещо наопаки, наричат те "мизерник", и въобще... Заjbi! Отвратна работа.

[offtopic]Абсолютно! Аз се отказах от този раздел след мача с Търнава, когато Йовов беше на прицел.[/offtopic]

Ще ви кажа нещо по принцип. Значи някой мисли и казва нещо с което не си съгласен и ти просто се отказваш от мнението си. Не мога да ви разбера. Значи няма да спорите и да отстоявате мнение, че ще си премълчите и откажете от спор. Няма значение дали сте прави или не, но да се отказваш, защото не всички мислят като теб е безумие. Няма как всички да мислят еднакво за каквото и да било и не трябва да е така. Единомислието е пагубно. Така че казвайте си мнението, ако пък никой друг не мисли като вас, значи сте уникални. Аз лично нямам проблем, ако ще и всичките 7 милиарда души да не споделят мнението ми. Иначе най-лесно е да се откажеш, но и най-жалко и безрезултатно.

Логнах се само да те поздравя за мнението.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 юни 2015 10:00

Толкова ли нямате акъл да се сетите какво се има в предвид с това изречение! А именно, че ние сме християни и българи, а розовите са т..ци и мю.....ни!!! Именно това се чете между редовете на онова последното изречение.

Чак пък толкова да не го схванете това нещо? От както се помня на стадиона все така сме им го пеели това, че са т...ци. ;) Пък и техния водач ходи да пали свещи в джамията и да се моли на турския Господ за успехи. Така, че в това няма нищо странно. 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 13 юни 2015 10:55

Avanti_Ragazzi написа:Толкова ли нямате акъл да се сетите какво се има в предвид с това изречение! А именно, че ние сме християни и българи, а розовите са т..ци и мю.....ни!!! Именно това се чете между редовете на онова последното изречение.

Не знам как го прочете това между редовете, но и това да е бил замисълът, не прави авторът по-умен, даже напротив...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 юни 2015 10:56

Avanti_Ragazzi написа:Толкова ли нямате акъл да се сетите какво се има в предвид с това изречение! А именно, че ние сме християни и българи, а розовите са т..ци и мю.....ни!!! Именно това се чете между редовете на онова последното изречение.

Чак пък толкова да не го схванете това нещо? От както се помня на стадиона все така сме им го пеели това, че са т...ци. ;) Пък и техния водач ходи да пали свещи в джамията и да се моли на турския Господ за успехи. Така, че в това няма нищо странно. 8-)

Така написано, направено е ясно разграничение между християни и левскари. По-горе съм ти дал пример за тази "логика".
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 юни 2015 11:56

Умствения им багаж е толкова, аз даже не се замислих, като го четох и го разбрах точно по този начин.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 13 юни 2015 12:28

Ще ви помоля да спазвате добрия тон във форума! :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 юни 2015 13:20

Дрън-дрън. Ясно е какво са искали да кажат, но е напълно ясно, че въобще не им се получи. А вие го извъртайте както си искате. НКП прави бизнес от Левски(охрана, кетъринг, 1лв. от всеки билет), да дадат пари на някой да им пише декларациите.

Върни се в “Левски”