Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот plamenst7 » 01 юни 2015 20:16

Sardukar написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=550054
коментари?

ПП Правя уточнението, че питам хора, които обичат "Левски".

Моят коментар е, че съм отвратен и пожелавам всичко най-лошо на тези предатели в синьо(по трибуните), които не спират да петнят името на Левски. Думите не ми стигат да изразя погнуста си от тези паразити. Това което се случи след мача, боли много повече от резултата на терена. Поне за мен е така, а и за много хора с които съм говорил. Крещят по другите "умрете селяни", а всъщност те са най-големите сляндури в тая държава. Едно е сигурно - повече никога няма да стъпя в сектор Б. И в последните години го правех рядко, но сега вече е сигурно, че повече няма да стъпя там. Любовта ми към Левски не може да ме отдели от отбора и естествено ще бъда винаги там до отбора на сърцето си, та ако ще и в Г сектор да се.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 01 юни 2015 20:55

Нека се въздържаме от обидни квалификации, които обединяват под общ знаменател много хора.
Мен лично не ми хареса това, че 10мин. не можех да дишам заради метнатите бомбички, които не можах да разбера с какво помагат на отбора :roll:
И още нещо - много мразя като 10 пъти пича с микрофона вика "Какво е морето?" Много по-добре щеше да е трите сектора да викаме "И преди и сега, "Левски"значи свобода. Ама туй са козметични оплаквания :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 01 юни 2015 21:07

Съжалявам, но не мога да се въздържа от обидните квалификации, защото все още съм меко казано бесен. Държа обаче дебело да подчертая, че те се отнасят само за онези които с действията си ощетяват клуба и петнят името на Левски, колкото и голяма група да са те. За всички останали - само поклон и респект.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 01 юни 2015 21:10

Счупените седалки не са 800,аз бих заложил на 80,но кой ще прочете мижавата статийка на драскачите иначе.Да,тъпо беше,но престанете да коментирате едно и също след всеки мач.Бяхме много хора,едни казват 13,други 15 хиляди,как очаквате да се опазят толкова много хора?
Организацията в Бургас беше на ниво,градът много ми хареса,аз лично останах с много добри впечатления.Изкарах си страхотно.
Още веднъж респект към всички,които бяха на Лазур и всички,които са изживяли емоцията пред екрана,Левски е жив заради вас!
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 юни 2015 21:20

Точно това е момента всички да си поговорим за това което трябва да се промени в Левски, тези лоши емоции като тези на финала да не се случват толкова често, без излишни емоции и без излишен популизъм.
Към момента на Левски му трябват нови хора на важните управленски позиции, които да получат необходимото време(две, три) да им се простят и малките грешки, които непременно ще имат учещи се в движение. Нов собственик този явно, че се е морално изчерпал, няма правилно решение не помня от кога, вече май не му се и занимава. Нов спортен директор този няма необходимите професионални и морални качества да е начело на Левски. Няма как да предложа хора за нов собственик, но спокойно примерно УС може да работи по тази задача търсене на собственик, а не на спонсор, примерно с един Валентин Златев.
Нов спортен директор примерно Митко Иванков или Ники Илиев, та дори да се даде шанс и на Топузаков примерно.
Последна промяна от milen.hristov на 01 юни 2015 21:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 01 юни 2015 21:21

[offtopic]Научи се да изписваш правилно името Левски.[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 юни 2015 21:36

Stahlgewitter написа:[offtopic]Научи се да изписваш правилно името Левски.[/offtopic]

На всеки може да му се случи в една дума да пропусне някоя буква, няма нужда да се хващаш за подобни дребни неща.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 юни 2015 21:41

Дай ми една причина да назначим Иванков за директор.
Да дадем шанс на този, на онзи, да се учат на треньорство и мениджмънт в Левски. На отбора в момента му трябват хора с опит, които знаят какво правят. В последните години се нагледaхме на ученици и нищо добро не се случи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 юни 2015 21:47

Иванков може да го вземем да тренира... вратарите. В това съм сигурен, че е добър, ама директор... Боже мой.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 юни 2015 21:52

rhaegar написа:Дай ми една причина да назначим Иванков за директор.
Да дадем шанс на този, на онзи, да се учат на треньорство и мениджмънт в Левски. На отбора в момента му трябват хора с опит, които знаят какво правят. В последните години се нагледaхме на ученици и нищо добро не се случи.

Дадох пример само, съгласен съм, че трябва да е опитен човек, но се сещам само за двама такива, Сираков и Желязков

Върни се в “Левски”