W84me написа:boabbb написа:Тоя престъпник съдиятаКак посмя да ви подпре ... Баце, леко смешно става ...
Не ти хващам логиката.
Стават много "ако"-та, ако баба ми беше мъжка

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:boabbb написа:Тоя престъпник съдиятаКак посмя да ви подпре ... Баце, леко смешно става ...
Не ти хващам логиката.
boabbb написа:Стават много "ако"-та, ако баба ми беше мъжка... До голяма степен нямахте късмет, съдбата си върна за полуфинала
Това е
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Какви коментари? Футболистите се провалиха. Тия почупени седалки не ги брой.
Sardukar написа:W84me написа:Какви коментари? Футболистите се провалиха. Тия почупени седалки не ги брой.
сериозен ли си?
И аз исках да чупя, но не го направих. С такива действия не помагам на клуба, помагам на себе си да ми мине яда и да се направя на голямата работа. Събирахме пари за идеята "Левски", един скапан резултат и всичко отиде в канавката...
Футболистите и да бяха взели мача, пак отвънка щеше да е претрупано с отпадъци и щяха да се плащат пари за щетите върху терена.
Много по-добре е да пеем и да викаме, вместо да не може да се диша и 5 мин да не се вижда какво се случа на терена.
Rivaldo10 написа: А чупенето на стадиона си беше крайно излишно! Дано се намери начин, за да се реваншираме и оправим стадиона на хората! Иначе само добри впечатления ми останаха от града Бургас и хората, които срещнах там!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Sardukar написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=550054
коментари?
ПП Правя уточнението, че питам хора, които обичат "Левски".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта