Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 01 юни 2015 14:07

ShooterMan написа:Не ми се спори във вашия форум при това, но да сме ви измамили е прекалено твърдение :lol: . Пак ще повторя - шмекерии във футбола винаги ще има. Ако се замислиш обаче - първо вашия човек се тръшна да лежи (Йоргачевич). Очевидно симулира. Второ - абсолютно безсмислено, ненужно и грозно, 11 човека сте срещу 10. Трето - НЕПИСАНОТО правило на феърплея е да се върне топката във ваше владение. Върна се, нали? В цяла Европа тази дребна шмекерия с тъча е всеизвестна и практикувана в края на мачовете. Тя не е с нищо по-лоша от дребната симулация на вашия вратар, нали? Но топката беше във вас, разиграхте я, отиде до онзи некъдърник Домофона и той я загуби! Искам да ви кажа, че днес той щеше да е третата резерва на Спасов, след Бакари и Бижев и терен нямаше да помирише освен в онзи юношески мач с Локо Пд....а при вас - титуляр и то на Финал :). За дузпата - да, имаше дузпа, някой отрича ли го това и твърди ли обратното? Вие вече си бяхте заминали от стадиона, когато Статбата получаваше плакети и медали под бурните освирквания на нашите фенове, защото този мишок се провали тотално в мача, както и очакваха всички. Посредствен съдия, дребна душица. Но нека не говорим за дузпата, защото преди това, преди всичко това в 15 минута вие трябваше да сте с 10 човека, нали? От там насетне ние 11, а вие 10 - дали Стенио щеше изобщо да се замеси в ситуации за 2 ЖК, дали изобщо щяхте да стигнете до ситуация в нашето поле?! Дали изобщо щеше да има 117 минута?! Догадки. Няма смисъл да говорим врели-некипели и най-вече да отричаш истинската причина за вашето поражение и тя е в самите вас, в играчите ви и треньора ви, които са класически мишоци. 90 минути с човек повече в края на сезона - това си е просто задължителна победа. И треньорското неумение на Стоев да се възползва от ситуацията, да гледа цял мач как ви надбягване, надтичваме, надборваме (при по-нисък среден ръст) е за повече от критика. След 1:0 не търси втори гол, а се скрива назад, сменя нападател и се окопава срещу 10. Вие първолаци ли сте? Цяла България знае, че Божилов е най-добрия на втория етаж откъм овладяване на първа топка, по-малоумно решение да го вкарате сами в полето си не съм виждал. Освен това абсолютна неадекватност при влизането на Бакари. Черния играеше с двама ваши на гръб и ако помните на Тича имаше 2 ситуации при 0:0 в които надбяга цялата ви защита или я надбори елеменарно. Тройчо Троев очевидно изобщо не си го е отбелязал това, докато Спасов - точно обратното, остави Бака-та на пейката, за да влезе свеж и да ви разнася като пръскачки из лозе, което и стана. Но нека не се плюнчим с фермани....истината е, че дойдахте за награждаване, не за Финал. Финали се печелят с много себераздаване, със сърце и битка....и с късмет разбира се, но като цяло късмета винаги е при този, който го чака и иска повече. Това е.

Чест ти прави, че признаваш дузпата. Поздравления за което. Обаче даването на ЧК за защитник дали е последен не важи ли по същия начин както е и със засадите. Може някой да е на флагчето на корнера, но ако покрива засадата то тогава няма засада, нищо че не може да помогне на защитата. Така и в тази ситуация в която говориш за ЧК за Левски, ще ти кажа че бяха 3-ма защитници на една линия. Стойчев не беше последен, значи и няма ЧК. Съгласен?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 юни 2015 14:12

rhaegar написа:Не че някой изобщо отправи свястно центриране в тоя мач, но да.

И защо въобще я изсипвахме така, на поразия, така и не можах да разбера. Малкото хубави неща, които направихме, бяха с игра по земята.

Тези балонни центрирания далеч в другата страна на полето от корнер едва ли са случайни. Сигурно нещо заучено е било, но едва ли някои може да каже какво.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юни 2015 14:14

Raid написа:
ralka_levskarka написа:Не искам купи и титли!!
Ей тези играчи са ми достатъчни..

Йоргачевич: Няма да напусна кораба, защото е влязла малко вода в него

+1914!

Нали точно той пусна тая вода в кораба...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 юни 2015 14:15

Последен беше, много пъти гледах ситуацията. Не само това, но и просто Ернандес излизаше сам срещу Йоргачевич, очевидна 100% голова ситуация, пък и самия фал беше бая брутално влизане. Пак ще кажа основното - слаб съдия, български съдия, неслучайно искахме чужд арбитър. Бях абсолютно убеден, че тоя няма как да се справи с мача и това се доказа.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юни 2015 14:16

ГОНГ
Словашкият футболист на Левски Роман Прохазка заяви че предстоят нови разговори с ръководството на клуба. От тях зависи неговото бъдеще в клуба.

"Няколко пъти съм казвал, че искам да остана в Левски, но трябва да проведем още разговори. Не можем да го решим за 5 минути. Нямам предложения от друг отбор, не искам да говоря повече, ще видим дали ще остана в Левски. Не зависи само от моята заплата, но и от други неща", заяви футболистът.

И какво излиза сега, ключовите ни футболисти открито заявяват, че искат да останат в Левски, като всеки от тях твърди, че е въпрос на преговори с ръководството. Може да се каже, че това са добри новини.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 юни 2015 14:18

Юргана, Бедоя, Роман, Абди казват че искат да останат, да видим какви ще ги свършат ръководните фактори и дали ще се разберат с тях и с турците за Абди :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юни 2015 14:19

ShooterMan написа:Последен беше, много пъти гледах ситуацията. ...

Честита Купа на теб и другите зелени!
Сега се питам, дали ще имаш очи да кажеш нещо за конспиративните си мнения в купа от "милиционерски" теми преди финала? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 01 юни 2015 14:26

JackPackage написа:Юргана, Бедоя, Роман, Абди казват че искат да останат, да видим какви ще ги свършат ръководните фактори и дали ще се разберат с тях и с турците за Абди :roll:

Дано, дано! На отбора ни липсваше най-вече десен бек и нападател! Решат ли проблемите с тези два поста и запазят ли сегашните играчи, ще се представим много по-добре догодина!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 юни 2015 14:31

JackPackage написа:Юргана, Бедоя, Роман, Абди казват че искат да останат, да видим какви ще ги свършат ръководните фактори и дали ще се разберат с тях и с турците за Абди :roll:

Говори се за интерес на делиорманци към Абди, ама те и пари ще дават, предполагам :lol: Тоя, за мен, му трябва един свестен треньор да му набива шиите като не подава навреме и ще стане играч ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 юни 2015 14:44

ShooterMan написа:Последен беше, много пъти гледах ситуацията. Не само това, но и просто Ернандес излизаше сам срещу Йоргачевич, очевидна 100% голова ситуация, пък и самия фал беше бая брутално влизане. Пак ще кажа основното - слаб съдия, български съдия, неслучайно искахме чужд арбитър. Бях абсолютно убеден, че тоя няма как да се справи с мача и това се доказа.

Камерата е в сектор А. На нея се вижда че има играч на Левски който е зад Стойчев към сектор В и е на една линия с него. Пускаш пауза точно когато прави нарушението и по линията на тревата ще видиш този факт. Долу човека до сектор А точно когато става нарушението успява да се изравни и той със ситуацията. С около крачка е назад преди да започне и е наравно когато става нарушението. Трябва предаванията ни да пускат лента със засадите за да се види ясно и да няма спорове. Защо не го правят все още не знам.

Върни се в “Левски”