Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 юни 2015 12:47

TristaNNN написа:ГОНГ

Испанците Мигел Бедоя и Антонио Аниете, както и всички останали чужденци в Левски проведоха срещи с Иво Тонев и Георги Иванов.

Голмайсторът на А група Антонио Аниете сподели, че сега е време за почивка и в близките дни ще вземе решение дали ще остане на "Герена".

Неговият договор изтича и той на практика може да иде където поиска. Сънародникът му Бедоя беше далеч по-словоохотлив и каза:

"Аз имам договор за още една година и оставам в Левски. Много сме разочаровани от това, което се случи в последния ден на сезона, защото не спечелихме Купата и място в Лига Европа. Догодина ще се опитаме да постигнем тези цели. Аз оставам и след 15 дни отново ще ме видите тук", коментира испанецът.

Наистина на тези двамата им прави чест начина по който се отнасят към поетите задължения към Левски. Колкото можеха - играха, не напуснаха макар да имаха достатъчно поводи да го направят, Аниете си спази договора до последно, Бедоя твърди, че ще направи същото. А нека не забравяме, че те не са в отбора от твърде дълго време и за тях Левски е в най-добрия случай предимно професионален ангажимент и начин да изкарат пари, а пари в отбора няма. За тяхна чест - ангажимент, към който се отнасят с голяма отговорност.

Бих разбрал Аниете ако не иска или не може да си позволи да остане. Всъщност бих разбрал и Бедоя. Все пак бих се радвал да останат, смятам, че именно те имат място в отбора. Както заради играта си, така и заради професионализма.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 01 юни 2015 12:52

Няма да ме боли толкова за Бедоя и за Прохазка, колкото за Гаджев и Аниете :( Те са незаменими.. ВЕЛИКАНИ :!:
Само Левски!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 юни 2015 12:54

Наистина демонстрират рядко срещани коректност, отговорност, професионализъм. Само можем да им благодарим.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юни 2015 13:21

siniq_fen написа:Няма да ме боли толкова за Бедоя и за Прохазка, колкото за Гаджев и Аниете :( Те са незаменими.. ВЕЛИКАНИ :!:

Гаджев е такъв великан, че 120 минути не успя да центрира от статично положение...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 юни 2015 13:46

Бедоя върши толкова много работа, а много малко хора го виждат. На Гаджев му е време да сменя отбора. Не може да изпълняваш корнер и да я изшибаш в играч на ЧМ, който е на 3 метра от тебе, бахти професионализма.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 юни 2015 13:48

Не че някой изобщо отправи свястно центриране в тоя мач, но да.

И защо въобще я изсипвахме така, на поразия, така и не можах да разбера. Малкото хубави неща, които направихме, бяха с игра по земята.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 юни 2015 13:50

Не ми се спори във вашия форум при това, но да сме ви измамили е прекалено твърдение :lol: . Пак ще повторя - шмекерии във футбола винаги ще има. Ако се замислиш обаче - първо вашия човек се тръшна да лежи (Йоргачевич). Очевидно симулира. Второ - абсолютно безсмислено, ненужно и грозно, 11 човека сте срещу 10. Трето - НЕПИСАНОТО правило на феърплея е да се върне топката във ваше владение. Върна се, нали? В цяла Европа тази дребна шмекерия с тъча е всеизвестна и практикувана в края на мачовете. Тя не е с нищо по-лоша от дребната симулация на вашия вратар, нали? Но топката беше във вас, разиграхте я, отиде до онзи некъдърник Домофона и той я загуби! Искам да ви кажа, че днес той щеше да е третата резерва на Спасов, след Бакари и Бижев и терен нямаше да помирише освен в онзи юношески мач с Локо Пд....а при вас - титуляр и то на Финал :). За дузпата - да, имаше дузпа, някой отрича ли го това и твърди ли обратното? Вие вече си бяхте заминали от стадиона, когато Статбата получаваше плакети и медали под бурните освирквания на нашите фенове, защото този мишок се провали тотално в мача, както и очакваха всички. Посредствен съдия, дребна душица. Но нека не говорим за дузпата, защото преди това, преди всичко това в 15 минута вие трябваше да сте с 10 човека, нали? От там насетне ние 11, а вие 10 - дали Стенио щеше изобщо да се замеси в ситуации за 2 ЖК, дали изобщо щяхте да стигнете до ситуация в нашето поле?! Дали изобщо щеше да има 117 минута?! Догадки. Няма смисъл да говорим врели-некипели и най-вече да отричаш истинската причина за вашето поражение и тя е в самите вас, в играчите ви и треньора ви, които са класически мишоци. 90 минути с човек повече в края на сезона - това си е просто задължителна победа. И треньорското неумение на Стоев да се възползва от ситуацията, да гледа цял мач как ви надбягване, надтичваме, надборваме (при по-нисък среден ръст) е за повече от критика. След 1:0 не търси втори гол, а се скрива назад, сменя нападател и се окопава срещу 10. Вие първолаци ли сте? Цяла България знае, че Божилов е най-добрия на втория етаж откъм овладяване на първа топка, по-малоумно решение да го вкарате сами в полето си не съм виждал. Освен това абсолютна неадекватност при влизането на Бакари. Черния играеше с двама ваши на гръб и ако помните на Тича имаше 2 ситуации при 0:0 в които надбяга цялата ви защита или я надбори елеменарно. Тройчо Троев очевидно изобщо не си го е отбелязал това, докато Спасов - точно обратното, остави Бака-та на пейката, за да влезе свеж и да ви разнася като пръскачки из лозе, което и стана. Но нека не се плюнчим с фермани....истината е, че дойдахте за награждаване, не за Финал. Финали се печелят с много себераздаване, със сърце и битка....и с късмет разбира се, но като цяло късмета винаги е при този, който го чака и иска повече. Това е.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 юни 2015 13:57

Не искам купи и титли!!
Ей тези играчи са ми достатъчни..

Йоргачевич: Няма да напусна кораба, защото е влязла малко вода в него
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 01 юни 2015 14:01

ralka_levskarka написа:Не искам купи и титли!!
Ей тези играчи са ми достатъчни..

Йоргачевич: Няма да напусна кораба, защото е влязла малко вода в него

+1914!
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 юни 2015 14:06

А и идва от чужденец, който е в Левски от 6 месеца. За сметка на това, нашите лидери и капитани два дни ги няма, поне да се извинят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”