Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 01 юни 2015 11:15

Аз само не разбирам, защо в 90 минута, след като топката беше изкарана в тъч от вратаря, после не му беше върната от играч на Черно Море? Последва наш тъч дълбоко в нашата половина и имаше 8-9 човека от моряците които пресираха и успяха да вземат топката и стана изравняване. Трябваше мача да продължи с удар от вратаря, а не тъч. Тогава съвсем друго ставаше развитието на мача. Нямаше да има преса, топката щеше да е пратена в другата половина най-вероятно и този гол по този начин нямаше да го има. Когато има нарушение, топката се поставя там където последно е бил в игра. Като има фаул фронтално срещу вратата, топката не се поставя на тъча например, защото някои я е изритал натам. Дори след изчистване в тъч заради контузия, после топката ти се връща в полето на защитата, която спокойно я овладява и започва да разиграва, а не тъч в който има преса. Това не беше редно и изобщо спортменско. Не знам дали може да се говори за формално нарушение на правилника. Вместо топка във вратаря и изтеглени играчи в другата половина, получаваш тъч в своята половина и преса. Не е редно. Играта трябва да продължи там, където е приключила. Не знам защо никои не говори за това? Да пускат жалба и да преиграват последните 5 минути при резултат 1:0 и това е най-честното и справедливото решение в случая според мен.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 01 юни 2015 11:26

В момента Стоев е без алтернатива. За родните стандарти, даже е добър треньор. Да, прави грешки, но за малкото време, в което е при нас, накара тези доста лимитирани футболисти, да заприличат поне малко на отбор.

++++++

Първо искрено завиждам на тези, които са били в Бургас. Подкрепях сините от над 3000 км и ми беше почти толкова криво, колкото след Славия 2013.
Да Стоев направи грешки. С други играчи,а не с Педро и Домо ги качвахме на тройка. не може да изпуснеш 5 (пет) чисти положения, да играеш с човек повече...ами ако сме отбор с читави играчи, тия не трябва да видят топката.

Правилно вкара човек с дефанзивни функции, да се накъса играта , но трябваше да се пазим от изсипвания (така стана и гола) и да се задържи топката. Нашите си бяха глътнали езика, сковани и уплашени играчи. С малкото го гледах и казах тати ако ни вкарат сега ще загубим купата...

Жалко, че най-читавите играчи ще си тръгнат и СС ще трябва да прави отбор с дървета (БС, евентуално ГС + неясна защита и полузащита) + младежи. Дано му се даде време и спокойствие.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 01 юни 2015 11:29

Player написа:Аз само не разбирам, защо в 90 минута, след като топката беше изкарана в тъч от вратаря, после не му беше върната от играч на Черно Море? Последва наш тъч дълбоко в нашата половина и имаше 8-9 човека от моряците които пресираха и успяха да вземат топката и стана изравняване. Трябваше мача да продължи с удар от вратаря, а не тъч. Тогава съвсем друго ставаше развитието на мача. Нямаше да има преса, топката щеше да е пратена в другата половина най-вероятно и този гол по този начин нямаше да го има. Когато има нарушение, топката се поставя там където последно е бил в игра. Като има фаул фронтално срещу вратата, топката не се поставя на тъча например, защото някои я е изритал натам. Дори след изчистване в тъч заради контузия, после топката ти се връща в полето на защитата, която спокойно я овладява и започва да разиграва, а не тъч в който има преса. Това не беше редно и изобщо спортменско. Не знам дали може да се говори за формално нарушение на правилника. Вместо топка във вратаря и изтеглени играчи в другата половина, получаваш тъч в своята половина и преса. Не е редно. Играта трябва да продължи там, където е приключила. Не знам защо никои не говори за това? Да пускат жалба и да преиграват последните 5 минути при резултат 1:0 и това е най-честното и справедливото решение в случая според мен.

Благодаря на всички левскари , които като мъже ни честитиха купата ,а от моя страна ,голямо браво за хореографията ви и за бройката ви на стадиона , а на тоя горе мога да му пожелая да си спре руските хапчета :o явно не го слуша много главата
ex Popeye

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 юни 2015 11:41

Ron Jeremy написа: Благодаря на всички левскари , които като мъже ни честитиха купата ,а от моя страна ,голямо браво за хореографията ви и за бройката ви на стадиона , а на тоя горе мога да му пожелая да си спре руските хапчета :o явно не го слуша много главата

Аз и нещо руско - няма начин! Може и да не ме слуша главата, защото искам всичко да е честно и по правилата. Живеем в правова държава все пак и всеки има право да си търси правата и да ги защитава. Описал съм много подробно ситуацията и е явно че има нещо нередно в нея. В спорта са отнемани много медали и титли поради различни причини и не виждам защо и у нас да не се случи ако правото така казва. Аз не казвам да дадат купата на Левски, а да доиграят последните 5 мин. при резултат 1:0 и топка във вратаря, ако така го казва правилника.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 01 юни 2015 11:49

Player написа:
Ron Jeremy написа: Благодаря на всички левскари , които като мъже ни честитиха купата ,а от моя страна ,голямо браво за хореографията ви и за бройката ви на стадиона , а на тоя горе мога да му пожелая да си спре руските хапчета :o явно не го слуша много главата

Аз и нещо руско - няма начин! Може и да не ме слуша главата, защото искам всичко да е честно и по правилата. Живеем в правова държава все пак и всеки има право да си търси правата и да ги защитава. Описал съм много подробно ситуацията и е явно че има нещо нередно в нея. В спорта са отнемани много медали и титли поради различни причини и не виждам защо и у нас да не се случи ако правото така казва. Аз не казвам да дадат купата на Левски, а да доиграят последните 5 мин. при резултат 1:0 и топка във вратаря, ако така го казва правилника.

:o колега не ме занимавай с глупости
ex Popeye

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 01 юни 2015 11:53

Ron Jeremy написа:
Player написа:

Ти си този който идва да ми се прави на интересен и да ме занимава с простотията си с какво съм пил и какво не ме слушало. Разбираш ли?

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 01 юни 2015 11:53

Ron Jeremy написа:
Player написа:

Аз съм съгласен с него, но погледнато в глобален мащаб.. имам предвид, че това да се правят подобни неспортсменски изпълнения трябва да бъде заличено от съзнанието на футболистите по цял свят, защото реално погледното да ритнеш топката в тъч и да обсадиш противника не е феърплей, но , разбира се, няма как да търсим тук причината за загубата, още по-малко преиграване на последните минути :)
Само Левски!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 юни 2015 12:04

Player написа:Аз само не разбирам, защо в 90 минута, след като топката беше изкарана в тъч от вратаря, после не му беше върната от играч на Черно Море? Последва наш тъч дълбоко в нашата половина и имаше 8-9 човека от моряците които пресираха и успяха да вземат топката и стана изравняване.

Връщането на топката е проява на феърплей но не и задължение на играчите.
В друга ситуация сигурно щяха да я върнат но беше в края на мача, нуждаеха се от гол, желаеха победата и се бяха борили от сърце и душа с човек по-малко за нея.
Не беше честно направеното от тях но ги разбирам и не бих ги обвинил.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 01 юни 2015 12:05

Betchualeng Arnaikem написа:
Player написа:Аз само не разбирам, защо в 90 минута, след като топката беше изкарана в тъч от вратаря, после не му беше върната от играч на Черно Море? Последва наш тъч дълбоко в нашата половина и имаше 8-9 човека от моряците които пресираха и успяха да вземат топката и стана изравняване.

Връщането на топката е проява на феърплей но не и задължение на играчите.
В друга ситуация сигурно щяха да я върнат но беше в края на мача, нуждаеха се от гол, желаеха победата и се бяха борили от сърце и душа с човек по-малко за нея.
Не беше честно направеното от тях но ги разбирам и не бих ги обвинил.

Точно това исках да кажа и аз. Само ще добавя, че има още стотици подобни случаи, да не говорим, че съм виждал и такива, в които дори не се връща топката на съперника, дори не и в тъч.
Само Левски!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 юни 2015 12:09

И не е феърплей също в 90 минута да се правиш на контузен, като вратаря ви, за да се накъса играта и да се убие финалния щурм, нали? Не е спортсменско да кибичат всички и да чакат 2 минути да го пръскат....да бяха го изкарали отзад, като всички играчи и да продължавате без вратар. Нека не си говорим глупости, дребни шмекерии във футбола ще има винаги, топката беше върната във ваше владение, това, че вашите 11 са тотално некъдърни да се справят с нашите 10 е абсолютно ваш проблем. В 85 минута Кольо сменя последния си защитник с нападател (10 човека сме), а мишката Тройчо Троев сменя нападателя си с някакъв дефанзивен дърводелец (11 човека сте). На всичкото отгоре вашите 11 се прибират отзад да правят опълчение с човек повече, почват да лежат и да симулират начело с вратаря ви...абсолютно заслужено Бог ви наказа за всичко това. Търсете вината изцяло във вас, същото важи и за шмекериите на дребно, правят ги всички, пак повтарям - вратаря ви очевидно симулираше и изрита топката в тъча да се прави на клоун....в следващата ситуация се тръшна на земята като поразен от мълния, а да помислим - играе си като мъж, просто я хваща и бие от ръка напред....обаче нали сме шмекери :arrow:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Левски”