Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Следва-Аниете си отива, няма как да го задържим. Идват поредните протежета на гонзо клоуна. Пари няма затова и качествен футбол няма. Поемаме къ средата на таблицата завинаги, ако не и към Б група с тия велики ръководители монзо и патков.
Няма да ви говоря за съдба, провидение и т.н., макар че последните две седмици гугутката и сие се занимаваха повече с нас, наказанието и лиценза ни. Но вие сами си плюете в лицето - герберската декларация преди две години, това че Тонев перчема взима пари от пеевски и ви помага, а вие се правите че не знаете. Това че фирмата дето строи сектор а е свързана с дебелата свиня, но явно и това не знаете... Въобще загубихте представа за моралното. Когато се появи тръста ви, си помислих, че те ще внесат нормализиране в клуба, но бързо ме разубедиха, и те се целунаха с батков, тонев и гугутката. Изобщо там май сал един баждеков остава нормален. А за играта на отбора и качеството на Стоев, така и не разбрах как решихте че се е подобрила след мачове с Хасково и Марек? Та вие загубихте най-важните си мачове с него - лц там и финала снощи.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
- ralka_levskarka
- Контакти:
Чао на Батков!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Собственикът на Левски Тодор Батков ще се оттегли от управлението на клуба за сметка на настоящия изпълнителен директор Иво Тонев, който ще поеме цялата власт, съобщи "bTV" в обедната си спортна емисия. Според информацията на националната телевизия на "Георги Аспарухов" ще настъпят сериозни промени след загубения финал за Купата на България с 1:2 от Черно море. Първата от тях ще бъде именно оттеглянето на Батков.
Предстоят раздели с основни футболисти, сред които Антонио Аниете, Роман Прохазка и Владимир Гаджев. Тримата ще бъдат продадени, след като са имали условие да играят в евротурнирите със "синия" екип, което няма да се случи след загубената Купа.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
- JackPackage
- Контакти:
Левскар да си означава да подкрепяш отбора и в дни като днешния, не само когато играхме в ШЛ и бяхме на 1/4 финал в Уефа! Въпреки загубата, въпреки неясното бъдеще, въпреки всичко, Левски е начин на живот, Левскар да си е чест!
Браво и честита купа на Черно море. С много късмет и желание си заслужиха!
САМО ЛЕВСКИ!!!
Сватбара свири абсолютно некадърно мача и със страх! Червен картон на Стойчев спести, оттам взе да компенсира леко като не даваше картони на морето. Върха дойде в 115-116 минута, когато подмина (беше на 10м от ситуацията) КРИСТАЛНА дузпа срещу Абди (бяхме в Г точно срещу ситуацията и се видя още в реално време). Все пак Черно море ни надигра с 10 човека и си заслужи трофея. Като не можем да вкараме от 5-6 м сам срещу вратаря така е...
Браво и честита купа на Черно море. С много късмет и желание си заслужиха!
САМО ЛЕВСКИ!!!
Сватбара свири абсолютно некадърно мача и със страх! Червен картон на Стойчев спести, оттам взе да компенсира леко като не даваше картони на морето. Върха дойде в 115-116 минута, когато подмина (беше на 10м от ситуацията) КРИСТАЛНА дузпа срещу Абди (бяхме в Г точно срещу ситуацията и се видя още в реално време). Все пак Черно море ни надигра с 10 човека и си заслужи трофея. Като не можем да вкараме от 5-6 м сам срещу вратаря така е...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Левскар да си означава да подкрепяш отбора и в дни като днешния,.....
Ти сериозно ли?
За близо половин век с този отбор в сърцето, не го знаех това.
Всъщност, а стига с тези клишета!
Нравоученията ги четете на любимия си "вожд" Директора.
Този човек се оказа най-завършения ,кръгъл, сам овлюбен , малограмотен.../мога и по-силни думи да кажа, но../ маняк на тема чалга и власт в Левски.
От 1962-ра година обичам синия отбор, имало е какви ли не спадове, проблеми,катаклизми, но такова нещо, което се случва в близките 5-6 години, такова падение, такава олигофрения в ръководството не е имало.
Докато този пловдивски катунар не се ИЗВИНИ ПУБЛИЧНО, за действията си като треньор и директор , да напусне Левски и не хване първата каруца за родното си място, няма да стъпя на стадиона, няма да гледам и по телевизията.
С такава радост и трепет чаках да стане сектор А готов и да отида с гордост и да седна на мястото си там.
Но не би.
Този още ще мъчи отбора, привържениците, и без да разбира-и себе си.
Не е виновен сватбата, а гонзо-брадвата.

- JackPackage
- Контакти:
Сега заради Гонзо/Батков/Тонев или някой друг да не подкрепяме отбора, това ли казваш?
Аз съм горд че съм от Левски! Горд бях и 2005-06, горд съм и днес. Така беше и с мнозинството от тези 14 000 снощи, които бяха дошли от всички краища на България.
ПП: Всеки има право на мнение и съм далеч от това да кажа "ти си/не си истински Левскар" !
Аз съм горд че съм от Левски! Горд бях и 2005-06, горд съм и днес. Така беше и с мнозинството от тези 14 000 снощи, които бяха дошли от всички краища на България.
ПП: Всеки има право на мнение и съм далеч от това да кажа "ти си/не си истински Левскар" !
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Сега заради Гонзо/Батков/Тонев или някой друг да не подкрепяме отбора, това ли казваш?
Кой отбор?
Този снощният, който си личеше , че НЕ иска да спечели купата?
Това го написах още вчера ,малко преди да вкараме гол.
И поддържам мнението си.
Всеки, който поне малко разбира от футбол и погледне безпристрастно играта на Левски вчера , ще ти го каже.
Не говоря за " дребни" неща , като пускане на неизлекувани футболисти, педро,опорни халфове....
А това дали ще кажеш кой е по-по-най- ми е през шлифера.
Между другото-"благодаря" на тези "гордите" , които изпотрошиха стадиона.

Дали вкъщи така изразяват "любовта" си ?

- ralka_levskarka
- Контакти:
Всички видяхме, че не искат да я спечелят. 11:11 вкарваме 5 на ЧМ, 10:11 се скъсваме да пропускаме и не можем да вкараме над 1,5, ай моля, не съм на 12.. Що Аниете не остана поне още 5 минути? Можеше!!! Но явно не трябваше.. Почти не съм спала.. Вчера бе нещо ужасно, още не мога си кажа името, докато пях и по едно време имах чувството че душата ми ще изскочи, за да се напъвам за още по- силно да пея, а те .. Отблагодариха се по прекрасен начин.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Хубава тениска, Ралке ...... най-вече надписът. После да не се чудите защо преживявате такива нощи като Берое, Славия, Черно море ...... както каза Гонзо, има Господ и той гледа, нали така беше ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.