Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Може и да не играе, щото изглежда, че няма да му подновят договора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ralka_levskarka написа:Син до гроб_ написа:Айде бе. Да минава петък, че не се издържа вече!
Днес ще мине най- бавно
А пък днес ще се помни ВЕЧНО!!!!!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Пичове, от "пристигане, престой, представяне" - последного го усрахте здраво ... Бетер от жълтите миналата година, заеби ... То бива селяния, ама това на нищо не прилича - голема работа като сте паднали - не трошете 

Леевски, оле

- delqnski47
- Контакти:
boabbb написа:Пичове, от "пристигане, престой, представяне" - последного го усрахте здраво ... Бетер от жълтите миналата година, заеби ... То бива селяния, ама това на нищо не прилича - голема работа като сте паднали - не трошете
Проблемът им беше,че се бяха ентусиазирали много.Така и не разбрах защо беше цялата тая истерия за тоя финал.Буквално истерия...все едно не са играли досега финал братче.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:boabbb написа:Пичове, от "пристигане, престой, представяне" - последного го усрахте здраво ... Бетер от жълтите миналата година, заеби ... То бива селяния, ама това на нищо не прилича - голема работа като сте паднали - не трошете
Проблемът им беше,че се бяха ентусиазирали много.Така и не разбрах защо беше цялата тая истерия за тоя финал.Буквално истерия...все едно не са играли досега финал братче.
Защото още ги има едни олигофрени, на които трябва да им се счупят краката, за да не могат повече да стъпят не на стадион, а извън дома си. Не са много, но са малоумници като за цял Камп Ноу (че гледам Барса в момента).
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
delqnski47 написа:boabbb написа:Пичове, от "пристигане, престой, представяне" - последного го усрахте здраво ... Бетер от жълтите миналата година, заеби ... То бива селяния, ама това на нищо не прилича - голема работа като сте паднали - не трошете
Истерията беше, защото от 2009-а нямат никакъв трофей спечелен, а само два загубени финала-един за КБ срещу Берое и един за титлата, срещу Славия. Отделно от това, унижението да играят във втората шестица на шампионата и навиването, че могат да победят варненци където ги хванат, след двете победи в плейофите, съчетано с грандоманията, че те са Левски и не може да не печелят....Ей такива дребни неща.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Еее, стига с тези несериозни оправдания за напрежението. Черно море да не е да играха приятелски мач ? При тях нямаше ли напражение ?! Смешни оправдания и клишета за пореден път! ЛЕВСКИ не показа играта, която показваше в последните няколко месеца. Домо може да вкарва на Хасково след 4 рикошета, но е слаб (!!!!) и не става за нападател на отбора във важни мачове! Съдията не даде чиста дузпа в 117-тата минута срещу Адби, защото няма топки! Защото после ако сбърка ще го разпънат на кръст. Но това не може да е оправданието за отбора. Създаде положения, беше с човек повече сигурно 90 мин и пак не успя! Отборът беше отишъл едва и не с мисълта, че излиза за протоколен последен мач! Голяма част от феновете вече бяха се заредили с шампанско, но.... Слаб мач и сами се закопаха.... разочарованието отново остава за нас. Купата беше може би последният ни шанс да задържим испанците, Прохазка и да закърпим финансовото положение чрез участие в Европа и някои спонсор. Не успяхме, сега най-вероятно ще се разделим с най-добрите си играчи, Краев ще го продадем и .... догодина няма как да очакваме, че ще станем шампиони!
TodorT написа:Еее, стига с тези несериозни оправдания за напрежението. Черно море да не е да играха приятелски мач ? При тях нямаше ли напражение ?! Смешни оправдания и клишета за пореден път! ЛЕВСКИ не показа играта, която показваше в последните няколко месеца. Домо може да вкарва на Хасково след 4 рикошета, но е слаб (!!!!) и не става за нападател на отбора във важни мачове! Съдията не даде чиста дузпа в 117-тата минута срещу Адби, защото няма топки! Защото после ако сбърка ще го разпънат на кръст. Но това не може да е оправданието за отбора. Създаде положения, беше с човек повече сигурно 90 мин и пак не успя! Отборът беше отишъл едва и не с мисълта, че излиза за протоколен последен мач! Голяма част от феновете вече бяха се заредили с шампанско, но.... Слаб мач и сами се закопаха.... разочарованието отново остава за нас. Купата беше може би последният ни шанс да задържим испанците, Прохазка и да закърпим финансовото положение чрез участие в Европа и някои спонсор. Не успяхме, сега най-вероятно ще се разделим с най-добрите си играчи, Краев ще го продадем и .... догодина няма как да очакваме, че ще станем шампиони!
Чиста ли беше или Талибан се хвърли като детенце в пясъчник?! А нещо за Аймен и Бобката?!
-
- Контакти:
Не съм вярвал, че от онзи мач със Славия мога да изпитам по-голямо разочарование от мач на Левски. За мое голямо учудване се случи. Беше ясно, че ако не спечелим купата последиците ще бъдат катастрофални и унищожителни. Всичко беше заложено на карта в този мач, ама наистина буквално всичко, и всичко беше проиграно с лекота за 120 минути. Бъдещето ни е много, много черно, и не се вижда дори искрица светлина в дъното на тунела. Може би всички разбират това.
е синя България.изтрезняхме ли?днес вече можем ли да мислим с трезви глави.какво се случи снощи?защо?чия беше грешката?а какво следва от тук нанатък?
незнам какво се случи ,но си мисля какво ще следва.и от думите на гонзо става видно че бюджета ще намалее още.което ще рече свиване на заплати.от тук насетне кой от вчерашните титуляри си мислите че ще остане.според мен само борко стоичев.гикиевич още преди мача иска да напусне,белайд да ходи в англия,веско ще се пенсионира вече,гаджев вече му е време да отиде навън,аниете няма да поднови в така стеклата се ситуация,бедоя ще иска да си ходи.от останалите дано гонзо е имал впредвид ,че трябва да се разделим с абди,педро и валери.и то май друг не остана.
кой е виновен?-с цялото ми уважение и благодарност към Стоичо ,смятам че голямата вина е в него.защо пусна педро вместо краев.и защо накрая не задържахме топката с атака или разигравания ,а се върнахме в защита.при 11 на 10.смятам че смяната на аниете е заради контузия иначе пак е грешка.а че имаше много страх ,имаше.но съм на мнение че стоичо е човека и за догодина.
какво следва -не ми се мисли.най вероятно ще ни сполети съдбата на чорбата за следващия сезон.дано да бъркам.след вчера изпаднахме стршно много от джобовете-от лига европа,от почти подписалите спонсори за следващата година.жалко.
за мен спасението е 95% юноши с заплати до 2 000лв.ясно заявено че следващите 2 год ще играем само за оцеляване и това е.иначе сме до тук.
успех и само Левски
незнам какво се случи ,но си мисля какво ще следва.и от думите на гонзо става видно че бюджета ще намалее още.което ще рече свиване на заплати.от тук насетне кой от вчерашните титуляри си мислите че ще остане.според мен само борко стоичев.гикиевич още преди мача иска да напусне,белайд да ходи в англия,веско ще се пенсионира вече,гаджев вече му е време да отиде навън,аниете няма да поднови в така стеклата се ситуация,бедоя ще иска да си ходи.от останалите дано гонзо е имал впредвид ,че трябва да се разделим с абди,педро и валери.и то май друг не остана.
кой е виновен?-с цялото ми уважение и благодарност към Стоичо ,смятам че голямата вина е в него.защо пусна педро вместо краев.и защо накрая не задържахме топката с атака или разигравания ,а се върнахме в защита.при 11 на 10.смятам че смяната на аниете е заради контузия иначе пак е грешка.а че имаше много страх ,имаше.но съм на мнение че стоичо е човека и за догодина.
какво следва -не ми се мисли.най вероятно ще ни сполети съдбата на чорбата за следващия сезон.дано да бъркам.след вчера изпаднахме стршно много от джобовете-от лига европа,от почти подписалите спонсори за следващата година.жалко.
за мен спасението е 95% юноши с заплати до 2 000лв.ясно заявено че следващите 2 год ще играем само за оцеляване и това е.иначе сме до тук.
успех и само Левски