Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

meteorit
Контакти:

Re: Батков се оттегля от "Левски" до месец

Мнениеот meteorit » 27 май 2015 08:57

Иво Тонев беше "категориен", че напуска, а всъщност остана в клуба. Така и не каза кой стои зад него и защо го направиха фактор в клуба. Настрои всички срещу "Левски" през 2013г. като масово купуваше съдии, въпреки което титлата бе изпусната. Има сериозни съмнения, че стои зад "събличането", което лепна голямо петно върху клуба. Крайно съмнителен и противоречив елемент.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: Батков се оттегля от "Левски" до месец

Мнениеот bobo_13 » 27 май 2015 09:07

meteorit написа:Иво Тонев беше "категориен", че напуска, а всъщност остана в клуба. Така и не каза кой стои зад него и защо го направиха фактор в клуба. Настрои всички срещу "Левски" през 2013г. като масово купуваше съдии, въпреки което титлата бе изпусната. Има сериозни съмнения, че стои зад "събличането", което лепна голямо петно върху клуба. Крайно съмнителен и противоречив елемент.

Ето тук прочети малко по темата. Но като цяло си прав, защото Тонев така и не е казал, как едни руснаци го харесаха за директор в Левски, при положение, че беше в управата на клуб, който беше доведен до предфалитно състояние при неговото управление. Какво поръчение прие за да го назначат. Всички левскари бяха иумени от неговото назначение, още повече че той никога не е имал нещо общо с Левски.
След като руснаците от ВТБ влязоха(макар и за няколко месеца) в Левски, Батков загуби привилегии и му секнаха кранчетата за пари. А случката с КТБ явно съвсем затвори кранчето на Батков.
Кой дава пари и кой е зад гърба на Иво Тонев, мисля че дори и на самите левскари им е ясно. Както и никой не обяснява внезапното "забогатяване" на Левски в края на март тази година.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2015 09:49

modor написа:
blue atack написа:Кога ще пуснете тема за мача в събота ;)

Чакай да мине мача ни с Марек ;)

Откривай! :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 май 2015 14:46

Ай кажете, дали мога да си поръчам книгата онлайн.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2015 14:51

За Бога, братя, купувайте! :)

ГОНГ

Новите екипи на Левски, с който отбора дебютира вчера срещу Марек, предизвикват солиден интерес от страна на феновете. Те бяха пуснати на „Герена“ във вторник и за един ден са изкупени над 200 фланелки. От днес на пазара излиза и един от резервните екипи – белият.

В близко бъдеще се очаква да бъде наличен и третия тип фланелки, който е с нестандартния графитено-сив цвят.

Според запознати интересът към новите екипи се доближава до този, който генерираше юбилейната серия от фланелки на Левски. Миналата година „сините“ поставиха личен рекорд по продажба на този тип артикул.

Припомняме, че цената на новите фланелки е 65 лева.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2015 15:02

W84me написа:Ай кажете, дали мога да си поръчам книгата онлайн.

Коя от двете? "100 години Левски“ е само 1914 бройки, трудна работа ще е да я намериш онлайн, а и цената е 100 кинта, сиреч само за ценители, демек забрави за онлайн продажби. :)
Другата е „Синята приказка“, тя е 7 кинта, но още не е излязла в продажба, аз също я търсих в нета.
От опит ще ти кажа, че книгите излизат в онлайн продажба няколко месеца след официалното им представяне, поне такъв беше случаят с "Ние бяхме (в) Сектор Б".
[offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 май 2015 23:06

TristaNNN написа:За Бога, братя, купувайте! :)

ГОНГ

Новите екипи на Левски, с който отбора дебютира вчера срещу Марек, предизвикват солиден интерес от страна на феновете. Те бяха пуснати на „Герена“ във вторник и за един ден са изкупени над 200 фланелки. От днес на пазара излиза и един от резервните екипи – белият.

В близко бъдеще се очаква да бъде наличен и третия тип фланелки, който е с нестандартния графитено-сив цвят.

Според запознати интересът към новите екипи се доближава до този, който генерираше юбилейната серия от фланелки на Левски. Миналата година „сините“ поставиха личен рекорд по продажба на този тип артикул.

Припомняме, че цената на новите фланелки е 65 лева.

Купихме :mrgreen:

Потребителски аватар
century_old
Контакти:

Мнениеот century_old » 28 май 2015 09:47

Добро утро.
Чета назад, голямо реване, че няма билети и за националния стадион. Мисля, че от това че мача е в Бургас, Левски нищо не губи- първо клуба, където и да се играе, все 50000 ще получи, тук е самопрецакана Лигата, защото не е все едно дали ще продаде билети за 200000 или за 400000. Можеха да си оправят бюджета за две години напред. Второ отбора пред по-пълен стадион няма как да играе, а 18 к на Лазур изглеждат повече от 40 к на Васил Левски. Феновете също не са за жалене-който обича Левски можеше спокойно да си го гледа във вторник, места имаше, единствено част от мразещите Черно море ще трябва да мразят пред телевизора.
Билетите. Почти половината не бяха пуснати на касите, а дадени за разпределяне на НКП. Те пък, от своя страна питат Баждека, защо не всички билети са пуснати в продажба, един вид той ги е скатал да ги пусне в продавалник по 50 лв и да прибере разликата. Получава се така' че ако имаш сезонна карта карта за стадиона-билет йок, ако плащаш някакъв членски внос на НПК, от който клуба не печели нищо- получаваш билет. Тук ми се ще да попитам тези, дето пускаха декларации и вдигаха чаршафи против Баждека, сега, когато 80 процента от билетите са за нас, дали ще кажат едно благодаря или извинявай. Не, защото те не знаят тези думички.
За Черно море е ясно-получиха 3000 билета, продадоха 2000. Сега, ако не ги върнат ще трябва да ги платят, не че за ТИМ 12000 е някаква сума...Варненци все едно днес разбраха, че са с по-малко фенове и се чудят в какво да ни обвинят. За тяхно сведение причините са: малък град, липса на традиции във футбола, стар, но без особено успехи отбор. Ако по стара североизточна традиция, освен безплатен транспорт, предлагаха и по няколко кренвирша, щяха да продадат поне още сто билета.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 28 май 2015 10:09

Никой не дължи извинение на Баждеков. Не само не направи необходимата заявка за билети навреме, но и организацията по продажбата им бе аматьорска. Правилно си отбелязал, че най-лоялните към клуба, притежателите на сезонни карти бяха тотално прецакани. За да свърши тази работа, Баждеков получава чудесна заплата, а той напоследък определено не се справя добре със ЗАДЪЛЖЕНИЯТА си.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 май 2015 10:18

century_old написа:Добро утро.
Чета назад, голямо реване, че няма билети и за националния стадион. Мисля, че от това че мача е в Бургас, Левски нищо не губи- първо клуба, където и да се играе, все 50000 ще получи, тук е самопрецакана Лигата, защото не е все едно дали ще продаде билети за 200000 или за 400000. Можеха да си оправят бюджета за две години напред. Второ отбора пред по-пълен стадион няма как да играе, а 18 к на Лазур изглеждат повече от 40 к на Васил Левски. Феновете също не са за жалене-който обича Левски можеше спокойно да си го гледа във вторник, места имаше, единствено част от мразещите Черно море ще трябва да мразят пред телевизора.
Билетите. Почти половината не бяха пуснати на касите, а дадени за разпределяне на НКП. Те пък, от своя страна питат Баждека, защо не всички билети са пуснати в продажба, един вид той ги е скатал да ги пусне в продавалник по 50 лв и да прибере разликата. Получава се така' че ако имаш сезонна карта карта за стадиона-билет йок, ако плащаш някакъв членски внос на НПК, от който клуба не печели нищо- получаваш билет. Тук ми се ще да попитам тези, дето пускаха декларации и вдигаха чаршафи против Баждека, сега, когато 80 процента от билетите са за нас, дали ще кажат едно благодаря или извинявай. Не, защото те не знаят тези думички.
За Черно море е ясно-получиха 3000 билета, продадоха 2000. Сега, ако не ги върнат ще трябва да ги платят, не че за ТИМ 12000 е някаква сума...Варненци все едно днес разбраха, че са с по-малко фенове и се чудят в какво да ни обвинят. За тяхно сведение причините са: малък град, липса на традиции във футбола, стар, но без особено успехи отбор. Ако по стара североизточна традиция, освен безплатен транспорт, предлагаха и по няколко кренвирша, щяха да продадат поне още сто билета.

Всичко приемам, само не и че Варна е малък град. Просто хората са много филмирани и само директиви им са в главата.

Върни се в “Левски”