Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Някой знае ли колко билета се пускат утре ?
siniq_fen написа:Между другото за кога планират мача с Юргорден?
За откриването на сектор А.
Все още не са продадени отпуснатите 3 хил. билета на феновете на Черно море за битката за трофея с „Левски“ . Закономерно и варненският клуб не планират да дадат заявка за нови входни талони.
При това положение феновете на Левски най-вероятно ще получат нови 3 000 билета от домакините на финала – ПФЛ! Те бяха пазени досега като допълнителни за агитката на Черно море, но след като интерес към тях няма, те ще тръгнат към „Герена“. Така на „Лазур“ ще станем свидетели на нещо невиждано – 14-хилядна агитка на гостуващ тим! В „Подуяне“ вече продадоха 11 000 билета, като заявиха готовност да пласират още.
- blue atack
- Контакти:
Кога ще пуснете тема за мача в събота 
- modor
- Контакти:
blue atack написа:Кога ще пуснете тема за мача в събота
Чакай да мине мача ни с Марек
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Свършиха!
Дано Черно Море не си продадат бройката и в Бургас пуснат билет и за Левскарите от региона там!
Дано Черно Море не си продадат бройката и в Бургас пуснат билет и за Левскарите от региона там!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
С голям късмет и аз се сдобих с билет. 
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Между другото на Тодор Александров още има начин да си вземете билети. Записвате се за екскурзията на НКП и ви дават билет! 
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
Момци, имам два билета за В, които ми останаха. Пазех ги за мои хора, ама след като се отказаха реших да ви ги предложа на вас, защото като гледам на какви диви цени вървят на черно... не ми се мисли как ще се набутат някои. Ако някой ги иска - пишете и довечера на мача може да се засечем 
Едит: забравих да спомена, че няма да ви товаря - ще ви ги дам на тяхната си цена.
Едит: забравих да спомена, че няма да ви товаря - ще ви ги дам на тяхната си цена.
futbolqga написа:Момци, имам два билета за В, които ми останаха. Пазех ги за мои хора, ама след като се отказаха реших да ви ги предложа на вас, защото като гледам на какви диви цени вървят на черно... не ми се мисли как ще се набутат някои. Ако някой ги иска - пишете и довечера на мача може да се засечем
ВЗЕМАМ ГИ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема