Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 25 май 2015 12:20

Raid написа:
TristaNNN написа:Екипчетата са супер, а цената е повече от преференциална - 65 кинта 8-) А само като се замисля, че старият Найк струваше 120 кинта :?

Сега на цената на Найка, ще си взема два - сив и син :)
Само на Герена ли ги има?

Пише, че ще ги продават и в Бургас. Оглеждай се за синята камионетка :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 25 май 2015 13:04

Жестоки са екипите. За първи път да ми харесат и двете (в случая и трите) разновидности. И цените са повече от достъпни. Ще се пазарува :)

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 25 май 2015 14:02

Изображение
Това означава ли, че няма да има билети в Бургас? :shock:
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 25 май 2015 14:05

Ще има, но в свободна продажба, а не причислени към актива на Левски. Аз се съмнявам да намериш в деня на мача, нашите хора ще ги изкупят по-рано през седмицата.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 май 2015 14:27

Без име написа:Ще има, но в свободна продажба, а не причислени към актива на Левски. Аз се съмнявам да намериш в деня на мача, нашите хора ще ги изкупят по-рано през седмицата.

1700 бройки ще има в деня на мача. Баждеков го каза.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 25 май 2015 14:28

Без име написа:Ще има, но в свободна продажба, а не причислени към актива на Левски. Аз се съмнявам да намериш в деня на мача, нашите хора ще ги изкупят по-рано през седмицата.

А някакви идеи кога ще започнат да продават в Бургас? :roll:
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 25 май 2015 14:30

Екипите не са лоши, обаче е крайно време да си се върнем към акцента с неповторимото "Л". Това е идентичност, която не е хубаво да потъпкваме. Истината е, че в момента сме като всеки един отбор - емблемата и т'ва е. Свещеното "Л" не трябваше да се пипа - от гърдите на Гунди до безкрая!!!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 25 май 2015 14:37

Според мен Левски трявaше дa пуснaт сегa зa финaлa лимитирaн екип, тип ретро. Кaто въпросния с "Л"-о, aсоциирaн от годините нa Гунди.
Дори още повече, дa бяхa излезли нa финaлa с него. Бели шорти, сини флaнелки с номерa, без именa. Е, съответно със спонсорите, които нямa кaк дa се подминaт, рaзбирa се.

Тaкa преди години Юнaйтед бяхa излезли с тaкивa екипи, не помня по кaкъв повод. Още Митко и Тевес игрaхa в състaвa.

Тукa обaче мaркетинговия отдел трябвa дa се зaдействa.
НПК, фенове, тръстове трябвa дa се позaмислят зa тaкивa нещa, не постоянно дa пишем деклaрaции и дa имaме искaния.

Aко кaжaт, може дa им изрaботя дaже дизaйн, кaкто и мострa зa пробa, от кaчествени и модерни мaтериaли. :)
Последна промяна от Serafim на 25 май 2015 14:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 25 май 2015 14:40

Отделно от това, ПФЛ реши да пусне 1 700 билети за сектор „Б" на касите в Бургас. Това според мен е правилно, защото иначе феновете на Левски от крайморските градове трябваше да идват за билети до София.

Това е казало Баждечето ;)
Нямам представа кога ги пускат в Бургас, ама имам големи съмнения, че ще пазят 1700 билета за деня на мача.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 май 2015 16:50

Голямо Браво на бургаския кмет!

ГОНГ
Представители на Националния клуб на привържениците (НКП) на Левски се срещнаха с кмета на Oбщина Бургас Димитър Николов, във връзка с предстоящия финал за купата на България, който ще се проведе на 30-ти май, събота, в морския град.

Предвид огромния интерес от страна на Левскарите към двубоя, двете страни договориха специални зони за „сините“ привърженици, в които ще могат да паркират и да прекарат часовете преди мача.

През целия съботен ден бул. „Демокрация“ - от хотел „Космос“ до бул. „Сан Стефано“ ще бъде превърнат в паркинг за автомобили с привърженици на Левски. Договорката с г-н Николов е да бъдат използвани платната и на двете посоки за движение в отсечката. За автобусите е предвиден отделен паркинг, който е в точно срещу х-л „Космос“, в платното за движение към София. Всички превозни средства в зоната за паркиране ще бъдат охранявани от полицията по време на целия им престой.
За сборент пункт за привържениците на Левски е отредена голяма част от Морската градина в местността „Капаните“ и целият Северен плаж, които се намират в близост до зоната за паркиране. В района има храна, напитки и санитарни условия.

На срещата с г-н Николов и на последаващата с представители на полицията, бе постигнато съгласие, че в зоната за събиране на Левскарите, полицейското присъствие няма да бъде натрапчиво, с оглед предотвратяването на излишно напрежение от струпването на униформени и на привърженици на едно място. Втората зона се намира в близост до стадион „Лазур“.

НКП призовава всички Левскари да не чакат последния момент за влизане на стадиона, за да не се затруднява пропусквателният режим.

НКП изказва искрените си благодарности към Кмета на Бургас г-н Николов - за проявеното уважение към Левскарскта общност, изразяващо се в пълното съдействие на Общинските власти към нас.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”