Най-вероятно насилван като малък от собственият си баща , а предпопагам и от аверите му на чашка си изказва тъпото мнение без никой да му го е поискал

Иначе приличен мач за българското първенство.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
peliforewer написа:damyanov1963 написа:Dust написа:damyanov1963 написа:Какво означава DSNG и за какво служи?
Ако наистина си от 25 години в тв, не може да не знаеш.
Ако питаш мен, ето ти отговор чрез снимка.
(Личен архив)
Peliforever питах, но пак може да даде някои подробности.
Защо ще питаш мен,аркадаша питай,той е в тв бранша.
peliforewer написа:damyanov1963 написа:Dust написа:damyanov1963 написа:Какво означава DSNG и за какво служи?
(Личен архив)
1914.1902 написа:pomiqrat написа:Корнер не дадоха за числото. Няма смисъл да се гледа.
Когато гледаш избирателно няма смисъл да се гледа, да. Другият път бъди по-обективен през цялото време на срещата.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
damyanov1963 написа:peliforewer написа:damyanov1963 написа:Dust написа:damyanov1963 написа:Какво означава DSNG и за какво служи?
(Личен архив)
Защото ти каза, че си от 25 г. в тв, не той.
Re: Без цензура!
Мнениеот Dust » 26 фев 2022 00:31
Dust написа:
Чети сега БАВНО и ВНИМАТЕЛНО. Повече от 25 години си изкарвам прехраната с телевизия. Аз зная къде съм в телевиозионния бранш, но специалистът по футбол Младенов едва ли. На тема телевизия мога да ти изнасям лекция от днес до безкрая, дори може и специалистът по футбол да си вземеш.
Дори ми писна да ви обяснявам, че държащия правата няма нищо общо със заснемащия, но щом не го е казал великяи Стойчо значи не е истина.
Ето бре, най-лесно достъпния начин да прочетеш елементарни неща, все едно първолак да се срещне за първи път с буквичката А
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], suni и 20 госта