Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 26 фев 2022 16:52

Главния рефер тотално се насра след като не извади втория жълт картон за Краев.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 26 фев 2022 16:55

zieek91 написа:
Dust написа:
damyanov1963 написа:Какво означава DSNG и за какво служи?
Ако наистина си от 25 години в тв, не може да не знаеш.

Ако питаш мен, ето ти отговор чрез снимка.
,,
(Личен архив)

Излишно си писал , че е личен архив, виждайки турското знаме от снимката ти. Заради теб, за първи път ще пиша донос в живота си, до модераторите тук, да те баннат, на тази системна протурска пропаганда твоя във форума трябва да се сложи край!

И аз се чудя защо ми трябва да слизам до олигофренското ти поведение, но ето ти още една за спомен
Изображение
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 фев 2022 17:02

Едното менте го размазахме. Сега е ред на другото.
След сегашната ни победа днес ще има оранжева тишина, а другата седмица ще я затвърдим. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 фев 2022 17:03

Гледам стартовия състав и на Разград :arrow: Тирето категорично е най-небългарският отбор с едва един "чужденец".
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 фев 2022 17:06

damyanov1963 написа:
Dust написа:

Изображение
(Личен архив)

Peliforever питах, но пак може да даде някои подробности.

Защо ще питаш мен,аркадаша питай,той е в тв бранша :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 фев 2022 17:07

Синята лавина потегли. Всеки люляк ще бъде смачкан. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 26 фев 2022 17:08

Dust написа:
zieek91 написа:
Dust написа:

,,
(Личен архив)

Излишно си писал , че е личен архив, виждайки турското знаме от снимката ти. Заради теб, за първи път ще пиша донос в живота си, до модераторите тук, да те баннат, на тази системна протурска пропаганда твоя във форума трябва да се сложи край!

И аз се чудя защо ми трябва да слизам до олигофренското ти поведение, но ето ти още една за спомен
Изображение

На автомивка ли работиш?
Тоя бус сигурно ти си го измил и си му направил няколко снимки за спомен и за портфолиото ти..
:lol: :lol: :lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 26 фев 2022 17:14

pomiqrat написа:Защо няма втори жълт за Краев :shock: Пак ли по другите начини :?:

Дай нещо за първия.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 26 фев 2022 17:43

Не лош за гледане мач се получи и двата отбора играха атакуващо. 1948 с всеки мач ще израства мен това ми стига да виждам че има читав треньор и не лоши играчи липсва сработка помежду им и някои слаби звена за корекция. Но отбора ще играе по-важна част догодина сигурен съм в това. Говедата не виждам кво толкова се размучаха да отбора играе офанзивно но си личаха някои огромни дупки в отбора особено в центъра които по опитен отбор няма да ви прости за разлика от неска. Слушам и мъри е литнал в облаците с изказвания това само ще ви навреди и ще е болезнено когато някой ви свали на земята.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 фев 2022 17:54

DanailG написа:Не лош за гледане мач се получи и двата отбора играха атакуващо. 1948 с всеки мач ще израства мен това ми стига да виждам че има читав треньор и не лоши играчи липсва сработка помежду им и някои слаби звена за корекция. Но отбора ще играе по-важна част догодина сигурен съм в това. Говедата не виждам кво толкова се размучаха да отбора играе офанзивно но си личаха някои огромни дупки в отбора особено в центъра които по опитен отбор няма да ви прости за разлика от неска. Слушам и мъри е литнал в облаците с изказвания това само ще ви навреди и ще е болезнено когато някой ви свали на земята.

Нормално е да се радваме след победа, особено със малкото менте. Никой не казва, че нямаме недостатъци, но и заблудените припоци виждат, че има израстване в отбра, което ги кара да търсят памперси и да пишат глупости. :)

Върни се в “Левски”