peliforewer написа:Dust написа:peliforewer написа:Dust написа:Слушах интервюто на специалистът по телевизия Младенов.
Защо мача не се снимал с 12 камери.
Първо у нас никога не е сниман мач от вътрешното първенство с повече от 10 камери.
Мачовете първа степен/категория се снимат с 8
Мачовете плява/пълнеж като днешния се снимат с 6
Младенов ако каже къде ще постави на Българска армия 12 камери, освен да ползват покривите на ЕкоТой.
Що се бута в сфера дето само глупости може да бълва и нищо градивно не зная.
Това за броя на камерите го знаеш отдавна или го чу от водещия в студиото днес.Защо да не допуснем ,че Стойчо Младенов е запознат с условията при които фирмата държаща тв правата е взела тези права.Ти се буташ в сфери които не са ти работа,ама си седнал да иронизираш Стойчо Младенов,къде си ти, къде е Стойчо,ами малко по-сериозно.
Чети сега БАВНО и ВНИМАТЕЛНО. Повече от 25 години си изкарвам прехраната с телевизия. Аз зная къде съм в телевиозионния бранш, но специалистът по футбол Младенов едва ли. На тема телевизия мога да ти изнасям лекция от днес до безкрая, дори може и специалистът по футбол да си вземеш.
Дори ми писна да ви обяснявам, че държащия правата няма нищо общо със заснемащия, но щом не го е казал великяи Стойчо значи не е истина.
Ето бре, най-лесно достъпния начин да прочетеш елементарни неща, все едно първолак да се срещне за първи път с буквичката Аhttps://www.ims.bg/%d1%82%d0%b2-%d0%bf% ... %be%d0%bb/
Футболните срещи са разделени на няколко класа според броя на камерите, с които се заснемат! А именно:
А. Футболна среща клас“А“ или така наречената „ДЕРБИ СРЕЩА“ – 8 камери, едната, от които е кран с дължина 10 метра.
Футболна среща клас“B“ – 6 камери
С. Футболна среща клас“С“ или „Б“ група – 4 камери
Ама наш СтойчЕ иска 12 камери, и то на Армията, ми няма ядове, ще ползваме покривите на ЕкоТой
При тези енциклопедични познания само хондата може да ти опонира,освен за телевизия скачаш за още доста неща на Стойчо Младенов,по спортно технически въпроси например,как мислиш, повече ли разбираш футбола от него и екипа му.Аз също имам много опит с телевизията,колко антени за чужди телевизии съм направил навремето за да гледам европейски мачове
,а колко телевизия съм гледал ако знаеш
,първият ми телевизор беше Темп 6 ,сега Тошиба и LG.Стойчо Младенов не е СтойчЕ и може да иска всичко защото се е доказал като футболист и треньор и е смешно някой си Литекс,Уйно,Дост да се упражнява върху името му.
Я да те изпитам малко по телевизия.
Какво означава DSNG и за какво служи?
Ако наистина си от 25 години в тв, не може да не знаеш.