Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Доктор Н » 19 май 2015 19:06

Относно финансовата помощ, вчера клуба публикува една декларация. Тя е красноречива.За мача със Славия да не можеш да си купиш билет за сектор Б, тъй като отговорния за това не е отпечатил достатъчно, това дали не нанася финансови вреди?Кой е виновен? Вместо да търси начин да увеличи продажбите на артикули преди Финала , той от страх създаде пречки пред желаещите да го посетят. Това е само за последните дни, но за жалост не е прецедент.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 май 2015 19:24

Доктор Н написа:Относно финансовата помощ, вчера клуба публикува една декларация. Тя е красноречива.За мача със Славия да не можеш да си купиш билет за сектор Б, тъй като отговорния за това не е отпечатил достатъчно, това дали не нанася финансови вреди?Кой е виновен? Вместо да търси начин да увеличи продажбите на артикули преди Финала , той от страх създаде пречки пред желаещите да го посетят. Това е само за последните дни, но за жалост не е прецедент.

А трябва ли да подадат оставка и тези, които докараха над 120 000 лева глоби на клуба досега, плюс загуби от 3 "празни" мача? Доколкото видях снимка от мача със Славия..не ми се вярва да са отпечатани само стотина билета за сектор Б..или пък 200? Не знам къде е била гостуващата агитка, но мисля, че са били в Г. по правилник, цените за Б и Г трябва да са еднакви, та е можело да си закупите и за Г, ако толкова голям е бил напливът да се гледа Славия.
Ако цените за двата сектора са различни би трябвало да има финансова санкция за отбора (жалко, че БФС това само са го вписали, но не го изпълняват).
Относно финала....нали знаеш, че няма как да ви дадат целия стадион на вас. Доколкото съм запознат, около 10 % от билетите трябва да са за града-домакин, а останалите се разпределят поравно. Ако единият отбор откаже пълната квота тогава може да се прехвърли бройка.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 19 май 2015 19:37

Какви 120000 лв.глоба е донесъл Тръста? От 50 -те фена на Славия ли ще правим печалба? Не може всички билети да са за нас, но да откажеш това, което ти дават?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 май 2015 19:48

Доктор Н написа:Какви 120000 лв.глоба е донесъл Тръста? От 50 -те фена на Славия ли ще правим печалба? Не може всички билети да са за нас, но да откажеш това, което ти дават?

Аз не говоря за тръста, а за тези, които докараха големите глоби за отбора и трите мача без приход, а само с разход-за съдии, делегат, секретар, линейка, охрана (задължителна, независимо, че няма публика). Същите, които докарват на всеки мач на отбора поне по 2 бона глоба. За този, който направи чутовната ви селекция през лятото и след три мача уволни треньора и реално ви провали сезона...за него оставка нещо?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 май 2015 20:23

Колко струва посещението на финала за сините фенове от столицата?( за двама човека):
- пътни разходи: среден клас автомобил на пропан-бутан: 70 лева
- билети: 24 лева
- двойна стая в среден клас хотел: 60 лева
Или 154 лева( по 77 на човек)
Добавайки храна 30 лева и почерпка преди и след мача( 80 лева), се получава 264 лева,
или около 130 лева на човек.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 май 2015 20:27

Я кажете, с билети за "Г" ще влезем ли във "В"? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 май 2015 20:29

W84me написа:Я кажете, с билети за "Г" ще влезем ли във "В"? :mrgreen:

Доколкото знам, за да стигнеш до "Г", първо трябва да минеш през "В"...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 май 2015 20:34

W84me написа:Я кажете, с билети за "Г" ще влезем ли във "В"? :mrgreen:

Не, а и кво ти пука? В Г ще е веселба! А след мача сме на добра изходна позиция да се добараме първи до кръчмите, че после местенца няма да има! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 20 май 2015 01:57

Говори се, че селекцията това лято ще е предимно от играчи от родното първенство. Какви са ви впечатленията и кои според вас трябва да бъдат реалните трансферни цели? На първо четене трябват десен бек, централен защитник, поне 2 крила и нападател. Това е при положение, че успеем да задържим тези които искаме, ако има напуснали сред тях ще трябват попълнения и на техните места. Честно казано на мен ми е трудно да назова имена, които наистина ще имат достатъчно класа, но все пак ще се спра на някои имена.
За десният бек идеалният вариант би бил Живко Миланов ако реши да се прибере от гурбет разбира се.
От ц.защиници добро впечатление ми направи Димитър Пиргов от Славия. Изглежда стабилен, добре изнася топката, а и в атака показа ефективност. В.Стефанов обаче няма да го даде лесно ако не е с изтичащ договор.
При крилата положението е сложно и може да се каже, че почти не виждам кой да посоча. Единствено се сещам за Галин Иванов, който кой знае къде играе сега, но постоянно се спряга за трансфер на Герена. Коконов напоследък често го избират за играч на мача на "морето", но нямам много впечатления от играта му.
Нападателите също са кът в родното първенство. Може би Бакари да свърши работа, а може би не. Друг за който се сещам е вечно пренебрегваният от родния си клуб Наско Курдов. Лично за мен заслужава да получи шанс поне за един сезон. Исмаил Иса също е добър вариант, но за съжаление едва ли е възможно завръщането му. Това момче имаше лошия късмет да бъде в Левски точно когато тук беше Дембеле и не получи достаъчно възможност за изява. Не знам доколко и Божинов би бил вариант.

П.С Ако случайно ни затрябва и вратар, Божката Митрев трябва да е номер 1 в списъка.

Ще ми е интересно да видя и други мнения по темата.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 май 2015 09:15

plamenst7 написа:Говори се, че селекцията това лято ще е предимно от играчи от родното първенство. Какви са ви впечатленията и кои според вас трябва да бъдат реалните трансферни цели? На първо четене трябват десен бек, централен защитник, поне 2 крила и нападател. Това е при положение, че успеем да задържим тези които искаме, ако има напуснали сред тях ще трябват попълнения и на техните места. Честно казано на мен ми е трудно да назова имена, които наистина ще имат достатъчно класа, но все пак ще се спра на някои имена.
За десният бек идеалният вариант би бил Живко Миланов ако реши да се прибере от гурбет разбира се.
От ц.защиници добро впечатление ми направи Димитър Пиргов от Славия. Изглежда стабилен, добре изнася топката, а и в атака показа ефективност. В.Стефанов обаче няма да го даде лесно ако не е с изтичащ договор.
При крилата положението е сложно и може да се каже, че почти не виждам кой да посоча. Единствено се сещам за Галин Иванов, който кой знае къде играе сега, но постоянно се спряга за трансфер на Герена. Коконов напоследък често го избират за играч на мача на "морето", но нямам много впечатления от играта му.
Нападателите също са кът в родното първенство. Може би Бакари да свърши работа, а може би не. Друг за който се сещам е вечно пренебрегваният от родния си клуб Наско Курдов. Лично за мен заслужава да получи шанс поне за един сезон. Исмаил Иса също е добър вариант, но за съжаление едва ли е възможно завръщането му. Това момче имаше лошия късмет да бъде в Левски точно когато тук беше Дембеле и не получи достаъчно възможност за изява. Не знам доколко и Божинов би бил вариант.

П.С Ако случайно ни затрябва и вратар, Божката Митрев трябва да е номер 1 в списъка.

Ще ми е интересно да видя и други мнения по темата.

Манзоро, Огнянов и някой десен бек, но не знам кой. Нападател - Ради Василев от Славия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”