Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- LoveAndPeace
- Контакти:
Re: Без цензура!
ugly bug написа:LoveAndPeace написа:Ботев Враца пада от ЦСКА със 7 на 0засега
Един се съвзе...!
Чакаме maxi-то . !
Време ви е да обедините лайнарщината с числото

Dust написа:Гостът в студиото е пълен ташак. ЦСКА-София си били подавали, били солидни... да, така е, но те срещу тях имат ли съперник.
То и аз срещу подобни шарани ще изглеждам солидно
Май бързо забравихте, че ви биха във Враца и направиха Х на Герена. Или викаш то и Левски е толкова фактор за нещо в първенството

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
bubka написа:Dust написа:Гостът в студиото е пълен ташак. ЦСКА-София си били подавали, били солидни... да, така е, но те срещу тях имат ли съперник.
Май бързо забравихте, че ви биха във Враца и направиха Х на Герена. Или викаш то и Левски е толкова фактор за нещо в първенството.
Този е никаквец и за това обича да се прави на остроумен и да храчи по ЦСКА. Иначе тази вечер Доньовците са се покрили, както обикновено след победа на ЦСКА и ще е голяма скука!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
ugly bug написа:miro_rz написа:teerr написа:Малей машини,газят................
Аз лично съм впечатлен!
Само да разкарат Турицов, че разваля цялата работа!
Първо да вземем някой лев а после схемата я знаеш...!
ЦСКА -> САЩ/Италия -> Разград
А после що виете на умрело от тая схема...САЩ к*рво, Италия к*рво...
-
- Контакти:
Dust написа:Гостът в студиото е пълен ташак. ЦСКА-София си били подавали, били солидни... да, така е, но те срещу тях имат ли съперник.
Ако беше слушал внимателно щеше да чуеш,че гостът уточни ,че отборът на Враца не е критерии за играта на ЦСКА,ама нали си вдигаш рейтинга с простотиите против ЦСКА простено ти е.Тук не изглеждаш много солидно,защото шараните сме малко.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
k20dan4o написа:ugly bug написа:miro_rz написа:teerr написа:Малей машини,газят................
Аз лично съм впечатлен!
Само да разкарат Турицов, че разваля цялата работа!
Първо да вземем някой лев а после схемата я знаеш...!
ЦСКА -> САЩ/Италия -> Разград
А после що виете на умрело от тая схема...САЩ к*рво, Италия к*рво...
Те нека да си подритват при вас само да не забравят кой ги е научил да не се спъват в топката и да плюят срещу Великия ЦСКА..!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
- Контакти:
LoveAndPeace написа:ugly bug написа:LoveAndPeace написа:Ботев Враца пада от ЦСКА със 7 на 0засега
Един се съвзе...!
Чакаме maxi-то . !
Внимавай какво си пожелаваш

W84me ( Блатер) ..
ugly bug написа:Те нека да си подритват при вас само да не забравят кой ги е научил да не се спъват в топката и да плюят срещу Великия ЦСКА..!
Правилно! Точно вие дадохте път на Недялков и Десподов в професионалния футбол, докато ги учехте да не се спъват в топката.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- LoveAndPeace
- Контакти:
peliforewer написа:LoveAndPeace написа:ugly bug написа:LoveAndPeace написа:Ботев Враца пада от ЦСКА със 7 на 0засега
Един се съвзе...!
Чакаме maxi-то . !
Внимавай какво си пожелаваш,ние с тях няма да се обединим,ама да не сте следващите след Ботев Вр.
В една седмица ще излупкаме всичкото цесека в България