k20dan4o написа:Абе, все пищяхте че Домуза бил в конфликт на интереси покрай футбола, а ко да кажем за Александър Дюков - президент на Зенит, шеф на руския футболен съюз и изп.директор на Газпром. ГА да вземе отношение !!!
Той е критерия.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
k20dan4o написа:Абе, все пищяхте че Домуза бил в конфликт на интереси покрай футбола, а ко да кажем за Александър Дюков - президент на Зенит, шеф на руския футболен съюз и изп.директор на Газпром. ГА да вземе отношение !!!
miro_rz написа:Видяхте ли състава на "-" ?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:miro_rz написа:Видяхте ли състава на "-" ?
Имат едно българче и негрите му викат Чужденеца.
peliforewer написа:Мъри: Нормално ли е отбор с такава публика да бъде хвърлен като сираче на улицата? Искаме държавата да построи козирка
25 фев | 14:10
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
peliforewer написа:Мъри: Нормално ли е отбор с такава публика да бъде хвърлен като сираче на улицата? Искаме държавата да построи козирка
25 фев | 14:10
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
miro_rz написа::mrgreen:
Слаб порнак!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Потребители, разглеждащи този форум: 1palq4o1, futbolqga и 25 госта