Rivaldo10 написа:Май е приключила продажбата на билети за днес... Некадърник си беше Баждека, некадърник ще си и остане!
Споко, ще продават и утре преди мача със Славия, а това ще накара повече хора да се вдигнат до стадиона

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Rivaldo10 написа:Май е приключила продажбата на билети за днес... Некадърник си беше Баждека, некадърник ще си и остане!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Niksh0 написа:Има ли други начини да се закупят билети освен на място в София?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
86mhz написа:Позволявам се да публикувам една информация за която споделих преди няколко дни.
Всеки който има желание да помогне на любимия си клуб или пък има отношение към облагородяването на пространството около централната алея която води към сектор А на ст. Георги Аспарухов, би могъл да вземе участие в инициативата условно наречена " Да помогнем на Левски, да почистим и облагородим Герена". Мероприятието ще се проведе на 23 май (събота) от 10 ч.. Сборен пункт - паметника на Г. Аспарухов пред сектор А.
На вниманието на хората които имат желание да се включат в инициативата
Моля, всеки който желае да участва в това благородно мероприятие, предварително да се подготви със съответните и необходими за изпълнение на начинанието инструменти като - Храсторези, бензинови резачки, триони, лопати, гребла, големи градински ножици, секири и /или тесли, както и др. подходящи за почистване и изрязване на запуснати бодливи храсти и саморасляци инструменти.
Идеята на начинанието е да бъде разчистен теренът от .......Арката за спортния комплекс Левски до паметника на Г. Аспарухов ( жълтата ивица на снимката.)
Който желае и се чувства съпричастен нека да публикува настоящата информация където намери за добре.
Информацията за тази инициатива е предварително обсъдена с ръководителите на строителния обект. Предстои съгласуване и с ръководството на футболен клуб Левски.
riak4 написа:Само на мен ли ми се струва, че продажбата на билетите трябва да бъде възможно и онлайн? Тъй като гледам и на този мач няма да се ходи, защото нямам честта да живея в София.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Преди 2 часа един приятел ходи за билети и имало само за "Г" останали, та там ще се ходи...![]()
Дали и колко са покрили за утре преди мача да ги пуснат е сложен въпрос
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта