Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 23 фев 2022 13:31

Dust написа:Хич не се обяснявай. И в двата случая става дума за ФЕНОВЕТЕ.
И едни, и другите не мислят за същите - факт.

БФС е длъжен да работи за клубовете и феновете,а не само да ги глобява.Не каза Лудогорец къде и кога си представи новите в отбора.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 фев 2022 13:39

tmanolov написа:
Днес ти ли си дежурен по долап :lol:

Да,разкри ме!Явно сте използвали съвета на вашия вожд ББ и "най-умния от вас говори"!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 23 фев 2022 13:42

Ти ако си най-умният от вас, представям си останалите :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 фев 2022 13:58

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0uW44pyjx54[/youtube]

Колега, виждам че си стар Рокаджия като мене, та за това ще ти искам мнението - този китарист, който си постнал с Кухата китара, да пее и свири кавър на Бийтълс и се кълнеше в Qween и Фреди Меркъри искаше да замести Ангъс Янг в AC/DC, според тебе щеше ли да е правилно припознаването?

Добро утро колега,Великите не се обсъждат,те силно се обичат и мразят,така е с Пол Роджърс и ЦСКА.Снощи спора е бил на едно добро ниво, което е похвално.На един колега ще кажа, че много трудно мога да бъда пиян,не защото не пия,а защото знам как да пия.В живота си имам 2-3 случая да съм се напивал и то през младите години.Особено през седмицата не ме търсете на тази тема,петък и събота вечер мога да се поотпусна.Да се върнем към футбола, Ботев Пловдив мина леко заради простотията на някой комплексиран фен,явно защото е първо такова провинение,може би глобата трябваше да е малко по-голяма.Гледам програмата за Купата другата седмица,три мача от 17.30ч., особено през работните дни можеше да са поне от 18ч.,но както и да е,но прави впечатление, че един мач ще се играе в 14.30ч. в сряда,а четвъртък е почивен ден.Оставам с чувството, че от ПФЛ и БФС не се интересуват от феновете, вместо да правят всичко възможно продукта им да е гледаем те се чудят как да ни е по-трудно да стигнем до стадиона.Възмутен съм и от рекета който налагат от БФС за нецензурни според тях скандирания, след всеки кръг хрантутниците от БФС прибират по едни 1000лв от клубовете защото някой от трибуните викнал Мафия или се е усъмнил в половата ориентация на съдията.Нека бъда разбран правилно, тук не става дума за расистки обиди за които глобите са драстични ,а за едно нашенско правило което от БФС изопачиха.Да припомня как беше въведено това правило,на един мач Левски-Славия феновете на Левски които си имаха закачка с Венци Стефанов започнаха да скандират много грозни думи за сина му който от много години е в неизвестност.След края на мача Стефанов със сълзи на очи каза,че ще предложи по някакъв начин да се налагат глоби за такива КРАЙНИ обиди от феновете.БФС веднага усети ,че от това ще има келепир,а и по този начин се опитват да цензурират феновете да изразяват свободно мненията си по актуални събития, защото всичко минава под знаменателя обидни скандирания и лозунги.От една страна от БФС много загрижени за финансовото състояние на отборите,а от друга им вземат всяка седмица по едни 1000 лева които потъват незнайно къде.Хубав ден Ви желая.Да не забравя,дължа едно извинение, снощи не съм погледнал, че рекорда с 5914 билета е за приятелски двубои,в официалните Левски имат прекрасни резултати.

Аз имах предвид Брайън Мей колега, той искаше да става от AC/DC.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 фев 2022 13:58

peliforewer написа:Публиката ще го емне Хубчев защото журналисти като Грънчаров, Стоянов, Русев и Касабов ги надъхват срещу него.Снощи в Дарик по време на шоуто видя ли какви физиономии направиха тримата като чуха името на Хубчев и какви думи наприказваха.А човекът от Палмсбет който дава парите за задължението към Хубчев не каза лоша дума за него,а съобщи,че си е разсрочил задължението, това е добре за клуба.Само дето разни измислени журналисти и псевдофенове са решили,че трябва да линчуват Хубчев защото си иска това което му се полага по договор.

Абе стига сте писали глупости и "защитавали" този плазмодий.
Негови думи -Тези футболисти, които са в момента заслужават едно по-голямо уважение. 95% от хората, с които говорих проявиха разбиране и без да са длъжни, защото в момента и хляба и ножа са в тях, проявиха разбиране и си намалиха заплатите. За това смятам, че тези момчета са достойни за уважение.
Заслужава ли той уважение , когато в положение да са в него и хляба и ножа , той избра ножа само и само да си защити селската гложенска чест........и то не от журналисти , не от публика , не от легенди , не от собствени играчи , ОТ Сираков (който направи единственото правилно нещо - да го уволни , защото беше жива трагедия играта на отбора)
Никакво уважение за гложенската ощипана мома Хубчев!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 фев 2022 13:59

БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ

Спортно – техническа комисия

Решение - 22.02.2022 г

Поради извършващи се ремонти на тревното покритие на ст. Огоста, Със съгласието на двата клуба и ПФЛ, срещата от 1/4 финалите на купа България, между отборите на ПФК „Монтана 1921“ Монтана и ПФК „Лудогорец 1945“ Рз – ще се играе по програма на 02.03.2022 г. от 14.30 часа на стадион Хювефарма Арена Разград, вместо на стадион „Огоста“ гр. Монтана.

Със съгласието на двата клуба и ПФЛ, срещата от 1/4 финалите на купа България, между отборите на ПФК „Септември“ Сф и ПФК „Левски“ Сф – ще се играе по програма на 02.03.2022 г. от 17.30 часа на стадион Виваком Арена -Г. Аспарухов.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 фев 2022 14:04

ivan56 написа:
шивача написа:
Dust написа:
шивача написа:Какъв въпрос?

Дори на тази страница го има болднат в червено

Ама нали ти обясних, че не искам държавата да бъде ощетена. В случая държавата участва с 50% от имота, Гришата строи със свои пари. Това е схема, която в крайна сметка ще се случи. Аз искам на всички държавата да построи стадиони. Имам предвид на първо време в големите градове и отборите с публика.

Първо се извинявам, че ви се меся в спора.
Тая схема я играха в Бургас, Събев и Общината.
Събев като взе Черноморец, общината влезе с апортна вноска в клуба със стадион Черноморец и цялата база, като уж щяха да правят Арена незнам си кво, едни картинки едно чудо.
2022 година. Новосъздаденият Черноморец преди 6 години(щото Събев го фалира, щото общината ву дължала 50милки за издръжката на клуба и стадиона с базата стана негова ), плаща по 6 бона наем на месец на Събев, който е във владение на стадиона.
Арена незнам си кво няма, с усилията на новите хора стадион доби вид, който става за В група.
Дано и вашето не е такава схема.

Това му обяснявам, че ще стане схема и държавата ще бъде ощетена. И понеже няма луд, който да строи на чужд имот със свои пари, единственото правилно решение е държавата да изгради нови стадиони.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 фев 2022 14:04

Цирк български футбол представя
Да си "домакин" на стадиона на отбора с който играеш.
Това може да го има само в нашата кочина.
Дано поне линейките да им се отварят вратите, недай боже ако се наложи.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 фев 2022 14:14

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0uW44pyjx54[/youtube]

Колега, виждам че си стар Рокаджия като мене, та за това ще ти искам мнението - този китарист, който си постнал с Кухата китара, да пее и свири кавър на Бийтълс и се кълнеше в Qween и Фреди Меркъри искаше да замести Ангъс Янг в AC/DC, според тебе щеше ли да е правилно припознаването?

Добро утро колега,Великите не се обсъждат,те силно се обичат и мразят,така е с Пол Роджърс и ЦСКА.Снощи спора е бил на едно добро ниво, което е похвално.На един колега ще кажа, че много трудно мога да бъда пиян,не защото не пия,а защото знам как да пия.В живота си имам 2-3 случая да съм се напивал и то през младите години.Особено през седмицата не ме търсете на тази тема,петък и събота вечер мога да се поотпусна.Да се върнем към футбола, Ботев Пловдив мина леко заради простотията на някой комплексиран фен,явно защото е първо такова провинение,може би глобата трябваше да е малко по-голяма.Гледам програмата за Купата другата седмица,три мача от 17.30ч., особено през работните дни можеше да са поне от 18ч.,но както и да е,но прави впечатление, че един мач ще се играе в 14.30ч. в сряда,а четвъртък е почивен ден.Оставам с чувството, че от ПФЛ и БФС не се интересуват от феновете, вместо да правят всичко възможно продукта им да е гледаем те се чудят как да ни е по-трудно да стигнем до стадиона.Възмутен съм и от рекета който налагат от БФС за нецензурни според тях скандирания, след всеки кръг хрантутниците от БФС прибират по едни 1000лв от клубовете защото някой от трибуните викнал Мафия или се е усъмнил в половата ориентация на съдията.Нека бъда разбран правилно, тук не става дума за расистки обиди за които глобите са драстични ,а за едно нашенско правило което от БФС изопачиха.Да припомня как беше въведено това правило,на един мач Левски-Славия феновете на Левски които си имаха закачка с Венци Стефанов започнаха да скандират много грозни думи за сина му който от много години е в неизвестност.След края на мача Стефанов със сълзи на очи каза,че ще предложи по някакъв начин да се налагат глоби за такива КРАЙНИ обиди от феновете.БФС веднага усети ,че от това ще има келепир,а и по този начин се опитват да цензурират феновете да изразяват свободно мненията си по актуални събития, защото всичко минава под знаменателя обидни скандирания и лозунги.От една страна от БФС много загрижени за финансовото състояние на отборите,а от друга им вземат всяка седмица по едни 1000 лева които потъват незнайно къде.Хубав ден Ви желая.Да не забравя,дължа едно извинение, снощи не съм погледнал, че рекорда с 5914 билета е за приятелски двубои,в официалните Левски имат прекрасни резултати.

Няма значение, важното е че се разбрахме :) . Отговорът е универсален :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 фев 2022 14:20

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:

Няма значение, важното е че се разбрахме :) . Отговорът е универсален :) .

Ами приятен ден тогава :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”