Мнениеот metodito » 13 май 2015 11:07
Сега, с оглед на времето, споделям мнението, че може би за добро сме във втората шестица. Причните - не една и две. Най-малкото ние нямаме защита! И в тази връзка не мисля, че щяхме да се справим с Литекс, Локото, и вероятно Разград. Макар и последните в нападение да им остана един Мисинджан само... Отделно от това, всяка евентуална загуба щеше да се отразява на съблекалнята и на трибуните, и на Стоев. И да, нямаше да сме на финал най-вероятно. Всъщност можеше вече и Стоев да не е треньор на "Левски". Не знам защо се подценява толкова често това, че нямаме защита? Един Веско Минев, и той е чуплив и вече на години, и няма алтернатива.
Когато хората гледат Барса, виждат атомното трио Суарез, Меси и Неймар, и подминават сякаш това, което правят Масчерано и Пике, Бускетс и Ракитич...
Ако стане чудото и испанците и Роман останат, прибавянето на четирима класни защитника (сърби или скандинавци да има поне по един...), но имам предвид истинска класа, да речем това, което е Аниете в атака, те да са в защита, и поставянето на Роман в средата на терена със свободна роля, това ще е голям отбор. Крилата ми се губят малко, но там Гонзо трябва да помогне. Намери ли новия Калво да речем... Откъде го бяха намерили този младеж, така и не разбрах. В смисъл, помня откъде дойде, но как се бяха сетили...