Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот gzagorov » 13 май 2015 10:24

Ivanov_95 написа:
За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – Дисциплинарната комисия към БФС наказва ПФК"Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

ДК отлага за следващо заседание разглеждането на инцидентите от срещата ПФК „ЦСКА” – ПФК „Лудогорец”, като изисква допълнителни доказателства видеозапис и снимков материал.

На цска на мача нямаше никакви видими ексцесии и ще се гледа по видео запис. :lol: :lol:

То не се и чу по телевизията, а и коментаторите не го отбелязяха. :lol: :lol:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Кога се очакват билети?

Мнениеот TristaNNN » 13 май 2015 10:58

evil написа:
evil написа:От Варна съм и въпросът ми е как мога да се сдобия с билети за финала когато се пуснат в продажба? Възможност за покупка по интернет/телефон има ли?

Хващаш влакчето Варна-София, сетне едно такси, и отиваш на касите на "Тодорини Кукли", където най-спокойно се сдобиваш с билет. :) Възможно е да ги пуснат още тази събота.
Или пък казваш на някое твое аверче в София да направи тая работа и да ти пусне ценната хартийка по куриер.
Аз не съм чувал някога да са се продавали билети по телефон.
Също така не си спомням да са се продавали билети за футболен мач на Левски по интернет, едва ли чак сега ще има такова начинание.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 13 май 2015 11:00

Някой знае ли за финала приходите от 10к билета, които ще продаде Левски къде ще отидат?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 май 2015 11:07

Сега, с оглед на времето, споделям мнението, че може би за добро сме във втората шестица. Причните - не една и две. Най-малкото ние нямаме защита! И в тази връзка не мисля, че щяхме да се справим с Литекс, Локото, и вероятно Разград. Макар и последните в нападение да им остана един Мисинджан само... Отделно от това, всяка евентуална загуба щеше да се отразява на съблекалнята и на трибуните, и на Стоев. И да, нямаше да сме на финал най-вероятно. Всъщност можеше вече и Стоев да не е треньор на "Левски". Не знам защо се подценява толкова често това, че нямаме защита? Един Веско Минев, и той е чуплив и вече на години, и няма алтернатива.

Когато хората гледат Барса, виждат атомното трио Суарез, Меси и Неймар, и подминават сякаш това, което правят Масчерано и Пике, Бускетс и Ракитич...

Ако стане чудото и испанците и Роман останат, прибавянето на четирима класни защитника (сърби или скандинавци да има поне по един...), но имам предвид истинска класа, да речем това, което е Аниете в атака, те да са в защита, и поставянето на Роман в средата на терена със свободна роля, това ще е голям отбор. Крилата ми се губят малко, но там Гонзо трябва да помогне. Намери ли новия Калво да речем... Откъде го бяха намерили този младеж, така и не разбрах. В смисъл, помня откъде дойде, но как се бяха сетили...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 май 2015 12:12

metodito, Калво прибираше по 40 000 на месец, докато сега едно възнаграждение от 15 000 за играч в първия отбор се вижда много на ръководството ни. И на мен ми се иска да кацнат двама Калвовци, ама при сегашната финансова ситуация това е в сферата на мечтите.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 13 май 2015 12:34

Смях в залата! ЦСКА май ще фалират, ама ще ги спасят поне да са в А група. Това значи ли, че бфс ще им помогне да си запазят и титлите?

А Ботев... 50млн. Хахха и те много се напъваха, а накрая нищо. Празна кошница, ама и те яко са "писали в тефтера".

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 13 май 2015 16:41

metodito,Ако и през новия сезон Гонзо остане в Левски ( и още повече ако се намеси в селекцията) ще има не само нулева година,но и борба за оставане в групата.Този индивид - гробокопач на Левски - трябва незабавно да изчезне от клуба.Чудя се как във форума има все още хора,които се опитват да го величаят.

=================================================================================================================================================
Гонзо,Гаджев и качулките завинаги вън от Левски!

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 14 май 2015 09:44

Serafim написа:Смях в залата! ЦСКА май ще фалират, ама ще ги спасят поне да са в А група. Това значи ли, че бфс ще им помогне да си запазят и титлите?

А Ботев... 50млн. Хахха и те много се напъваха, а накрая нищо. Празна кошница, ама и те яко са "писали в тефтера".

Как няма да ги оставят,без тях нямало да има спонсори за първенството,по малко приходи от тв права,по малко приходи от глоби.Синьото бфс от къде ще се гуши,ще останем само ние с глобите.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 май 2015 16:16

Ръководството на Левски плати по две заплати на играчите и треньорското ръководство, научи Гонг. Новината бе потвърдена и от финансовия директор Константин Баждеков.

„Преведохме по две заплати на футболистите и треньорския щаб. Служителите взеха своите пари за тези два месеца по-рано, така че опитваме се да влезем в ритъм“, лаконичен бе изпълнителният директор на Левски.

„Сините“ не бяха получавали пари от началото на календарната година. Заплатите със сигурност ще повдигнат тонуса сред футболистите. Те имаха обещание от Иво Тонев и Георги Иванов, че ще получат част от дължимите заплати.

ГОНГ
[offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 май 2015 16:16

Разгеле.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”