miro_rz написа:BRF написа:miro_rz написа:Ozzimozzi написа:Не виждам защо Десподов се оплаква и обяснява като ученичка пред някаква чужда медия. Излезе в чужбина за пари, не му се получи. Сега цъка в смешната ни лига и предполагам получава прилична заплата при рязаните, та не виждам какво го бъркат феновете на ЦСКА. На мен лично в момента ми е безразличен, но всеки фен си решава.
И аз не виждам причина да му викате "Киро курво" и да ги освирквате ама го правите. Помашка му работа!
В селското ви отборче отидоха много футболисти от ЦСКА!Освиркват се само к,рвите ,които са се кълняли във вярност и после са взели няколко еврака отгоре!Другите никой не ги е закачал!
Те и Литекс бяха селско отборче, но сега му се радвате нали!?
Просто ЦСКА не означава нищо, утре и в Левски ще отидат и ще ви забият поредният нож. Или пирон в ковчега, както искаш си го тълкувай!
Мен какво ме интересува литекс?И като ми забие нож какво от това?Получава си отношението както всеки друг който го направи в живота ми!За мен той се е отрепка и съм му го казал лично ,не през скандирания на стадиона!Радвайте му се в Разград няма лошо,той е добър футболист и малък човек!