Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот BRF » 23 фев 2022 10:26

Kotooshu написа:
BRF написа:Събрали сте се на един мач 10 хиляди глупака преко сили и вече много отворени!
За една година това ви е мача ,събрано с отбелязване на Апостола и гейдружките ви от докото!Палячовци!

Палячовци разправя, оранжевия припс, фенът на Литекс тире София :mrgreen:
Тези дни направо сте тотално изтрещели, но пък за сметка на това сте забавни :)

Забавни сте ми вие,с цялата агитация,първи мач , със заграбването на празника на Апостола и пак 10 хиляди!Айде няма нужда!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 фев 2022 10:27

rsk написа:БРФ е много разстроен. Тоя беше антифа клошар? :roll:

Имам си къща,мразя антифа и не виждам за какво да се разстройвам!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 фев 2022 10:29

peliforewer написа:
TristaNNN написа:Припоците пък какво са се загрижили за началните часове на мачовете за Купата?
Все едно бабичка с два зъба възмутено да коментира цената на луканката - какво я интересува, след като няма как да я яде?
Така и припоците - все едно ще идат на стадиона. :roll:

Остана ти Дихонов и ципа.... :) .

Ти остави , ходи популяризирай купуването на виртуални билети :lol: :lol: за да биете рекорда на Левски :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 фев 2022 10:30

1914.1902 написа:
Red_Neck написа:
1914.1902 написа:
Red_Neck написа:
1914.1902 написа:За феновете на Левски е важно къде ще се играе мача с ЦСКА 1948 в събота, а след това ще мислим и за двубоя със Септември, който може и да не се играе според думите на Чандъров. На никой от нас не му пука за мача с вас, това искам да ти кажа, защото имаме съвсем други виждания за футбола.

.... и за да кажеш това, ни в клин, ни в ръкав ми цитираш материал за червената мобилизация ;)
Изгубена кауза .....
Както и да е. Бъди здрав ... ;)

Казах ти, направи услуга на себе си и на останалите в този форум, като се върнеш в ученическите си години и започнеш да четеш с разбиране. Успешен ден!

Добре де, ... айде обясни ми като на шестгодишен, какво общо има между нашата мобилизация за мач с Подуяне и вашата за същия мач. ;)
Това, че някой се опитва да мобилизира червена София, по какъв начин рефлектира на ВАШЕТО отношение към мача?

Колкото до "четенето с разбиране", явно и на теб преди време съм пращал учебника за 2 клас :)
Пореден"копи-пейст" само, .... никаква фантазия, никаква идея :)
Еви, ... учи, .... еви, .... учи, ... писна ми вече ;)

Аз от самото начало започнах със сравнения, как така кое е общото? :lol:

12 дни преди мач се надъхвате, забравяте за другите два. По същото време Боримиров изобщо не се интересува от мача с вас и коментира други двубои. Това е разликата.

Каква мотивация и мобилизация виждаш от нашите фенове за двубоя с втория в класирането? Едни говорят за враг, а за други този мач е един от обикновените двубои в първенството.

Вярвам във всичко написано и затова очаквам публиката ви да е една и съща във всички следващи мачове!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 фев 2022 10:31

BRF написа:
realno написа:
BRF написа:Събрали сте се на един мач 10 хиляди глупака преко сили и вече много отворени!
За една година това ви е мача ,събрано с отбелязване на Апостола и гейдружките ви от докото!Палячовци!

Не така мислят платените припоци от сектор Г, които написаха декларация с цел да ви мотивират и последвате нашия пример. :mrgreen:

Като цяло им се чудя на всички ,които ви дават за пример заради един мач!Ще изчакаме следващите и то най-вече следващия!

Ще изчакаме и пак ще четем мотивационни декларации. В това сте ненадминати. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 23 фев 2022 10:31

1914.1902 написа:Илиан Илиев: Наказан съм заради егото на Кабаков и помощника му Маргаритов

Какво казахте на Кабаков след мача?
- Кабаков вдигна картони и на Петьо, и на мен в ситуации, в които нямахме никаква вина. В първия случай той свири меко казано спорен фаул, след който всички станаха от пейката. Кабаков обаче извика Петьо и му показа картон. Иначе аз в тази среща не съм имал противоречия с Кабаков, повече с Маргаритов. Ако имахме такива, щеше да ми вдигне картон по-рано, той това и чакаше. След мача го попитах, като се има за толкова голям съдия, защо не свири фаула в 92-рата минута в наша полза пред пеналта на Лудогорец. Защото по време на срещата, за подобно качване на гърба, отсъди два идентични фаула на Даниел Димов. Кабаков ми каза да не ръкомахам, аз му посочих мястото, на което беше извършен фаулът и той ми вдигна картон. Имам чувството, че нарочно дойде и свири края на мача пред нашата скамейка.

Дълго време съдии от Пловдив не бяха свирили на Черно море?
- Да, целият първи сезон, 19 мача не ни бяха свирили и станахме трети. Сега се надяваме тези, които правят нарядите, Георги Йорданов, другите покрай него, а и ако има намесени унгарци, да си спомнят това нещо. Ние не искаме пловдивски съдии да ръководят мачовете ни.

https://sportal.bg/news-2022022307514450371

Илиан Илиев точно трябва да почва мача с жълт картон. По-голям ревльо е дори от Синият брат

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 фев 2022 10:37

BRF написа:
1914.1902 написа:
Red_Neck написа:
1914.1902 написа:
Red_Neck написа:
1914.1902 написа:За феновете на Левски е важно къде ще се играе мача с ЦСКА 1948 в събота, а след това ще мислим и за двубоя със Септември, който може и да не се играе според думите на Чандъров. На никой от нас не му пука за мача с вас, това искам да ти кажа, защото имаме съвсем други виждания за футбола.

.... и за да кажеш това, ни в клин, ни в ръкав ми цитираш материал за червената мобилизация ;)
Изгубена кауза .....
Както и да е. Бъди здрав ... ;)

Казах ти, направи услуга на себе си и на останалите в този форум, като се върнеш в ученическите си години и започнеш да четеш с разбиране. Успешен ден!

Добре де, ... айде обясни ми като на шестгодишен, какво общо има между нашата мобилизация за мач с Подуяне и вашата за същия мач. ;)
Това, че някой се опитва да мобилизира червена София, по какъв начин рефлектира на ВАШЕТО отношение към мача?

Колкото до "четенето с разбиране", явно и на теб преди време съм пращал учебника за 2 клас :)
Пореден"копи-пейст" само, .... никаква фантазия, никаква идея :)
Еви, ... учи, .... еви, .... учи, ... писна ми вече ;)

Аз от самото начало започнах със сравнения, как така кое е общото? :lol:

12 дни преди мач се надъхвате, забравяте за другите два. По същото време Боримиров изобщо не се интересува от мача с вас и коментира други двубои. Това е разликата.

Каква мотивация и мобилизация виждаш от нашите фенове за двубоя с втория в класирането? Едни говорят за враг, а за други този мач е един от обикновените двубои в първенството.

Вярвам във всичко написано и затова очаквам публиката ви да е една и съща във всички следващи мачове!

Не се интересувам от мнението ти, излишно цитиране. Хубав ден! ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 фев 2022 10:50

Я, подготвят ви за Vol. 3 ли? :mrgreen:
Очаква се в най-скоро време ФИФА да наложи нова забрана за картотекиране на ЦСКА-София (София) по делата с бившите футболисти Нилсон Антонио и починалия през миналата година от онкологично заболяване Бернардо Тенгариня, които имат да получават по над половин милион лева.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 23 фев 2022 10:57

LoveAndPeace написа:
peliforewer написа:
TristaNNN написа:Припоците пък какво са се загрижили за началните часове на мачовете за Купата?
Все едно бабичка с два зъба възмутено да коментира цената на луканката - какво я интересува, след като няма как да я яде?
Така и припоците - все едно ще идат на стадиона. :roll:

Остана ти Дихонов и ципа.... :) .

Ти остави , ходи популяризирай купуването на виртуални билети :lol: :lol: за да биете рекорда на Левски :lol: :lol: :lol:

Аз не съм по рекламата, гледам че от вашите има кадърни,предпочитам да си купя билет.Рекордите не са ни фикс идея, колкото толкова.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 фев 2022 11:01

tmanolov написа:
TNT написа:И като стана дума за Хубчев,не знам от къде се появи тая омраза към него? Човека си е поискал заплатите накуп до момента на прекратяване на договора му. Явно не е получавал няколко заплати.Обаче Насо освен гъз му е показал и джуч,при което на всеки нормален човек би му писнало и тогава Хубчев е извадил и неговия който явно се оказа много по-голям и твърд. :mrgreen: Тъй,че ако всичко бе нормално от страна на вашето ръководство,нямаше да ги има сега тези драми и нещата щяха да се разминат с далеч по-малки суми. ;) И въпреки всичко,човека не ви притиска и е разсрочил задълженията.Затова бъдете по-смирени и насочете омразата си не към него,а към неадекватното си ръководство.

И си прав, и не си. Разбира се, основна вина има нашият "собственик", но и гложенския селтак си е не само за бой, ами и за ебън. При това кърски ебън. Без Левски бате ти Петьо щеше да е едно голямо нищо във всеки един смисъл. И това следва да го знае отлично.

Та ситуацията става малко тип Барбуков или другите предатели спрямо националния - от една страна наистина имат основание, но от друга, защо да страда отборът, а не конкретен човек? Та петьо виа, ко беше мъж, можеше да каже - така и така, насо ми се направи на мъж, затова страдата заради него, ако дойде да ми се извини публично, ще опростя еди колко си пари, зашото съм левскар и дължа много на Левски. Ама той не го прави - мълчи си като казанлъшка футка или предъвква стари лафчета.

Затова на Герена грешника е Петьо, а не Насо, въпреки че вината основно е в Насо :!: И Петьо на герена ще почувства "любов", каквато никога не е изпитвал в живота си

5 години преди да дойде във вашето отборче е дебюта на Хубчев за националния отбор!Затова по-леко с това,че сте му дали път във футбола!За Айтрахт има почти толкова мачове колкото и при вас,а в Осъм има два пъти повече!Нищо не ви дължи,вие му дължите!

Върни се в “Левски”