zlatan написа:Страх ме е да пиша тези редове ,но ме навява мисълта това да не е трик на Батков.Всички знаем отличните му взаимоотношения с Гришата-сега и покрай тези китайски коли.От Тодор Батков всичко е възможно той е готов на всичко дори и срещу Левски само парички да има,а другото за което си мисля че това е последния му ход в безпаричието което го е обзело.Вече продадохме първия титуляр,наред са другите.Само внимавай с Гонзо -внимавай него да не предадеш,че тогава ложата на герена и за вас ще бъде чужда.
ппЕдин въпрос имам :Някой знае ли къде беше Батков в Сряда вечер?По бизнес дела ли пак.
Ама кой е казал,че в Левски няма пари?Има ли играчи с обърнати джобове?Казал ли е някой,че клуба му дължи пари?Ама продал първия титуляр.Е,и?Има ли отбор в света,който не продава играчи?Левски да не е някакво "райско кътче" в това отношение?Естествено,че ще се продадат играчи,айде да не се правим на "огорчени" и да се спекулира с това.
Някой попита защо няма реакция от Ганчев?Единственото,за което може да поиздърпа ушичките на Йорданов е,че не успя да избута Литекс до победа!За какво друго може да му се сърди?