Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Георги Христов-вън от Левски... ВЕДНАГА!!!

Мнениеот veseo » 02 окт 2009 14:48

Никъв пеньо при нас в Ботев. Нали мечтата му е да играе в Левски, ние да не сме некви гадняри да разбиваме мечтите на момчето :lol: Да си стои и да си изживява мечтата...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
1912_PB
Контакти:

Мнениеот 1912_PB » 02 окт 2009 14:51

acmilan написа:Жоро Христов няма нито удар,нито игра с глава,нито бързина,нито пласиране,нито голов нюх,има само техника и това е...Не може да изпускаш всеки мач по няколко чисти положения,който и от нападателите на другите водещи отбори от А група да беше на негово място снощи щеше да вкара.

:) :) :)
момчета чужда ви е материята
Нещастието сплотява хората

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 02 окт 2009 14:51

batbozho написа:

CanariesUltrasFront написа:Абе вие в ред ли сте,за къв кур ни е Пеньо ? Толкова пропадна като футболист,че нямам думи.Преди в Ботев не беше такъв,отиде в Левски и стана ебати кривия...да си ходи в Марица!

Той и без това си е локомотивец.Тук ще се реанимира на 100%

Пий некви хапчета !

Той хапчета не знам дали ще пие ама ми се струва,че нещо се е надрусал :) :) :)
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 02 окт 2009 14:52

Аз ще кажа само , че момчето може , но тези постоянни критики го съсипват и трябва да има някоий до него , за да играе !
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 02 окт 2009 15:02

Това което не разбрах е, защо трябваше да падаме до нивото на цска и да освиркваме младия Христов, просто си спомнете Бербатов и си помислете ако Гошко израстне като него!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 окт 2009 15:05

1912_PB написа:
acmilan написа:Жоро Христов няма нито удар,нито игра с глава,нито бързина,нито пласиране,нито голов нюх,има само техника и това е...Не може да изпускаш всеки мач по няколко чисти положения,който и от нападателите на другите водещи отбори от А група да беше на негово място снощи щеше да вкара.

Колега,аз съм един човек,не знам защо се обръщаш към мен в множествено число :lol: И определено не съм съгласен с теб,че ми е чужда материята ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 02 окт 2009 15:09

medenka написа:Това което не разбрах е, защо трябваше да падаме до нивото на цска и да освиркваме младия Христов, просто си спомнете Бербатов и си помислете ако Гошко израстне като него!

:shock: Догодина става на 25.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 02 окт 2009 15:11

Според мен Достанич може да опита как ще играе Жоро Христов като атакуващ полузащитник.Ясно е,че за таран на Левски не става.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
1912_PB
Контакти:

Мнениеот 1912_PB » 02 окт 2009 15:12

acmilan написа:
1912_PB написа:

Колега,аз съм един човек,не знам защо се обръщаш към мен в множествено число :lol: И определено не съм съгласен с теб,че ми е чужда материята ;)

Защото не си единствения които го плюе,а второто няма да го коментирам!Не го приемаи като лична обида,просто констатация!Така или иначе огромна част от хората които коментират(Фенове,Журналисти,Експерти и тн .) не са на ясно!
Нещастието сплотява хората

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 02 окт 2009 15:13

gpp1981 написа:Колкото по бързо се отарвем от тия толкова по добре Г.Христов,Йовов,Сърмов,Ортега,Топчо,Достанич,Гонзо и Батков.

Точно така! И като изгоните всички българи от отбора ще си устройвате истински купони с африканските и бразилски перли. Ето заради такива като теб, Левски е на това положение. Защото, ако снощи вместо с 6 (шест) чужденци, отбора беше излязъл с 20-годишни българчета поне нямаше да изглежда толкова жалък и безволев. Ама ти си предпочиташ да аплодираш Рабех и Жоазиньо. По същия начин, по който изгонихте шампиона Велев, за да го смените със сръбския несретник Ратко. При това първия беше обиждан всеки мач, а за втория - ни дума, ни вопъл, ни стон. Затова ще ви шамарят къде който ви хване, защото от празните тикви друга полза няма, поне да дрънчат на кухо и да веселят околните.

Върни се в “Левски”