Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Мнениеот NOMER14 » 05 яну 2025 18:47

CapitanePuyol написа:Кройф, баш за бой си е Мигача и то от вашите хора. Не ме интересува какви мачове е коментирал...в момента е един изперкал дъртак лизач на мажоритаря. Изображение

Човекът е с богат опит и не се влияе от нощните полюции на пишлеметии свои и чужди.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 05 яну 2025 20:17

NOMER14 написа:
CapitanePuyol написа:Впрочем тия двамата Мигача и Ромислав, в тъпото им предване редовно отбиват неудобни въпроси по адрес на ръководството ви, даже си позволяват да иронизират фенове, които задават такива въпроси, и общо взето пазят вожда като Матросов на амбразурата. Мисля че е време малко и срещу тях да се обърнете, аз ако бях левскар бих им хвърлил един здрав кьотек - друго не заслужават.

Я по-кротко...
Този, на когото викате Мигача, е коментирал някои от най-великите родни мачове. А не като днешните гелосани тауирани пишлегари.
Кьотекът трябва да е над всички ваши подлоги, съдии, жърналя от фармацевтичния ви нарко отбор. Анадънму?

Не му обръщай вмимание. Този е ясен, завършен трол, най-вероятно 14г хюмне с акъл на 12г, който дразни на макс. Ако е толкова дърт колкто се изкарва, знаюи е от Драган манчов или там русенския му аналог.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 яну 2025 20:27

Мисля повече негативни коментари за новият треньор би имало само ако Стойчо Младенов бе станал. Още не е казал и 2 думи човека и го сиктирдосаха половината форум. Бушон ли предпазител ли ще се види. Решил е да се пробва трябва да се уважи.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 яну 2025 20:37

Вълчан написа:Мисля повече негативни коментари за новият треньор би имало само ако Стойчо Младенов бе станал. Още не е казал и 2 думи човека и го сиктирдосаха половината форум. Бушон ли предпазител ли ще се види. Решил е да се пробва трябва да се уважи.

Не, нямаше да има.
Аз преди 3 дни предложих тук Стойчо за треньор с оглед знанието на португалски и евентуалната му лесна комуникация с бразилчетата. Реакция никаква, ама никаква...
Нещо миряса форумът тази вечер.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 яну 2025 20:43

Решил е да се пробва? :lol: Някои изобщо не се усещате какви глупости пишете... :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 яну 2025 20:55

Сираков пробва търпението на феновете. Пое голям комарджийски риск с назначаването му. Много съм любопитен как ще изглежда Левски след зимната селекция и подготовка.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 яну 2025 21:10

Според мен са предвидили в договора съвсем малка неустойка за прекратяване на договора му след края на сезона. Междувременно гъзЪ и ко ще продължават да търсят нов треньор. Ако тоя по някаква случайност се окаже читав гъзЪ ще си припише заслугите и ще го остави. Ако се окаже очакван провал - ще си избърше ръцете както направи и с Генчо.
110 години любов!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 05 яну 2025 21:25

Интересно ми е какви са били очакванията за треньор? Новият е бил в Испания, Италия, Португалия, Холандия (и то в първите лиги). Единият от помощниците е бил в Реал и Бенфика. И въпреки това много недоволни.
Имам чувството, че не знаете какво искате.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 яну 2025 21:39

noo написа:Интересно ми е какви са били очакванията за треньор? Новият е бил в Испания, Италия, Португалия, Холандия (и то в първите лиги). Единият от помощниците е бил в Реал и Бенфика. И въпреки това много недоволни.
Имам чувството, че не знаете какво искате.

Май отвсякъде е бил изритан заради слаби резултати... Защо си мислиш, че в Левски ще е по-различно?
Фактът, че са му предложили договор за 1.5г. говори, че не е бил сред най-желаните варианти и също така, че ръководството не са достатъчно убедени в този си избор. Предвид това не виждам на какво отгоре някой трябва да е доволен?! Нямам нищо против с добра игра и резултати на отбора да ни накара да си посипваме главите с пепел!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 05 яну 2025 21:52

Митрев треньор на вратарите. Значи ще сме пак без вратар пролетта. Дано поне защитата да си върши работата, че ще бъдем голяма веселба за розовите, както те бяха за нас есента.
п.п. Като чета коментарите за треньора се чудя Сираков треньор ли е търсил или преводач, че тоя явно ще се разбира с чужденците, ама от футбол разбира ли, е въпросът.
Последна промяна от vvessel на 06 яну 2025 00:23, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”