Членски карти „Аз съм Левски“
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Членски карти „Аз съм Левски“
Като стигнем 30-на хиляди, тогава да се кефим викам аз...
Тъй като след полунощ не се правят повече заявки, да обобщим - 15135 карти.
Или за последното денонощие нови 123 броя. Много силен понеделник.
Или за последното денонощие нови 123 броя. Много силен понеделник.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
modor написа:Ултрас Левски
Левскари, през вчерашния ден закупените и заявени членски карти към футболен клуб "Левски" надминаха бройката от 15000! В условията на най-тежката криза в 106-годишната история на любимия ни отбор и редица ограничения, породени от вирусната епидемия, за пореден път доказваме, че нашата Любов няма аналог по родните ширини. В момента членските карти са най-явното свидетелство за силата, която притежаваме, така че поръчвайте - за себе си, за приятелката или приятеля си, за съпругата или съпруга, за децата, за родителите, за бабите и дядовците, за кучето и котката! Само от нас зависи слънцето да изгрее отново над любимия клуб и да се върнем там, където ни е мястото - на върха!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

И днес сме на път да минем 100 за ден
-
- Контакти:
NOMER14 написа:И днес сме на път да минем 100 за ден
Пикът премина, но очакваме втората вълна.

Само "Левски"!
TristaNNN написа:modor написа:Ултрас Левски
Левскари, през вчерашния ден закупените и заявени членски карти към футболен клуб "Левски" надминаха бройката от 15000! В условията на най-тежката криза в 106-годишната история на любимия ни отбор и редица ограничения, породени от вирусната епидемия, за пореден път доказваме, че нашата Любов няма аналог по родните ширини. В момента членските карти са най-явното свидетелство за силата, която притежаваме, така че поръчвайте - за себе си, за приятелката или приятеля си, за съпругата или съпруга, за децата, за родителите, за бабите и дядовците, за кучето и котката! Само от нас зависи слънцето да изгрее отново над любимия клуб и да се върнем там, където ни е мястото - на върха!
![]()
![]()
То хубаво за кучето и котката, аз съм за, ама какво егн да им мисля, маа му...

Не е проблем егн за кучето.Трябва да знаеш кога е родено, къде за 4-та цифра от дясно на ляво и пола. Другите две цифри и половина си ги генерирай. Стига егн-то да не е заето.
За егн-то май имаше спор тук.
За егн-то май имаше спор тук.
сряда, 11.11.20 00:00 - 15266 карти
понеделник 09.11.20 - 123 карти
вторник 10.11.20 - 131 карти
понеделник 09.11.20 - 123 карти
вторник 10.11.20 - 131 карти