sin4ec написа:...Та така за синята Академия!
С други думи, да не чакаме скоро млади звезди в първия отбор, а?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
sin4ec написа:...Та така за синята Академия!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:sin4ec написа:...Та така за синята Академия!
TristaNNN написа:sin4ec написа:...Та така за синята Академия!
Ранхело Янга е много близо до договор с Левски - нещо, за което ТОПСПОРТ информира още преди месец. Футболистът е част от Астана, където се присъедини през лятото.
Ръководството на Левски отново възнамерява да пробва да привлече на "Герена" бившия футболист на Берое - Педро Еуженио, пише "Тема Спорт".
Столичният гранд Левски не се е отказал от привличането на капитана на Берое - Мартин Райнов.
В полезрението на Левски са и други двама национали на Берое- Иван Бандаловски и Борислав Цонев, твърдят колегите ни от "Котаспорт".
koisa написа:Започваме със спекулациите:Ранхело Янга е много близо до договор с Левски - нещо, за което ТОПСПОРТ информира още преди месец. Футболистът е част от Астана, където се присъедини през лятото.Ръководството на Левски отново възнамерява да пробва да привлече на "Герена" бившия футболист на Берое - Педро Еуженио, пише "Тема Спорт".Столичният гранд Левски не се е отказал от привличането на капитана на Берое - Мартин Райнов.
В полезрението на Левски са и други двама национали на Берое- Иван Бандаловски и Борислав Цонев, твърдят колегите ни от "Котаспорт".
modor написа:Да върнат и Божи. Какво трио ще заформим само - Михайлов, Божинов и Бандаловски
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта