ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) 2:3 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

helic
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник от 18:30

Мнениеот helic » 15 май 2018 22:06

popokutepetel написа:
fen1914 написа:
helic написа:
Не съм желаел никога да се играе в защита. Ако някой си мисли, че играе нападателно като хвърли много хора в предни позиции, това не е футбол. Аз съм за балансирана игра”, коментира италианският специалист.

а това пишман-критиците на тренера ни си го запишете.
За мен градежа на всеки един читав отбор започва от защитата и това е звеното, в което имаме прилични резултати в сравнение с миналия сезон. Читав вратар, още един централен защитник, за да не изпадаме в подобни ситуации при наказани и контузени (тук не смятам Дидо Иванов за опция, за мен той трябва да е четвъртия централен защитник и да се учи) и горе долу сме завършени в тази фаза. И минаваме към следващите две фази, като в халфовата линия също има някаква основа, а в нападение сме откровенно зле.

Роси може да си говори каквото иска, но важно е какви са резултатите от работата му, а те са нулеви. С тези футболисти един читав треньор щеше да постигне и по-добра игра и по-добри резултати. Това, че Роси не е подходящ за Левски се видя още през есента.

Във вътрешен план е неподходящ. Но е интересно как ще изглеждат нещата в ЕКТ ако стигнем. Защото тук всеки мач излизаме като фаворити и с очакването, че ще спечелим. В ЕКТ особено след първия кръг обаче нещата ще са обърнати - Левски ще е аутсайдера (без значение какво си говорим ние) и тогава начина на игра налаган от Роси може да даде добри резултати. Защото от миналото не веднъж и дваж сме отпадали след добра игра, но с допуснат балъшки гол от нищото.

начина на игра на Роси не изключва балъшки голове, да вметна само. Днешния мач е пример за това. Особено с Божката на вратата

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 май 2018 22:08

helic написа:начина на игра на Роси не изключва балъшки голове, да вметна само. Днешния мач е пример за това. Особено с Божката на вратата

Ако имахме качествен вратар, щяхме да сме се класирали в Европа още през март.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 15 май 2018 22:09

popokutepetel написа: Въпросът е, че се очертава доста постна селекция, а ние имаме определено невралгични позиции на които спешно ни трябват качествени попълнения. А си трябва и някаква вариативност защото не можеш цял сезон да разчиташ на Горанов и Цветкович, както и напред на Паулиньо и Обертан. Просто си трябват качествени заместници защото има и контузии, и наказания и спадове в определени моменти във формата.

именно. Но ще поживеем, ще видим. След събота и след 24ти май ще стане ясно
Апропо при евентуален бараж ми се струва, че няма д аможем да разчитаме на Холмар, щото ще трябва май да се присъедини към националния си отбор, ако не бъркам

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 15 май 2018 22:11

helic написа:
popokutepetel написа:
fen1914 написа:
helic написа:
Не съм желаел никога да се играе в защита. Ако някой си мисли, че играе нападателно като хвърли много хора в предни позиции, това не е футбол. Аз съм за балансирана игра”, коментира италианският специалист.

а това пишман-критиците на тренера ни си го запишете.
За мен градежа на всеки един читав отбор започва от защитата и това е звеното, в което имаме прилични резултати в сравнение с миналия сезон. Читав вратар, още един централен защитник, за да не изпадаме в подобни ситуации при наказани и контузени (тук не смятам Дидо Иванов за опция, за мен той трябва да е четвъртия централен защитник и да се учи) и горе долу сме завършени в тази фаза. И минаваме към следващите две фази, като в халфовата линия също има някаква основа, а в нападение сме откровенно зле.

Роси може да си говори каквото иска, но важно е какви са резултатите от работата му, а те са нулеви. С тези футболисти един читав треньор щеше да постигне и по-добра игра и по-добри резултати. Това, че Роси не е подходящ за Левски се видя още през есента.

Във вътрешен план е неподходящ. Но е интересно как ще изглеждат нещата в ЕКТ ако стигнем. Защото тук всеки мач излизаме като фаворити и с очакването, че ще спечелим. В ЕКТ особено след първия кръг обаче нещата ще са обърнати - Левски ще е аутсайдера (без значение какво си говорим ние) и тогава начина на игра налаган от Роси може да даде добри резултати. Защото от миналото не веднъж и дваж сме отпадали след добра игра, но с допуснат балъшки гол от нищото.

начина на игра на Роси не изключва балъшки голове, да вметна само. Днешния мач е пример за това. Особено с Божката на вратата

Пролетният полусезон има отстъпление от основната игра която Левски показваше есента. Явно заради критиките които отнесе. А вратар ни трябва спешно. Защото именно вратаря дава стабилност в отбора и в играта на защитата. За съжаление Митрев през годините не можа да избяга от слабостите си и не се научи да лови топката и да се пласира правилно. То и Иванков беше в първите години нещо подобно, да не говорим за по-назад във времето когато Перукан ни късаше нервите с подобни изяви, но те се научиха. Митрев не.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 15 май 2018 22:12

W84me написа:
helic написа:начина на игра на Роси не изключва балъшки голове, да вметна само. Днешния мач е пример за това. Особено с Божката на вратата

Ако имахме качествен вратар, щяхме да сме се класирали в Европа още през март.

абе читав вратар и читав голаджия са двата най-трудни за намиране играча като профил. Ей тва ме притеснява, че за читави такива със сигурност трябва да се дават доста пари

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 15 май 2018 22:13

helic написа:
popokutepetel написа: Въпросът е, че се очертава доста постна селекция, а ние имаме определено невралгични позиции на които спешно ни трябват качествени попълнения. А си трябва и някаква вариативност защото не можеш цял сезон да разчиташ на Горанов и Цветкович, както и напред на Паулиньо и Обертан. Просто си трябват качествени заместници защото има и контузии, и наказания и спадове в определени моменти във формата.

именно. Но ще поживеем, ще видим. След събота и след 24ти май ще стане ясно
Апропо при евентуален бараж ми се струва, че няма д аможем да разчитаме на Холмар, щото ще трябва май да се присъедини към националния си отбор, ако не бъркам

А това не знам. Не би трябвало. До колкото знам всички първенства са планирани така, че да завършат преди започване на подготовка на националните отбори за СП. Ама като го знам нашето БФС може и да са проспали пак нещо :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 май 2018 22:15

ralka_levskarka написа:А ние какво да кажем за Митрев? :mrgreen: Кажете ми някой по-некадърен вратар от него :/

Митрев всъщност е много кадърен вратар, но треньорите в ранните му години не са му показали подходящата за него техника. Подходящата за Митрев техника на пазене е техниката на Рене Игита - вардене само с крака, без ръце :arrow:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=B0bSvDkXqhw[/youtube]

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 15 май 2018 22:15

С титулярите Литекс падаха с разлика, егати късмета и чудото!!!

Но Роси пак е неадекватен - защо Митрев продължава да е титуляр, след като опропасти 10 мача?!?!?! Толкова ли не може да играе един Кръстев...
Защо пуска в дербито някакъв си Белмонт, след като цял сезон тича за здраве с юношите? Защо Буш е извън групата, ако е здрав?!
Отделно, тоя Кабрал скъса нервите след като съсипа поне 3 идеални възможности за пълен обрат.

Въобще, от един нелош отбор тая година пак в решителните моменти всичко върви наопаки.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 15 май 2018 22:18

peliforewer написа:Ако ми позволите да кажа две думи за мача,ЦСКА без Енрике трагичен,Левски каквото можа направи,но само това че при такава селекция не си е гарантирал още място в Европа е провал.Ако правилно разбрах думите на Красимир Иванов спасението за Левски е само ако влезе в групите на ЛЕ иначе не ги чака нищо добро,освен това има някой наложителни неща които трябвало да се решат/предполагам плащания/.

От сегашните позиции класиране в групите на ЛЕ би било чутовен подвиг. Във всички случаи в които Левски е стигал групите не е тръгвал от толкова ниско ниво. А отборите след първите кръгове са си достатъчно сериозни и като непоставен шансовете не са особено големи.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 15 май 2018 22:22

Вместо да се псуваме и караме , можеше да подкрепим отбора както само ние можем ... но нейсе няма тенеке , няма им стъпим ;)
Краси Усмивката , толкова смазан не съм го виждал ...
Тъпо е да паднеш от Литекс насред София , но това е положението !
За онези вечно плюещи и мрънкащи ще им кажа само едно ... давайте сега ви е паднало , нещастници , чорбари!

ЛЕВСКИ СЕ ОБИЧА ... Любовта Понякога Боли , припознавайте докато е време !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”