popokutepetel написа:fen1914 написа:helic написа:Не съм желаел никога да се играе в защита. Ако някой си мисли, че играе нападателно като хвърли много хора в предни позиции, това не е футбол. Аз съм за балансирана игра”, коментира италианският специалист.
а това пишман-критиците на тренера ни си го запишете.
За мен градежа на всеки един читав отбор започва от защитата и това е звеното, в което имаме прилични резултати в сравнение с миналия сезон. Читав вратар, още един централен защитник, за да не изпадаме в подобни ситуации при наказани и контузени (тук не смятам Дидо Иванов за опция, за мен той трябва да е четвъртия централен защитник и да се учи) и горе долу сме завършени в тази фаза. И минаваме към следващите две фази, като в халфовата линия също има някаква основа, а в нападение сме откровенно зле.
Роси може да си говори каквото иска, но важно е какви са резултатите от работата му, а те са нулеви. С тези футболисти един читав треньор щеше да постигне и по-добра игра и по-добри резултати. Това, че Роси не е подходящ за Левски се видя още през есента.
Във вътрешен план е неподходящ. Но е интересно как ще изглеждат нещата в ЕКТ ако стигнем. Защото тук всеки мач излизаме като фаворити и с очакването, че ще спечелим. В ЕКТ особено след първия кръг обаче нещата ще са обърнати - Левски ще е аутсайдера (без значение какво си говорим ние) и тогава начина на игра налаган от Роси може да даде добри резултати. Защото от миналото не веднъж и дваж сме отпадали след добра игра, но с допуснат балъшки гол от нищото.
начина на игра на Роси не изключва балъшки голове, да вметна само. Днешния мач е пример за това. Особено с Божката на вратата