ЛЕ / Сутиеска - Левски |06.07| 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

helic
Контакти:

Re: ЛЕ / Сутиеска - Левски |06.07| 21:30

Мнениеот helic » 06 юли 2017 23:53

blue avalanche написа:
helic написа:аз плювни по отбора тука не виждам, само опити да погледнем реално на нещата.
Да победихме, обаче по дяволите, ние сме Левски, ние искаме и добра игра
Ако ще го караме по тройчомладеновски, мне мерси
Единственото хубаво нещо е, че продължихме. За което браво!

А искаш ли да играем по Люпковски? "Играли смо добро, але смо немали шанса"???
Както срещу Марибор, например?

а трябва ли да искам? И значи ли че ако не харесвам играта ни от тази вечер, то непременно съм харесвал тази при Петрович?

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 06 юли 2017 23:54

blue avalanche написа:
helic написа:аз плювни по отбора тука не виждам, само опити да погледнем реално на нещата.
Да победихме, обаче по дяволите, ние сме Левски, ние искаме и добра игра
Ако ще го караме по тройчомладеновски, мне мерси
Единственото хубаво нещо е, че продължихме. За което браво!

А искаш ли да играем по Люпковски? "Играли смо добро, але смо немали шанса"???
Както срещу Марибор, например?

Марибора бяха а и все още са светлинни години пред вас
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юли 2017 23:54

helic написа:
stoyankd написа:
blue avalanche написа:Да! Защо? Ти да не беше възхитен от играта на Андрей Аспарухов??

За възхитен, не. Гледал съм го преди всичко в отбора, който играеше във "В" група. Не му беше лесно с такъв баща. Впрочем, синът на Котков също не успя, а имаше нелоши качества. Тука става въпрос за нещо друго, жалко, че не го разбираш.

А Андрей Аспарухов май не беше център-нападател. Поне по мои спомени.

А.Аспарухов беше център-нападател, който изигра всичко навсичко 6 мача за Левски. И никъде другаде(май се пробва по селските групи в САЩ). Понеже беше страшно "кадърен". Сега, обаче, е голям майстор да стои отстрани и да дава оценки. Видяхме го колко струва на терена.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 юли 2017 23:55

Най-важното е, че продължихме. Физически след 65-70 минута бяхме пълна трагедия. Цветкович засега е пълно менте, дано да се дължи на сработка и кратката подготовка. Слаб мач на Прохазка, бягаше като муха без глава, сякаш мястото му е на десния фланг, където ще може да помага повече на Цветкович .Вутов липсваше, а Рошу и Гомез ще вдигнат още нивото.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

limon
Контакти:

Мнениеот limon » 06 юли 2017 23:55

С такива "фенове" и в тази безпарична ситуация Левски е обречен.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 06 юли 2017 23:56

koisa написа:Митов сам го каза. Неспазване на тактическите указания. Едно са говорили, друго са играли. Кой както иска да го разбира, но поне не казвайте на черното бяло!
Доволен съм от класирането, но не и от играта през целия мач днес и второто полувреме на мача в София. Митов все още не успява да ме убеди, че е точния човек за треньор на Левски. Следващите два мача ще са показател за всичко! :geek:

неспазване на тактическите указания може да е сигнал за това, че играчите нямат респект от треньора и не им пука какво им говори. А това да му се не види не виждам как може да свърши добре?
Айде д а се поставим на мястото на испанеца, идва и вижда че основните играчи не бръснат тренера за слива?Дали няма да почне да си вее байряка и той......

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 06 юли 2017 23:56

helic написа:
stoyankd написа:
blue avalanche написа:
stoyankd написа:
blue avalanche написа:
tevez написа:

Аз, пък, се възмущавах от качествата на Андрей Аспарухов - Анди, когато се правеше на център - нападател на Левски. :evil: Само, че тогава нямаше Фейсбук.

Боже, това го казва "фен" на Левски!?

Да! Защо? Ти да не беше възхитен от играта на Андрей Аспарухов??

За възхитен, не. Гледал съм го преди всичко в отбора, който играеше във "В" група. Не му беше лесно с такъв баща. Впрочем, синът на Котков също не успя, а имаше нелоши качества. Тука става въпрос за нещо друго, жалко, че не го разбираш.

А Андрей Аспарухов май не беше център-нападател. Поне по мои спомени.

Централен-нападател беше. На първия си мач с мъжете се появи с No2 и затова си останал с такива спомени. То не беше лесно по това време да играеш в Левски, затова и толкова игра.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 юли 2017 00:02

onegavon написа:Не знам колко са слаби Хайдук, ама поне имат свестен треньор/испанец/ с 15 годишна практика без прекъсване.Което само по себе си е достатъчно срещу отбор воден от Митов.

Хайдук ли са ви сега надеждата? Ако отпаднем от тях, Литекс (МТ) ще се класира за групите, или?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 07 юли 2017 00:06

limon написа:С такива "фенове" и в тази безпарична ситуация Левски е обречен.

Нндаа, много е трудно с тоя матрял... Обективно погледнато този отбор може да покаже нещо наесен, даже след Нова година. Но никой няма да му даде толкова. Тука искат ЛЕ и титла. Т.е. невъзможното.
И от много искане и дуднене ще навредят. Пак. И ще се сърдят лицемерно на ония другите, дето събличат.

Защо един път не можем да си вземем поука от историята? Колко години го правим това? Ама собственика, ама треньора, ама играчите..... Айде стига вече! И тоя тим ще пр****ете, станаха десет, иска се една година нулев натиск, за да се стигне от Беверен до групи на ЛЕ! Това сега е отбор с две седмици тренировки! И не, така не се стига до плейоф, навярно няма и да стигнем, но не това е показателно!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 юли 2017 00:09

Пускайте тема за Хайдук, да ги грабваме и тях! Жорди точи левачката!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”