А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Лудогорец (Разград) /23.04./ 2

Мнениеот metodito » 24 апр 2016 18:04

Кога ще разберете, че това не е позицията на Краев. Още по-малко вляво. Къде играеше есента, колко гола имаше, къде играе пролетта и колко гола има? Не е квантова механика, бе хора. Стегнете се.

Кой спореше, че "контузията" на Де Ноойер не е "треньорска"? Надявам се вече се е убедил. Стоев разказа играта на състава през пролетта - с изключването на Карнер, с промяната на позицията на Краев, с разбиването на двойката ДеНоойер-Мечката.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 апр 2016 18:23

honda написа:
wilge написа:ЗА ПРЪВ ПЪТ
Сложих това заглавие тъй като много неща се случиха за пръв път. Най- напред несъмнено е откриването на новия сектор. Едно бижу на български стадион. За пръв път в България има съоръжение с европейско измерение. До тук положителното. Сега отрицателното. За пръв път старши треньорът на Левски сравни клуба ни с Райо Валекано- не борещ се за нищо и никога нищо не постигнал испански слабак. Не за пръв път любимия ми отбор показва посредствена, безидейна и безрезултатна игра, изпълнена с безсмислени физически сблъсъци. Но за пръв път треньорът на любимия ми отбор беше усмихнат и доволен след такава игра. Във вековното си съществуване пред Левски винаги са поставяни едни същи цели: титла и купа. Не винаги са го постигали, но изходната точка винаги е била една. За пръв път се намериха треньор и ДИРЕКтор, които предварително се предадоха и развяха бялото знаме предварително. Как да се формира шампионски дух в подрастващите, когато от малки им се втълпява че са втора категория. Много ми е неприятно, но ще дам пример с онези. От първият до последния човек се държат сякаш са шампиони, въпреки че играят в селските групи. Манталитетът им не се е променил, за това има невероятна еуфория и настроение в играта им. Направиха за смях най- защитаващия се отбор в А група, и то в два мача. В нашия отбор освен Краев и Орачев левскари няма. Всички останали играят за пари (без тях не може) и изобщо не знаят какво значи Левски. Но на тези момчета още не им намериха място на терена, където са най- добри и полезни, а само ги лашкат на различни позиции. Когато те използват за пълнеж само ти свалят самочувствието и ти смъкват класата. За това вместо да си вдигнат класата свалиха нивото си. Вървим по пътя на делиорманци, без собствени кадри, само с наемници. Но по този път се върви с много пари. Ние нямаме. Значи трябва да вървим по пътя на Аякс, Звезда, Литекс. За пръв път треньор на Левски търси победата (дали?) като извади офанзивен футболист и пусна дефанзивен. За пръв път великата синя публика се забавляваше от душа и сърце въпреки безличната и постна продукция на терена. За пръв път хората коментираха повече сектора, отколкото играта. Не е нормално от добра машина да излиза калпава продукцията. Време е да се сменят майсторите. И двамата.

Разбирам болката ти. Но хайде да слезнем на земята. Играхме срещу отбор,който реално на всеки един пост има като индивидуалност по-добър-футболист от който ние имаме на същия пост. Примерно за Сисиньо броиха 3.4 млн евро, за Кафу -2,5 млн евро , за Натаниел малко по-малко, за Кешеру- 1 млн за 1 година. Ами то само за двама техни футболсти са платени повече отколкото ни е нас годишния бюджет. На терена не играе името на отбора,а играчите.
Ако мислиш,че аз искам по-малко от теб Левски да излезе с Христов и Аденидже като нападатели, а по крилата Нар и Менголо, се лъжеш. Но ако излезнехме с такава атакуваща формация най-вероятно щяхме да загубим тежко.
Иначе преди доста време писах в този форум,ако някой може да пососчи клуб,който се издържа от успешно от създаване и продажба на собствени кадри в дългосрочен план, да подсочи такъв -аз не се сещам. Добре си посочил Аякс, Цървена Звезда, Литекс, бих добавил и Партизан,Динамо(З)( с известни уговорки),Хайдук(Сплит)- да се сещаш за някакви успехи на тези отбори. Или общо взето повечето от тези отбори висят с огромни задължения и май са в практически фалит..
За мен всеки играч ,който е с екипа на Левски е левскар,няма значение дали е наш юноша или не. Би ли казал че Прохазка, Костадинов,Ал.Ем.Александров играят с по-малко желание и раздаване от нашите юноши?

+1 за wilge. Само да те допълня, че Веско, Йорга и Роман също не са за парите в "Левски". Йорга има достатъчно добра визитка, за да отиде в Русия, Китай или при арабите.
Относно думите на honda... човек, те и тея са по-добрите, които си изборил - Кафу, Натаниел и кой... новия национал+Кешеру. Това е. Кои са другите, които правят разликата? Мооооооци? Айде, де, тоя всеки мач плачи за червен. Или Дяков? По-добър от Мечката? Може, ама не мисля.Ами такъв като Роман? Нямат. Вандерсон? Наистина ли мислиш, че е нещо особено? И не забравяй Аденидже. Това, че Стоев не го пуска, не значи, че не трябва да го изпускаш... ;)
Разбери, че ние излязохме да не загубим. Не разбирам как не може да го разбереш това? Ние не излязохме, за да бием! Ние не излязохме с никаква мисъл и стратегия. Имаме два!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! удара във вратата. В София!!!!!!!!!!! Айде не ги изкарвай Реал Мадрид тея, моля те. В опит да оневиниш тоя безхарактерен човечец, му изписваш веждите. Ти убеден ли си за това, че ако се опитахме да атакуваме щяхме да бием. Два удара, човек. Два удара. И то от Роман. Онова черното мекере - новият му любимец, само мачкаше топката. Нищо не направи. Стоев цял мач го държи! А за смените му нямам думи. Когато и да се махнат с Гонзо, все ще е късно!!!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 24 апр 2016 18:27

metodito написа:Кога ще разберете, че това не е позицията на Краев. Още по-малко вляво. Къде играеше есента, колко гола имаше, къде играе пролетта и колко гола има? Не е квантова механика, бе хора. Стегнете се.

Кой спореше, че "контузията" на Де Ноойер не е "треньорска"? Надявам се вече се е убедил. Стоев разказа играта на състава през пролетта - с изключването на Карнер, с промяната на позицията на Краев, с разбиването на двойката ДеНоойер-Мечката.

Виж сЯ, след дълбок размисъл, много се замислих.Какво не му харесваме на Стоев? Позитивен, усмихнат, стъпил здраво на земята.Снощи, след като се върнах там, където съм израснал, гледайки подобието на футбол , си зададох този въпрос.Е, може да е малко плах, с праволинейно мислене, без възможност за реакция по време на мач , но пък е готин.А когато започне да говори , просто става още по-забавно.Ако в голям отбор/ за какъвто претендираме/, не след загубеният финал, не след слаба игра в първенството, а САМО след снощната му реч, щеше да е вече безработен.Но да не се впускам в неща, които "папагалите" няма да схванат или ще игнорират.
Смехотворни са и предложения за смяна с Вили вуц, Сухия , Жадното, Хубчев....На Кокала му трябва още време , за да се върне в Левски.
Но най -много ми хареса написаното от един колега тук.Цитирам : "Не е ли крайно време всички левскари да си признаем, че с двойката "Г.Иванов - Ст.Стоев" отборът няма никаква перспектива и винаги ще бъдем не син, а сив отбор." Това казва всичко.
И както ме попита един тук:Ти къде искаш да играе Краев? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 апр 2016 18:29

Да, знам, че позицията му е последния проблем на този отбор.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 24 апр 2016 18:36

metodito написа:Да, знам, че позицията му е последния проблем на този отбор.

Не го казах за да се конфронтирам с теб.Казах го с ирония, към този , който ме попита.Краев може да не е Дарко, но може и да стане.Знае ли човек?Но да го забиеш на крилото , където ЯВНО не му е мястото...И защо точно Краев и защо точно там?И ДА, позицията на всеки наш, що годе кадърен юноша е от значение.Защото може с тази позиция да "затриеш" талант.Да давам ли примери?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 апр 2016 18:38

За мен всеки играч ,който е с екипа на Левски е левскар,няма значение дали е наш юноша или не. Би ли казал че Прохазка, Костадинов,Ал.Ем.Александров играят с по-малко желание и раздаване от нашите юноши?

Да, honda, не отричам. Това показва колко добри професионалисти са, но не са левскари.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 24 апр 2016 18:50

Мистри написа:И защо точно Краев и защо точно там?

Защото бързат да изкарат някой лев от него. Аз нямам друго обяснение за да бъде пускан всеки мач на позиция където не върши никаква работа и повече пречи на отбора. Всеки друг юноша на негово място нямаше да стъпи скоро на терена след толкова слабо представяне. :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 24 апр 2016 18:54

korteneca написа:
Мистри написа:И защо точно Краев и защо точно там?

Защото бързат да изкарат някой лев от него. Аз нямам друго обяснение за да бъде пускан всеки мач на позиция където не върши никаква работа и повече пречи на отбора. Всеки друг юноша на негово място нямаше да стъпи скоро на терена след толкова слабо представяне. :roll:

Напълно си прав.Но дали с това представяне някой ще го вземе?Снощи , гледайки терена се запитах: Бе Бедоя играе ли?Защо точно в такъв мач, без значение, не коментирам друго усещане, треньорът не изненада всички с включване на Краев зад нападателя и Мики по крилото?
Изображение

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 апр 2016 19:07

metodito написа:Кой спореше, че "контузията" на Де Ноойер не е "треньорска"? Надявам се вече се е убедил. Стоев разказа играта на състава през пролетта - с изключването на Карнер, с промяната на позицията на Краев, с разбиването на двойката ДеНоойер-Мечката.

Де Нойер и Карнер са играчи от дефанса.
Какво не ти хареса снощи в дефанзивен план ?
За да играе Де Нойер, трябва да не играе Бедоя, който пък е офанзивен играч.
Представям си какво ще говорите, ако вместо Мигел, на терена е още един дефанзивен хлаф.
Вие и без т'ва критикувате Стоев, че излизал страхливо ...

Другото което е, нали не мислиш, че Де Нойер е в страхотна форма, но С.С. е гадняр и не иска Левски да печели ?
Аз все си мисля, че Стойчо е човекът, който води тренировките и съответно, знае много по-добре от теб, мен и другите фенове, кой на какво ниво е.
Все пак Джереми беше контузен ( да, това е факт ) ... Наистина човекът може да не е в необходимата кондиция.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 апр 2016 19:10

metodito написа:
Ние не излязохме, за да бием! Ние не излязохме с никаква мисъл и стратегия. Имаме два!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! удара във вратата. В София!!!!!!!!!!!

А те колко удара имат ?

Виж статистиката, справка, имаме повече владеене на топката, повече корнери, повече удари, повече атаки.
На това викаш, че не сме търсили победата ??? :o :shock:
Що пишеш глупости ?
Излагаш се вече ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”