Стига мустаката демагогия!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Тодор Батков да продаде клуба?

Да
133
57%
Не
100
43%

Общо гласове: 233

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Батков потвърди: Увеличаваме капитала на Левски

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 ное 2014 00:16

Кировец написа:
eddie написа:На мен не ми е ясно чия собственост е стадиона сега и чия ще бъде след строежа.

Пука ли ти чия собственост ще е, след като имате право да го ползвате безвъзмездно и безплатно? :lol:

Само дето пропускаш малката подробност, че стадионът се поддържа от клуба, към него се изгради общежитие със средства на клуба, има един от най-добрите терени в България с отопление. За сравнение, "Армията" прилича на кочина и мирише на кенеф с химическите си тоалетни... :lol:
По другия въпрос: Новият сектор "А" е собственост на ПФК "Левски" за срок от 20 години. Останалите (старите) сектори са общинска собственост. След като се изградят новите на тяхно място, те също ще преминат в собственост на клуба... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 ное 2014 00:53

Ако умееш да правиш бизнес няма никакво значение къде се намира футболния стадион.
Този на Байерн Мюнхен е на майна си Райна
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 ное 2014 01:36

Батков потвърди, че не дава Левски на на никой друг :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 12 ное 2014 10:06

от onegavon на 11 Ное 2014 22:10

honda написа:
onegavon написа:
Точно така! Обаче там сумите са сериозни и нищо не се каза.Тия 537 000 са едно нищо в сравнение с парите за строежа.Това си е голям препъни -камък при една бъдеща продажба. Въобще типично по Батковски се изманипулираха фактите.Промяната на капитала трябваше да стане независимо от предоставянето на тези 15 %. Така или - иначе тепърва Синя България ще трябва да събира пари за да ги вкара в клуба.Към настоящият момент приходите са нищожни и агонията продължава не се очертават приходи от билети заради слабата игра.Рекламодатели също не налитат да ги рекламира най- слабия Левски в историята.

Да кажем,че може да сме договорили със строителите да получават процент от приходите след като сектора заработи и така да си върнат средства-нещо напротив :mrgreen: :mrgreen:
Не разбрах какъв препъни камък е това.
Вече писах,че наскоро сънувах,че единия от спонсорите ни може да се обвърже доста по-сериозно с клуба.

От сън спомен няма е казал народа.Може и да сте се договорили , а може и да не сте.Цифрата е огромна за българските мащаби няма кой да ви чака да се изплаща с билети. Това са несериозни приказки.Тия от "Автомагистрали " и сега са почти фалирали как си представяш да ви чакат?ГСБ строяха сектора под политически натиск от ББ и тутакси спряха строежа след падането му защото бяха наясно, че ако продължат ще издухат супата.

Така,че тоя който уж ще ви купува ще е наясно,че трябва да се плати и сектора. Аз пък знам,че няма никой насреща с пари.Батков каза ясно,че остава.По- вероятно е да потъне барабар с тръста.Батков не е Митьо Гърнето който прояви здрав разум и се омете на часа при първа възможност.

Пролетта Тонев каза точно и ясно,че сектора ще се изплаща след построяването от приходите които ще генерира и строителя е съгласен на този вариант и затова продължава работата по сектора.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
zaraber
Контакти:

Мнениеот zaraber » 12 ное 2014 10:19

nib написа:Баси, в БГ феновете се занимаваме предимно с финансиране :mrgreen:

Много точно казано!
Няма мое, няма твое - светът е БЕРОЕ!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 ное 2014 11:09

Ей,спасихте се-най-после :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 12 ное 2014 11:23

Махайте го тоя, с цената на всичко. По-зле от това което сте в момента няма как да бъде.
Изображение

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 12 ное 2014 11:44

Що имам чувството, че едни хора се надупиха на едни други хора?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 ное 2014 15:37

Der Schmarotzer написа:Що имам чувството, че едни хора се надупиха на едни други хора?

Няма нужда от неоснователен към този миг песимизъм :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 ное 2014 20:41

Captain Stottlemeyer написа:
Кировец написа:
eddie написа:На мен не ми е ясно чия собственост е стадиона сега и чия ще бъде след строежа.

Пука ли ти чия собственост ще е, след като имате право да го ползвате безвъзмездно и безплатно? :lol:

Само дето пропускаш малката подробност, че стадионът се поддържа от клуба, към него се изгради общежитие със средства на клуба, има един от най-добрите терени в България с отопление. За сравнение, "Армията" прилича на кочина и мирише на кенеф с химическите си тоалетни... :lol:
По другия въпрос: Новият сектор "А" е собственост на ПФК "Левски" за срок от 20 години. Останалите (старите) сектори са общинска собственост. След като се изградят новите на тяхно място, те също ще преминат в собственост на клуба... 8-)

К`во ти пука, нали докато се построи няма да сте плащали и 1 стотинка за наем?! К`во ми се обясняваш не мога да разбера?! Колко години Левски е плащал наем за този стадион? Кога последно?
Бахти наглите същества. Ами и ЦСКА да не плаща наем и Армията няма да мирише на кенеф, ама от къде толкова мозък в голямата глава?

Върни се в “Левски”