Изчаках ви да си кажете каквото имате,сега чуйте и мен.Първо честита победа на Левски.Със съдията,без съдията-победата е факт.Относно дузпата,не съм се изненадал ни най малко,защото съм я очаквал още като разбрах кой ще свири мача.Трето-по правилата да речем че има дузпа,отново задавайки въроса,дали щеше подобно нарушение в полза на ЧМ в последната секунда да се свири дузпа?Четвърто-виждал съм къде по измислени дузпи от тази свирени в полза на Левски,че тази даже не ме развълнува.Ще ви припомня само една такава,свирена отново на Герена срещу Танко Дяков,който направи шпагат ИЗВЪН наказателното поле и изби топката,нападателят на Левскии половин метър преди шпагата направи рибка,прелетя два-три метра и се спря да чака бърза помощ в пеналта.НО СЪДИЯТА не чакаше повече-ЧЕРВЕН КАРТОН и ДУЗПА!Какво значение има че било малко преди пеналта и няма контакт?Е затова иде реч,а вие сте ревнали за нещо което даже може и да мине за дузпа.

Толкова са ни клали срещу Левски,че вече не броя това за клане.Да са живи и здрави и щом им е хубаво нека да се радват на подобни съдийски аванти.Аз вече нямам нищо против.Продължавам да си гледам истински мачове и да се потапям от време на време в нашенската си кал,за да не забравям че я има.