Левски - Литекс - 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Литекс - 1:2 FT
Ами ако преди това пуснат 1-2 атаки на ЦСКА след явни засади, може и да не рева.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Ами ако преди това пуснат 1-2 атаки на ЦСКА след явни засади, може и да не рева.
Вчера на Лко и дузпа дадоха, при факта, че Райс игра с топката, за разлика от Блажевич и ситуацията с Домовчийски в мача им с ЧМ.
Кировец написа:vaskonti написа:Ами ако преди това пуснат 1-2 атаки на ЦСКА след явни засади, може и да не рева.
Вчера на Лко и дузпа дадоха, при факта, че Райс игра с топката, за разлика от Блажевич и ситуацията с Домовчийски в мача им с ЧМ.
Е, точно тази ситуация не доведе директно до гол за Левски, така че няма проблем.
[center]I'll be the savior of you all
vaskonti написа:Ти засадата ли коментираш или това, че доведе до гол? Въпросът е точно принципен!
Като въпросът е принципен, би следвало да ни представиш всяка една съдийска неточност от мача, а не да показваш само една засада. Айде да не се правим на толкова принципни. Глупаво е да се поставя еднаква тежест на грешки, които са оказали съвсем различно влияние върху мача.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
- Контакти:
Tommi написа:petko.h.markov написа:Извинявам се,че се намесвам в диспута ви,но твоето си извъртане и глупост.Въпросът е принципен"Защо не вдига засада?
Как ще се развие ситуацията после,никой не знае.По твоята логика при ситуациите за головете на Литекс съдията е бил
абсолютно сигурен,че ще се стигне до гол.А ако не бяха станали,щеше да са идентични като тази на Левски.
И на теб ще ти кажа, че няма "ако". Засадите на Ловеч не са идентични с тези на Левски, защото повлияха значително на изхода от мача. Ако тази засада на Пламен Крумов беше довела до гол, сега щяхме да коментираме, че Левски е вкарал гол от засада, но не се случи, а ловчанлии вкараха голове от засада.
Ще останеш без пръсти-непрекъснато нещо си изсмукваш от тях.
vaskonti написа:Кировец написа:vaskonti написа:Ами ако преди това пуснат 1-2 атаки на ЦСКА след явни засади, може и да не рева.
Е, точно тази ситуация не доведе директно до гол за Левски, така че няма проблем.
Тази ситуация може да я сравняваш с отсъждане на несъществуваща засада при очевидна голова възможност, а не с последствията от неотсъдена засада.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:vaskonti написа:Ти засадата ли коментираш или това, че доведе до гол? Въпросът е точно принципен!
Като въпросът е принципен, би следвало да ни представиш всяка една съдийска неточност от мача, а не да показваш само една засада. Айде да не се правим на толкова принципни. Глупаво е да се поставя еднаква тежест на грешки, които са оказали съвсем различно влияние върху мача.
А ти защо не представи всички съдийски неточности а само тези, при които ви вкарват гол?

petko.h.markov написа:Tommi написа:petko.h.markov написа:Извинявам се,че се намесвам в диспута ви,но твоето си извъртане и глупост.Въпросът е принципен"Защо не вдига засада?
Как ще се развие ситуацията после,никой не знае.По твоята логика при ситуациите за головете на Литекс съдията е бил
абсолютно сигурен,че ще се стигне до гол.А ако не бяха станали,щеше да са идентични като тази на Левски.
И на теб ще ти кажа, че няма "ако". Засадите на Ловеч не са идентични с тези на Левски, защото повлияха значително на изхода от мача. Ако тази засада на Пламен Крумов беше довела до гол, сега щяхме да коментираме, че Левски е вкарал гол от засада, но не се случи, а ловчанлии вкараха голове от засада.
Ще останеш без пръсти-непрекъснато нещо си изсмукваш от тях.
Не знам дали забелязваш, ама във всяко мнение пиша едно и също нещо.
memnto написа:Tommi написа:vaskonti написа:Ти засадата ли коментираш или това, че доведе до гол? Въпросът е точно принципен!
А ти защо не представи всички съдийски неточности а само тези, при които ви вкарват гол?
Отговорил съм с последното изречение в цитирания пост.
За мен проблема е, че даден отбор получава два гола (и двата гола за да сме по-конкретни) след положения на засада. Първата наистина е много сложна за свирене, ОК - объркал се е човека. А втората?
Нашия отбор е слаб - ОК, и да бяхме били - все тая. Обаче не знам защо вместо да се спори безмислено не се погледне въпроса така:
1. Съдията бърка, защото е некадърен - БФС да го наказва, дообучава и там каквото правят (вероятно нищо).
2. Съдията си е ОК, ама поради някаква причина не му се "вдигат" някои положения - да го изхвърлят тогава.
Защото в тоя мач е Левски потърпевш, другия ще е ЦСКА, Черно море го отнесоха, Литекс и те и т.н. и т.н. И трябва да разберем - некадърни са ни съдиите или някой ги кара да свирят така?
И аз си мисля, че всички знаем отговора. Защото на някой отбори им се свири нормално и няма грешки. А за втората седмица не съм чел някой да се оплаква...
Нашия отбор е слаб - ОК, и да бяхме били - все тая. Обаче не знам защо вместо да се спори безмислено не се погледне въпроса така:
1. Съдията бърка, защото е некадърен - БФС да го наказва, дообучава и там каквото правят (вероятно нищо).
2. Съдията си е ОК, ама поради някаква причина не му се "вдигат" някои положения - да го изхвърлят тогава.
Защото в тоя мач е Левски потърпевш, другия ще е ЦСКА, Черно море го отнесоха, Литекс и те и т.н. и т.н. И трябва да разберем - некадърни са ни съдиите или някой ги кара да свирят така?
И аз си мисля, че всички знаем отговора. Защото на някой отбори им се свири нормално и няма грешки. А за втората седмица не съм чел някой да се оплаква...